Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
24. 9. 2013,
19.52

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

EuroBasket Boštjan Nachbar Tony Parker

Torek, 24. 9. 2013, 19.52

8 let

Izbrali ste: najbolj seksi je Boštjan Nachbar

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
V anketi, s katero smo med evropskim prvenstvom v košarki z vašo pomočjo izbirali najbolj seksi košarkarja, je prepričljivo zmagal Boštjan Nachbar.

Med evropskim prvenstvom v košarki, ki se je minulo nedeljo končalo v Ljubljani z zmago francoskih košarkarjev, smo se na uredništvu Trendov odločili, da sledimo tradiciji in izberemo najbolj seksi športnika prvenstva. V preteklih letih smo tako izbirali že najbolj privlačnega nogometaša nogometnega prvenstva in poskrbeli, da imajo tudi dekleta, ki jih morda igra na parketu ne zanima preveč, kaj od vsesplošne evforije.

Boki, Gogi in Tony – najbolj seksi trojica Najprej smo po tehtnem premisleku in posvetu med dekleti na uredništvu izbrali 15 najbolj privlačnih, končno odločitev pa prepustili vam, drage bralke in dragi bralci. V dveh tednih smo zbrali natanko 4.878 glasov, največ, kar 1.566, pa ste jih podelili slovenskemu reprezentantu Boštjanu Nachbarju. Ves čas glasovanja mu je bil tesno za petami reprezentančni kolega Goran Dragić, ki je na koncu zbral 1.371 glasov. Na tretje mesto pa ste s 403 glasovi postavili francoskega zvezdnika Tonyja Parkerja. Rezultate naše ankete si lahko v celoti ogledate spodaj:

Boštjan je očka Tare in Ajde Postavni 33-letni Slovenjgradčan je sicer poročen in je oče dveh hčerk, Tare in Ajde. Po nekaj uspešnih sezonah v najelitnejši košarkarski ligi na svetu NBA se je leta 2008 vrnil v Evropo, na začetku letošnjega poletja pa za dve leti podpisal pogodbo s špansko Barcelono. Z 207 centimetri spada med najvišje košarkarje v naši reprezentanci, znan pa je še po svoji košarkarski šoli. Aktiven je tudi na Twitterju, kjer ga najdete pod imenom @BokiNachbar. Kot pa se za konec izbora najbolj seksi košarkarja spodobi, sledi fotogalerija našega zmagovalca.

Ne spreglejte