Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
28. 10. 2024,
7.00

Osveženo pred

3 tedne, 4 dni

Vsebino omogoča MASS d.o.o.

Natisni članek

Natisni članek

dež jesen čevlji obutev Mass advertorial

Ponedeljek, 28. 10. 2024, 7.00

3 tedne, 4 dni

Gležnjarji, trendi izbira za hladnejše dni

Vsebino omogoča MASS d.o.o.

Kolekcije gležnjarjev, ki jih najdete v trgovinah Mass, navdušujejo s svežimi trendi in zanimivimi modeli, ki združujejo udobje in eleganco.

mass | Foto: Mass Foto: Mass

Izbira gležnjarjev je to jesen v trgovinah Mass resnično pestra, od sproščenih casual modelov do drznejših in prefinjenih kosov te obutve. Kot vodilna barva pri ženskih gležnjarjih ostaja črna, a boste na svoj račun prišle tudi ljubiteljice vpadljivejše obutve. Letos navdušuje kar nekaj novosti in izpostavimo lahko priljubljene gležnjarje v stilu UGG, ki navdušujejo s svojim udobjem. Narejeni so iz semiša, so toplo podloženi in popolni za hladnejše dni. So odlična izbira za bolj vsakdanje stajlinge, zato so idealni za sproščeno popoldne ali sprehod po mestu. V kolekcijah obutve za novo sezono pa je tudi nekaj presenčenj, za enega so poskrbeli pri blagovni znamki Converse, saj so legendarne All-Starke nadgradili v gležnjarje s peto. Ta moderna preobrazba klasične obutve je popolna za vse modne navdušenke, ki želijo obdržati svoj prepoznavni slog, a ga nadgraditi z ženstvenim pridihom.

Gležnjarji s peto so tudi sicer tista ženska obutev, ki poskrbi za elegantnejši jesenski videz, in to sezono je izbira na mass.si zares velika. Najbolj preverjeni so stajlingi s šik gležnarji s tanko petko, malo drznejši so stajlingi z gležnjarji s piramidno petko, zagotovo pa boste s to izbiro obutve opaženi v gležnjarjih z robustnejšim podplatom in kvadratno peto. Pri teh modelih se lahko poigravate tudi z barvami in kombinacijami barv, ena takšnih, ki izstopajo, so zagotovo beli gležnjarji s črnim podplatom.

Robustni, a prefinjeni bulerji

Bulerji so že več sezon eden izmed najbolj priljubljenih modelov za hladnejše dni, letos jih najdemo tudi v nekoliko bolj prefinjeni različici. Čeprav so ohranili svojo robustno obliko, so opremljeni z elegantnimi detajli, kot so zlati kovinski logotipi ali pa kovinski netki na podplatih, ki jim dajejo sofisticiran videz. Letos je vroč trend lakasta obutev in najdemo jo tudi med ženskimi bulerji. Lakasti bulerji so izvrstna kombinacija drznosti in elegance, poleg tega so izjemno praktični zaradi gumijastega podplata, ki poskrbi za toploto in udobje v vseh vremenskih razmerah, ki so jeseni velikokrat tudi nepredvidljive. Navdušeni boste nad izbiro barv, saj lakaste gležnjarje najdete tako v klasični črni kot v rdeči in zeleni barvi.

mass | Foto: Mass Foto: Mass

Drzni in šik kavbojski gležnjarji

Kavbojski gležnjarji so letos doživeli velik povratek. S svojim retro šarmom in modernim pridihom so idealni za vse, ki si želijo izstopati. Lahko jih nosite v kombinaciji z džinsom ali pletenimi oblekami za samozavesten in šik videz. Nekateri modeli so okrašeni s kamenčki ali posebnimi detajli, ki še dodatno poudarijo njihovo edinstvenost.

mass | Foto: Mass Foto: Mass

Klasična eleganca s Chelsea gležnjarji

Chelsea gležnjarji so sinonim za brezčasno eleganco in so enostavno tisti ženski ali moški čevlji, ki so nepogrešljivi v jesenskih modnih kombinacijah. So preprosti, a hkrati izredno prefinjeni, kar jih postavlja v vrh modnih trendov za vsako hladnejšo sezono. Kombinirate jih lahko z različnimi stili, od takšnih za vsak dan do formalnejših. Njihova prepoznavna elastika na gležnju zagotavlja udobje, hkrati pa omogoča enostavno obuvanje. Če iščete eleganten in hkrati praktičen kos obutve, so ženski ali moški Chelsea gležnjarji nedovomno prava izbira.

mass | Foto: Mass Foto: Mass

Ne spreglejte