Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
21. 11. 2017,
6.00

Osveženo pred

6 let, 4 mesece

Oglasno sporočilo

Natisni članek

hujšanje PR članek Go Slimmer

Torek, 21. 11. 2017, 6.00

6 let, 4 mesece

Kako hitro, brez stradanja in telovadbe, izgubiti kilograme v samo 14 dneh?

Oglasno sporočilo

Se tudi vi bojite stopiti na tehtnico? Se poskušate znebiti odvečnih kilogramov, a vas zvečer premami želja po hrani, niti nimate volje do gibanja? Ste že obupali nad različnimi shujševalnimi dietami? Poglejte, kako lahko na popolnoma naraven način zelo hitro shujšate brez tablet, brez stradanja in telovadbe.

Go Slimmer | Foto:

Kolikokrat ste že slišali, kolikokrat občutili:

"Po 30. letu je težko izgubiti vsak odvečni kilogram!"

"Nikakor se ne morem znebiti tega celulita!"

"Po porodu nesrečna gledam svoj trebuh, karkoli naredim, ne morem se ga znebiti, niti pomislim ne, da bi nosila bikinke!

"Tako se trudim, hodim na pilates, obiskujem jogo, fitnes, tečem, pazim, kaj jem, pijem dovolj vode, pa vendar želenih rezultatov ni. Nikakor ne morem shujšati. Kaj delam narobe?"

Zakaj se ne morete znebiti odvečnih kilogramov? Resnica, ki bo spremenila vaš pogled na hujšanje!

Človeško telo je prilagojeno razmeram na Zemlji, ki so vladale pred tisoče leti. Takrat hrane ni bilo v izobilju in praljudje so se hranili predvsem z lovom in nabiralništvom. Posledica tega je od naših prednikov podedovana želja po energetsko bogati hrani.

Ob naporih, stresu ali izčrpanosti je zato prvi odziv telesa potreba po sladki ali mastni hrani, ki jo telo tudi dojema kot zelo okusno. Dodatno pa se v možganih začnejo sproščati snovi, ki v nas sprožijo občutek ugodja in nas tako psihološko zasvajajo. Zato večina ljudi naravnost obožuje sladko in mastno hrano ter hrano, bogato z ogljikovimi hidrati.

Apetit vam povzroča težave, ker se ga nikakor ne morete znebiti

slimmer | Foto:

Običajno se v trenutkih, ko se odločite za dieto, vaša lakota še poveča, kar je posledica obrambnega mehanizma, ki vam sporoča, da boste stradali. Težava je še večja, če ste že kdaj bili na dieti in obupali. Še posebej če je ta dieta zahtevala veliko odrekanja hrani. S tem ste telo navadili na stalno pripravljenost in še večje kopičenje zalog. To pomeni, da tudi če ne jeste veliko, vaše telo kopiči maščobne zaloge.

ALI STE VEDELI? Že misel na hujšanje lahko v vaših možganih sproži povečanje apetita, saj se telo "boji", da bo spet stradalo.

Ne obupajte – zdaj lahko končno shujšate brez stradanja in želeno postavo tudi obdržite

Enkrat za vselej naredite konec trpljenju ob večnemu boju s kilogrami, odrekanju hrani in kruljenju želodca, izčrpanosti od vadbe ter neprestanemu nihanju teže! In to brez nadležnih diet, dragih operacij ali nevarnih tablet. To si zaslužite. Še je čas, da se znebite nadležnih kilogramov in se veselite ob pogledu v ogledalo!

S pomočjo originalnega Go Slimmer Patch obliža za izgubo kilogramov, ki ga preprosto nalepite na kožo in neopazno nosite pod obleko, se vaši kilogrami topijo, medtem ko sedite, spite in jeste.

Odkrijte skrivnost čudežnega obliža za hujšanje Go Slimmer Patch tudi vi in se pridružite na tisoče zadovoljnim uporabnikom in uporabnicam po sem svetu ter znanim hollywoodskim zvezdam, ki jim je že pomagal do vitke linije.

POZOR: EKSTREMNO močan učinek na hujšanje!

go slimmer | Foto:

Znanost je dokazala, na tisoče zadovoljnih uporabnic in uporabnikov pa potrdilo, da obliži GoSlimmer delujejo že s prvim dnem uporabe:

  • Povzročite naravno "kurjenje" maščob in tako pospešite odstranjevanje maščobnih oblog s trebuha, bokov in zadnjice.
  • Pospešite presnovo v telesu, ki vam pomaga pri izgubi odvečnih kilogramov.
  • Naredite konec mučnemu hrepenenju po hrani, tako da prelisičite hipotalamus – center v možganih, odgovoren za občutek sitosti.
  • Učinkovito odplavite odvečno vodo in toksine iz telesa ter zmanjšajte oziroma odpravite pojav celulita, napihnjenosti in zabuhlosti.
  • Izboljšajte svoje počutje, zmanjšajte utrujenost in napetost ter pridobite več energije.

Tri znanstveno preverjene učinkovine v enem obližu za hitro in naravno rešitev odvečnih kilogramov

Obliži GoSlimmer Patch so idealni za vse, ki želite na naraven način in brez odpovedovanja izgubiti kilograme! Uporabniki in uporabnice vseh generacij poročajo o šokantnih učinkih na njihovo postavo. Poleg tega so za razliko od drugih izdelkov za hujšanje popolnoma varni za uporabo, rezultati pa so trajni in, najpomembneje, izredno hitro vidni (že v 14 dneh)!

Skrivnost se skriva v njihovih ključnih treh znanstveno preverjenih in povsem naravnih sestavinah:

1. Hoodia gordonii - kaktus, ki je poln antioksidantov, zavira apetit na naraven način. V Afriki to rastlino poznajo že več stoletij, jedo pa jo predvsem afriški bušmani, ker preprečuje občutke lakote in žeje. Z njeno pomočjo tako zmorejo nečloveške napore in si olajšajo pogoje za preživetje v surovih pogojih puščave Kalahari.

2. Gvarana - zimzelena rastlina, ki raste na jugu Amerike in spodbuja hujšanje, poleg tega pa telo ščiti pred številnimi boleznimi, čisti črevesje in zmanjšuje utrujenost ter napetost.

3. Garcinija - ta tropski sadež, ki prihaja iz južne Azije, je poln vitaminov in mineralov. Poleg tega, da vpliva na zmanjšanje apetita, pomaga tudi pri preprečevanju nalaganja maščobnih oblog in pospešuje metabolizem.

Kako je mogoče, da en majhen obliž naredi tako velik čudež v našem telesu?

slimmer | Foto: Stoodstotno naravna rešitev za hujšanje za vse generacije GoSlimmer Patch vsebuje le preizkušene in kakovostne sestavine z idealnim odmerkom hoodie gordonii v kombinaciji z gvarano in garcinijo ter zagotavlja popolno metodo za hujšanje.

V samo mesecu dni lahko oblečete za dve konfekcijski številki manjša oblačila, tako kot je to uspelo številnim uporabnikom in uporabnicam.

S tem pa prednosti uporabe obližev GoSlimmer Patch še ni konec – so prvovrstna izbira za hujšanje:

  • brez stradanja,
  • brez odrekanja najljubši hrani,
  • brez kemikalij in nevarnih tablet,
  • brez nemogočih diet,
  • brez pomanjkanja energije in napetosti,
  • brez pripomočkov ali dragih programov za hujšanje.

Go Slimmer | Foto: ZNANSTVENO ODKRITJE št. 1 v boju s prekomerno telesno težo: samo en obliž na dan prinaša dramatične rezultate

Vse, kar morate storiti, je, da enkrat dnevno zamenjate obliž – za vse drugo GoSlimmer Patch poskrbi sam:

  1. dan:  Delovanje obliža se začne nemudoma. Aktivne sestavine v njem že prvi dan začnejo vplivati na hipotalamus, center v možganih, ki je odgovoren za občutek sitosti. Telo začne pospešeno porabljati maščobe, vaš metabolizem se pospeši.
  2. teden: Začne se polno delovanje obližev, apetit je občutno manjši, telo preneha kopičiti maščobne obloge. Počutje se znatno izboljša, zmanjša se utrujenost.
  3. teden: Vidne so spremembe na zunaj zaradi izgube kilogramov.
  4. teden: Oblika telesa se vedno bolj spreminja, kilogrami še hitreje izginjajo.
  5. teden in kasneje: Napredek v počutju in videzu je vedno bolj očiten. Uporabniki poročajo o več energije, spet pa so jim prav oblačila, ki jih že leta niso mogli nositi!

PREVIDNO: Ne nasedajte ponaredkom in lažnim izdelkom za hujšanje!

Previdno pri izbiri, od koga naročate GoSlimmer Patch. Originalni obliži so plod večletnih raziskav ter doziranja pravih odmerkov skrbno izbranih izključno naravnih sestavin, ki pozitivno vplivajo na vaše telo in počutje. Zato ne nasedajte ponaredkom. Pomembno je, da obliže naročite od pooblaščenega zastopnika z uradne strani. Le tako si boste lahko zagotovili stoodstotno učinkovitost tega izdelka za hujšanje.

Go Slimmer | Foto: Končno imejte nadzor nad svojo telesno težo in stopite nadležne maščobe!

Poletje vabi, da odvržemo odvečna oblačila, in čas je, da odvržete tudi odvečne kilograme. Vam je dovolj žalosti ob pogledu v ogledalo in zavidanja vitke postave vaši sodelavki ali prijatelju? Ste že siti neprestanega hrepenenja po hrani, mučnega odrekanja in stradanja ter premagovanja lastnih želja? Vas telesna vadba izčrpava?

S tem, ko si na kožo nalepite obliž Go Slimmer patch, vaše telo takoj absorbira tri učinkovine, ki vplivajo na vaš apetit, metabolizem, kurjenje maščob in raven energije. Tako hitreje in zanesljivo shujšate – brez jo-jo učinka, pridobljeno postavo pa tudi obdržite.  

Go Slimmer | Foto: Ekskluzivni 50-odstotni POPUST samo danes za bralce tega članka

 

IZKORISTITE TO ENKRATNO PRILOŽNOST in si zagotovite izjemno učinkovite obliže za hujšanje neposredno od pooblaščenega zastopnika po kar polovični ceni. Namesto za 79,94 € jih dobite zdaj za samo 39,97 € TUKAJ  >>

POZOR: Akcijska ugodnost velja do razprodaje zalog. Zaradi velikega povpraševanja bomo upoštevali vrstni red naročil.

Ne spreglejte