SiolNET. Trendi Moda
Vsebino omogoča Vsebino omogoča C Automobil Import

Foto: Vid Ponikvar
Video: Dean Gostimirovič

  • Messenger
  • Messenger

Filmska izkušnja naše nagrajenke: Še nikoli nisem doživela česa takega #video

Vsebino omogoča Vsebino omogoča C Automobil Import

Foto: Vid Ponikvar
Video: Dean Gostimirovič

Naveza, ki se je izkazala za zmagoviti spomladanski tandem: novi Citroën C3 in brezskrbni šoping v Sportini. Naša nagrajenka Urša Butara je doživela popoln ženski dan.


Oglejte si, kako je Urša doživela prav poseben dan:


[video: 62452 / ]

Kaj se zgodi, če na zmenek povabite modnega strokovnjaka na štirih kolesih in mu dovolite, da vas odpelje v nakupovalno središče? Razvije se dan, ki bi lahko bil osnova za odlično knjigo ali zabaven filmski scenarij, v katerem se glavna junakinja vsaj za nekaj minut počuti kot prava hollywoodska zvezda. Naša nagrajenka Urška Butara, ki je zmagala v nagradni igri, v kateri je v konfiguratorju sestavila svoj novi Citroën C3, se je prepričala, kako je videti dan prave modne zapravljivke.

Trije dnevi, polni voznih užitkov – C3 ji je že po prvem pogledu popolnoma zlezel pod kožo

"Prehitro je minilo," nam je po končani tridnevni izkušnji z urbanim lepotcem, novim Citroënom C3, povedala nasmejana Urša. Preden smo se srečali, je namreč lahko na lastni koži občutila, kako je videti vožnja z navihanim malčkom, ki je to pomlad slovenske ceste razgibal s svojim značilnim slogom in temperamentom, ki ga zmorejo samo najmanjši poskočni avtomobilistični šampioni.

Novi Citroën C3 vzbuja radovednost mimoidočih. Že na prvi pogled je videti, kako rad se giblje po urbanih središčih. Novi Citroën C3 vzbuja radovednost mimoidočih. Že na prvi pogled je videti, kako rad se giblje po urbanih središčih. Foto: Vid Ponikvar Bela karoserija, rdeča streha in stranska ogledala v isti barvi, poudarjeni Airbumpi® z nagajivim rdečim detajlom. Da ne govorimo o njegovem sprednjem delu, na katerem najprej opaziš njegov pogled, ki se skriva za značilnimi Citroënovi LED-žarometi. Da, to je podoba, ki je takoj osvojila srce 28-letne Urše. "Všeč mi je, ker je tako luškan in majhen. Poleg tega se zelo dobro vozi in se drži ceste. Čeprav v konfiguratorju nisem izbrala te barvne kombinacije, mi je tudi ta prav všeč. Dizajn je res hud," ni mogla prenehati hvale presrečna Urša, ki jo je popolnoma prevzela tudi njegova notranjost.  

Lepotec on zunaj in znotraj. Urša je bila navdušena nad njegovo stilsko izpopolnjenost tudi v majhnih detajlih, ki poživijo kabino. Lepotec on zunaj in znotraj. Urša je bila navdušena nad njegovo stilsko izpopolnjenost tudi v majhnih detajlih, ki poživijo kabino. Foto: Vid Ponikvar

"Zelo je lep tudi od znotraj, od števcev do armature  in majhnih detajlov, ki so res skrbno izbrani." Navdušil jo je pa tudi velik zaslon, na katerem lahko spreminjaš tudi barve. "Njemu najbolj paše rdeča, ker je rdeča streha," se je strinjala Urša, prepričani pa smo, da ga lahko sproti prilagajate tudi svojim dnevnim modnim stajlingom ali, zakaj pa ne – vremenu in trenutnemu razpoloženju.

1 / 13
2 / 13
3 / 13
4 / 13
5 / 13
6 / 13
7 / 13
8 / 13
9 / 13
10 / 13
11 / 13
12 / 13
13 / 13

Izkušnja z novim Citroënom C3 ni bila prežeta samo s popolnoma premišljeno avtomobilsko estetiko, vozna izkušnja je tista, ki je Uršo na koncu prepričala, zakaj je novi Citroën C3 najbolj iznajdljivi malček v mestu. "Parkiranje je preprosto, vodil me je senzor na vseh straneh avtomobila," tudi najbolj majhen prostor za parkiranje v središču mesta je za majhnega lepotca mala malica.

Urša je z novim Citroënom C3 najraje vijugala po mestu, tam res pride do izraza, skupaj sta se odpeljala tudi na izlet  v Lesce, kamor je odšla s fantom. Tudi na avtocesti je pokazal svojo pustolovsko žilico. Na žalost pa je čas z njim prehitro tekel, zelo hitro se je navadila na njegovo družbo na novih cestnih pustolovščinah.

Na nagradno igro na Siol.net sta se prijavila skupaj s fantom – vsak izmed njiju je sestavil svoj najljubši Citroën C3.  "Pri Citroënu C3 mi je všeč, da si lahko sam zbiraš barvne kombinacije avtomobila."

Urša je imela več sreče pri žrebu, ker je bil njen fant nekoliko razočaran, mu je mogla obljubiti, da bo vsaj delno delila nagrado tudi z njim – vožnjo in z majhnim nakupom v Sportini.

Za konec v polnem slogu: z novim Citroënom C3 na šoping v Sportino 

1 / 13
2 / 13
3 / 13
4 / 13
5 / 13
6 / 13
7 / 13
8 / 13
9 / 13
10 / 13
11 / 13
12 / 13
13 / 13

Novi Citroën C3 jo je zadnji dan njunega tridnevnega druženja odpeljal v Sportino v Cityparku, kjer je dobila 200 evrov za nakupovanje. Že po vhodu v trgovino je Urši postalo jasno, da bo ta del nagradne igre težji, kot si je sprva predstavljala – toliko barv, krojev in raznolike izbire!

Čeprav je imela ob začetku svoje šoping misije začrtan stajling, se je zelo hitro začela pogledovati tudi po preostali ponudbi v trgovini – usnjene jakne, večerne oblekice, džins, superge in najrazličnejše srajce z našitki ali brez … Še dobro, da ji je na pomoč priskočila prijazna prodajalka, ki je za njo pripravila šest različnih stajlingov – Urša si je vzela dovolj časa, da je odkrila, da bi si morda lahko privoščila malo več modnega eksperimentiranja.

Šest različnih stajlingov – katerega bo izbrala?

Pripravljena na deževne aprilske dni ...
1 / 6 Pripravljena na deževne aprilske dni ...
2 / 6 ... ali z modnim jeansom za sprehod po mestu ...
3 / 6 ... morda pa kot turistka evropskega velemesta ...
4 / 6 ... ali v slogu malo bolj drzne motoristke ...
5 / 6 ... za poletne večere ob morju ...
6 / 6 ... vsi predlagani stajlingi v Sportini so nekaj posebnega, ampak ta je zmagovalen!

Zmagovalni, vendar ne dokončni

Urša je iz trgovine odšla z velikim nasmehom na obrazu. Izbrala je zmagovalni stajling, vendar nikakor ni edini, ki bo polepšal njeno spomladansko garderobo. Nekaj bonov je prihranila za pozneje, da še malo prespi, morda pa je čas za kakšno malo bolj drzno potezo – modna kombinacija s črno usnjeno jakno je nanjo naredila kar močan vtis.

Novi Citroën C3 in novi Stajling - popoln dan je šele pred njima, ko se bosta odpeljala na potepanje v neznano ... Novi Citroën C3 in novi Stajling - popoln dan je šele pred njima, ko se bosta odpeljala na potepanje v neznano ... Foto: Vid Ponikvar

"Prvič v življenju sem doživela tako nakupovanje, da mi je prodajalka tako pomagala in mi nosila različne stajlinge, za katere je menila, da bi mi pristajali in da so resnično tudi v modi." Navdušenje je bilo izpopolnjeno, ko je spet lahko sedla za volan svojega novega Citroëna C3.

Ko se zapletata dve dimenziji stilske izpopolnjenosti

Citroën C3 Foto: Vid Ponikvar To je recept za dan, ki ostane v spominu za vedno. Urša je izkoristila še zadnje ure s svojim novim Citroënom C3. V novih modnih oblačilih, ki jih je zagotovila Sportina, se je še zadnjič odpeljala na zabavno vožnjo po mestu. Morda na sladoled, klepet ob kavici ali na zmenek s fantom … tega nam ni razkrila, prepričani pa smo, da je bil novi Citroën C3 spet najboljša družba.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 30
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin