SiolNET. Trendi Moda
1,05

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Donald Trump naj bi okaral Melanio zaradi sporne jakne

1,05

termometer

Melania Trump, jakna
Melania je pred tremi leti s to jakno povzročila škandal. Foto: Reuters

Ko je Melania Trump pred tremi leti razburila z jakno, na kateri je na hrbtni strani pisalo Res mi ni mar, pa vam?, očitno ni ujezila samo ljudi, temveč tudi moža. 

Melania Trump Trendi Melania za obisk migrantskih otrok izbrala neprimerno jakno

Modna izbira nekdanje ameriške prve dame ZDA Melanie Trump je bila sporna predvsem zato, ker se je za jakno s takšnim sporočilom odločila med obiskom centra za migrantske otroke v Teksasu v času, ko je Trumpova politika ločevanja otrok od staršev, ki so jih prijeli zaradi nezakonitega prehoda meje, naletela na mednarodno ogorčenje.

Jakna je povzročila pravi škandal, zaradi česar so Melanio kritizirali z vseh strani, in kot kaže, jo je kritiziral tudi mož. 

"Iz razlogov, ki še vedno niso povsem jasni, je pri Zari naročila jakno za 39 dolarjev." "Iz razlogov, ki še vedno niso povsem jasni, je pri Zari naročila jakno za 39 dolarjev." Foto: Guliverimage

Ni je imela priložnosti prepričati, naj je ne obleče

Nekdanja Melanijina tiskovna predstavnica Stephanie Grisham v svoji knjigi o delu v Beli hiši z naslovom Zdaj bom sprejela vaša vprašanja med drugim piše, da je Trump prvo damo zaradi jakne javno okaral, poroča STA.

"Prva dama je bila razburjena zaradi položaja, ki ga je ustvarila moževa politika, in je hotela sama videti, kaj se dogaja. Iz razlogov, ki še vedno niso povsem jasni, je pri Zari naročila jakno za 39 dolarjev," v knjigi piše Grishamova ter trdi, da je bila ravno takrat na telefonu in ni imela priložnosti, da bi jo prepričala, naj jakne ne obleče.

Potem ko je jakna vzbudila veliko ogorčenja, naj bi Melania Grishamovi dejala, da gre samo za navadno jakno brez kakšnega namena. Tako se je takrat javno branila tudi Melanijina ekipa, češ da gre "samo za jakno". Podobno se je odzval tudi Trump, ki je tvitnil, da se "napis na Melanijini jakni nanaša na medije, ki širijo lažne novice", češ da ji "za to ni več mar".

Ko se je vrnila v Washington, so jo poklicali na zagovor k Trumpu v Ovalno pisarno.  Ko se je vrnila v Washington, so jo poklicali na zagovor k Trumpu v Ovalno pisarno.  Foto: Guliverimage

Kričal in jo izpostavil pred vsemi sodelavci

A v Beli hiši je bilo vzdušje povsem drugačno, pojasnjuje Grishamova. Po vrnitvi v Washington so prvo damo in njeno ekipo poklicali na zagovor k Trumpu v Ovalno pisarno. 

"Takrat jo je prvič na tak način poklical pred vsemi sodelavci. Kričal je in spraševal, kaj mislimo, da delamo. Nato se je hitro domislil, da bo tvitnil, da je šlo za sporočilo lažnim medijem," je Grishamova zapisala v knjigi in dodala, da je prva dama ta razlog kasneje tudi sama potrjevala.

Jennifer Coolidge Trendi Igralka, znana po seksi vlogah, bi rada igrala Melanio Trump Cardi B Trendi Raperka v spor zaradi "neprimernega" nastopa povlekla golo Melanio Trump

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin