SiolNET. Trendi Moda
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

Vstopite v leto 2017 s postavo, kot jo imajo zvezdnice!

 | Foto:
Oglasno sporočilo

Si želite leto 2017 začeti s postavo, ki ste si jo vedno želeli? To ni neuresničljiv cilj! Že v dveh tednih lahko izgubite odvečne centimetre. Preverite, kako.

Vsako leto sprejmemo novoletne zaobljube – sprejemal/a bom boljše odločitve, nehal/a bom kaditi, shujšal/a bom … – in vsako leto ostanejo neizpolnjene, preklicane in pozabljene ob prvem stresu, ki ga prinese novo leto. Kako torej poskrbeti, da boste vsaj nekatere izmed njih letos izpolnili?

Samodisciplina je nekaj, česar žal ni mogoče kupiti. K sreči nam pri doseganju zastavljenih ciljev lahko pomagajo tudi drugi pripomočki. Že z odločitvijo, da si dovolimo nekaj pomoči, izpolnimo prvo izmed novoletnih zaobljub – da bomo sprejemali boljše odločitve.

V novem letu boste pa zares shujšali!

Ena izmed najpogostejših novoletnih zaobljub je, da bomo v novem letu shujšali. Tudi zato, ker se v prazničnem času večinoma vsi zredimo. Žal je to tudi najpogosteje neizpolnjena obljuba. In tako se odvečni centimetri vsako leto kopičijo in kopičijo … Letos prekinite ta začarani krog! Začnete lahko že pred novim letom.

Kako začeti?

Podarite si darilo, ki vam bo pomagalo lažje izpolniti novoletne zaobljube že v dveh tednih. Podarite si kremo InTheLine, ki dokazano topi maščobe na področju stegen, trebuha, bokov in zadnjice.

Revolucionarna krema za oblikovanje postave je razvita na podlagi znanstvene raziskave in vsebuje natanko 2,5 odstotka gliciretinske kisline iz golostebelnega korena, kolikor je potrebno, da se s topično uporabo v podkožju začno raztapljati maščobe. Z nanosom dvakrat dnevno krema zavira delovanje hormona kortizola, ki je odgovoren za kopičenje maščob na problematičnih predelih, in zato uspešno pomaga pri izgubi odvečnih centimetrov.

Začnite že pred novim letom in poskrbite, da se vse dodatne kalorije, ki jih boste zaužili med prazniki, ne bodo kopičile na vašem telesu v obliki maščob. Po novem letu pa nadaljujte uporabo in končno izpolnite novoletno zaobljubo, ki ste jo sprejeli že pred leti.

Kako mi bo krema pomagala izgubiti maščobe?

Njeno delovanje je potrjeno z znanstveno raziskavo. V raziskavi, ki je bila izvedena na univerzi v Padovi, je sodelovalo osemnajst žensk v starosti od 20 do 33 let z normalnim ITM (indeksom telesne mase). Devet udeleženk je ob nespremenjeni prehrani na enem stegnu uporabljalo kremo z 2,5 odstotka gliciretinske kisline, devet pa kremo z vsemi pomožnimi sestavinami, a brez gliciretinske kisline. Pri drugih po preteku enega meseca ni bilo nobenih sprememb v obsegu stegen, medtem ko je bila pri udeleženkah, ki so uporabljale kremo z gliciretinsko kislino, razlika občutna. Na podlagi rezultatov znanstveniki sklepajo, da so učinki kreme še intenzivnejši pri osebah s povečanim indeksom telesne mase in pri starejših osebah, kjer so hormonska neravnovesja še intenzivnejša.

V primerjavi z drugimi kremami za hujšanje, ki so na voljo na trgu, ima InTheLine edinstveno sestavo. Je edina krema, ki vsebuje gliciretinsko kislino, hkrati pa ne vsebuje kofeina, pogoste glavne sestavine večine krem, ki dejansko zvišuje ravni kortizola. To ima lahko pri hujšanju nasprotni učinek od želenega. Večina drugih krem zgolj površinsko izboljša videz kože, InTheLine pa deluje v podkožju in ima več kot zgolj estetske učinke. Zaradi njene koncentrirane sestave in dobre mazljivosti porabimo manj kreme. Pomožne sestavine, kot so rhodiola, izvlečki citrusov, ter naravni hranilni olji sončnic in cipres, pa pomagajo koži, da maksimalno absorbira aktivno sestavino licorice, zavirajo delovanje hormona kortizola, pospešujejo mikrocirkulacijo, preprečujejo izparevanje vlage iz kože ter jo naredijo gladko, napeto in dišečo.

Prednosti kreme InTheLine. | Foto: Prednosti kreme InTheLine.

Zaradi svoje edinstvene sestave je krema InTheLine primerna za ženske in moške vseh starosti. Z njenimi učinki so še posebej zadovoljne ženske v menopavzi, pri katerih je kopičenje maščobnih oblog na problematičnih področjih povezano predvsem z neravnovesji hormona kortizola, elastičnost kože pa je zaradi manjše proizvodnje kolagena manjša. Aktivne sestavine zavirajo čezmerno tvorjenje kortizola in učvrstijo kožo, zato so učinki kreme pri teh posameznicah najbolj vidni.

Kakšne rezultate lahko pričakujem in v kolikšnem času?

Boljše od pričakovanih in vidne že v dveh tednih!

Uporabnice, udeležene v raziskavi, so kremo z aktivno sestavino uporabljale le enkrat dnevno, zgolj mesec dni in v majhnih količinah, pri tem pa dosegle vidne rezultate. Uporabnicam kreme InTheLine zato za še boljše rezultate priporočamo nanos kreme dvakrat dnevno, saj bodo tako rezultat vidni še hitreje. Ena tuba zadostuje za približno mesec dni vsakodnevne uporabe, za resnično opazne in dolgotrajne rezultate pa je priporočljiva redna uporaba.

Rezultati uporabe so vidni že v dveh tednih. | Foto: Rezultati uporabe so vidni že v dveh tednih.

Uporabljajo jo tudi znane Slovenke!

Učinkovito delovanje kreme lahko potrdijo številne znane Slovenke, ki so med prvimi preizkusile kremo InTheLine in z njo dosegle vidne rezultate. Med njimi so Danica Lovenjak, novinarka in radijska voditeljica Jerca Zupan, voditeljica Manja Plešnar, voditeljica in manekenka Tjaša Jerala Kokalj, manekenke Daša Podržaj, Anamarija Avbelj, Patricia Peklar in Eva Pakiž ter fotomodel Anja Jenko, ki so skupaj z uporabo kreme izgubile več kot 41 centimetrov.

Slovenske estradnice Danica Lovenjak, Jerca Zupan, Manja Plešnar, Tjaša Kokalj, Anamarija Avbelj, Patricija Peklar, Daša Podržaj,  Eva Pakiž,  Anja Jenko in Ajda Sitar so navdušene nad kremo.  | Foto: Slovenske estradnice Danica Lovenjak, Jerca Zupan, Manja Plešnar, Tjaša Kokalj, Anamarija Avbelj, Patricija Peklar, Daša Podržaj, Eva Pakiž, Anja Jenko in Ajda Sitar so navdušene nad kremo.

Krema InTheLine je pomagala izgubiti neželene centimetre že več kot 3.000 Slovencem in Slovenkam. Prepričala je celo največje skeptike. Predlagamo, da kremo poskusite tudi vi, saj preverjeno deluje. Polepšajte si praznike in obdarite sebe – edino osebo, s katero boste zanesljivo preživeli vse svoje življenje.

Glede na to, koliko centimetrov želite izgubiti, priporočamo enega izmed treh paketov po posebnih, promocijskih cenah:

  • od enega do štirih centimetrov – enomesečni tretma za samo 29,90 evra,
  • do šest centimetrov – dvomesečni tretma z 10-odstotnim popustom za samo 53,82 evra (namesto 59,80 evra),
  • več kot šest centimetrov – trimesečni tretma s 15-odstotnim popustom (za samo 76,25 evra namesto 89,70 evra) ali mesečna naročnina (za samo 23,90 evra na mesec, pod pogojem, da kremo prejemate vsaj dva meseca).

POSEBNA PONUDBA:

Samo v decembru smo pripravili posebne popuste na darila – ekskluzivne znižane cene za pas in hlače za oblikovanje postave, ki še izboljšajo rezultate kreme. Ob nakupu enomesečnega tretmaja so vam hlače na voljo za samo 14,90 evra, pas pa za samo 9,90 evra.

Za še boljše rezultate priporočajo uporaba hlač ali pasu za oblikovanje postave. Ob nakupu kreme InTheLine lahko hlače in pas za oblikovanje postave kupite po znižani ceni. | Foto: Za še boljše rezultate priporočajo uporaba hlač ali pasu za oblikovanje postave. Ob nakupu kreme InTheLine lahko hlače in pas za oblikovanje postave kupite po znižani ceni.

NOVO – TELEFONSKO NAROČANJE: Kremo InTheLine lahko naročite tudi po telefonu, in sicer na številki 070 204 205. Za naročilo lahko pošljete tudi SMS s svojimi podatki za dostavo.

Priporočamo: Izkoristite ugodnost in pohitite z naročilom, saj so zaloge za Slovenijo omejene.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin