SiolNET. Trendi Moda
2

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Emma Stone in Olivia Wilde sta najnovejši ambasadorki znamke Revlon

2

termometer

 | Foto:
Igralki Emma Stone in Olivia Wilde sta se pridružili Halle Berry, Jessici Albi in Jessici Biel v klubu ambasadork znane kozmetične znamke Revlon.

Emma Stone in Olivia Wilde se bosta pojavili v različnih televizijskih, tiskanih in spletnih oglasih. Njuno lepoto bomo lahko občudovali šele v začetku prihodnjega leta.

"Revlon razume, da je vsaka ženska drugačna, da je vsaka ženska lepa na svoj način. Ta individualnost je pomembna tako za Revlon kot zame," je povedala komaj 22-letna Emma Stone. "Znamko Revlon poznam že od otroštva, saj je njihovo kozmetiko uporabljala moja mama. Ko sem odrasla, pa sem začela tudi sama uporabljati kozmetiko Revlon," je še dodala Emma.

Olivia Wilde pa je pristala na sodelovanje z Revlonom zaradi njihovega pozitivnega odnosa do žensk. "Vedno sem občudovala Revlonovo predanost ženskam, saj jim je vedno dajal samozavest in pripomočke, s katerimi se počutijo lepe," je o razlogu za pridružitev Revlonu povedala 27-letna Olivia. "Pri Revlonu pa mi je posebno všeč to, da njihovo prepoznavnost po svetu uporabljajo za skupno dobro. Razburljivo se je pridružiti podjetju, ki ima tako veliko srce in odlične ideje," je še dodala Olivia.

Znano je, da Revlon svoje ambasadorke izbira med vrstami igralk medtem, ko pa L'Oréal izbira med glasbenicami, nazadnje sta ambasadorki postali Beyoncé in Gwen Stefani.

V spodnjih videoposnetkih pa lahko preverite, kako so Halle Berry, Jessica Alba in Jessica Biel predstavljale znamko Revlon.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin