Hud modni spodrsljaj: Christina Milian pokazala prsi in še perilo

Pevko in igralko Christino Milian je doletel modni spodrsljaj, ki je tako nazoren, da se človek vpraša, če ni bil morda načrtovan.

Spodrsljaj ali del oprave?
Spodrsljaj ali del oprave? Foto: Getty Images

Christina Milian se je v Los Angelesu udeležila premiere filma Live By Night, za katero je oblekla čudovito, do tal segajočo toaleto iz bronastih bleščic. Njena modna izbira je bila sprva videti zelo elegantna, ko pa je pevka stopila pod močne reflektorje in ko so jo preplavile bliskavice fotografov, je razkrila veliko več.

Soj močnih luči je namreč pokazal, da je Christina pod obleko nosila perilo za oblikovanje postave (spanx), ki je med zvezdnicami izjemno priljubljeno že nekaj let, modrček pa je tokrat pustila doma. Tako so bile jasno vidne tudi njene polne prsi in bradavičke.

Ker je bilo razkritje tako jasno, bi marsikdo pomislil, da je 35-letna zvezdnica ta del oprave skrbno načrtovala, a ker fotoaparat pametnega telefona ni bil tako nazoren (njena objava na Instagramu ni toliko razgalila), je povsem verjetno, da so fotografije profesionalnih fotografov na premieri presenetile tudi njo.

 

She made my night ✨ Latina's represent 🙌

A photo posted by Christina Milian (@christinamilian) on

Sorodne vsebine

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano