SiolNET. Trendi Moda
4,08

termometer

  • Messenger
  • Messenger

H&M odprl spletno trgovino za Slovenijo

4,08

termometer

 | Foto:

Švedski konfekcijski gigant je na zadnji marčevski dan med tiste, ki lahko njihove izdelke kupujejo prek spleta, uvrstil tudi Slovenke in Slovence.

H&M je danes odprl spletne trgovine za devet novih držav: spletno nakupovanje njihovih izdelkov je od zdaj mogoče tudi na Irskem, Japonskem, Hrvaškem, v Grčiji, Estoniji, Latviji, Litvi, Luksemburgu in Sloveniji. Tako pri nas kot v preostalih osmih državah je H&M že prisoten s fizičnimi trgovinami, spletno nakupovanje pa do zdaj ni bilo mogoče.

V spletni trgovini (v angleškem jeziku) so na prodaj podobne kolekcije oblačil kot v fizičnih trgovinah, dodaten bonus pa so izdelki, na prodaj ekskluzivno prek spleta, in izdelki za dom H&M Home.

Bomo kmalu dobili tudi spletno trgovino Zara?

Ob nedavni objavi letnega poročila je Inditex, lastnik španske verige trgovin Zara, napovedal, da bo aprila spletno trgovino odprl tudi v Sloveniji kot še zadnji članici Evropske unije (EU). Lani je Inditex odprl 330 trgovin v 56 državah.

Slovenija je edina članica EU, v kateri Zara še ni prisotna s spletno trgovino. | Foto: Slovenija je edina članica EU, v kateri Zara še ni prisotna s spletno trgovino.

Magistrat International, ki v Sloveniji zastopa Inditex, smo prosili za informacijo o točnem datumu odprtja in ponudbi, a nam niso odgovorili.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 677
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin