Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
15. 12. 2022,
8.07

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča Notino

Natisni članek

obdarovanje božično darilo novo leto božič darila čarobni december Notino advertorial

Četrtek, 15. 12. 2022, 8.07

2 meseca, 1 teden

Božična darila za ženske: pod drevesce podarite lepoto

Vsebino omogoča Notino

Vsem lepim ženskam in damam okoli sebe podarite še več lepote! Odkrijte dišeče komplete za kopanje, luksuzne parfume, kakovostno kozmetiko, sodobno tehnologijo za oblikovanje las in najnovejše lepotne pripomočke za nego kože! Za vas smo izbrali nasvete za lažjo izbiro darila za ženske, ki se jih bodo letos pod božičnim drevescem zagotovo razveselila!

darilo božič | Foto:

Osredotočeni na darilne pakete za ženske

Skrbno sestavljeni darilni paketi so favoriti letošnjega božiča! Prestižni božični paketi v praznični embalaži bodo, ne glede na njene želje in starost, namreč razveselili vsako žensko ter vam tako prihranili veliko dela. V darilnih kompletih boste našli vse − od razkošnih parfumov do negovalne kozmetike za telo, kožo in lase. Ne glede na to, ali iščete darilo za svojo mamo, ženo, hčerko ali drugo žensko, ki vam je blizu, boste tu našli tisto pravo. Pustite se navdihniti!

Notino | Foto:

Kompleti za nego ravnih ali nakodranih las

Čudoviti lasje so vedno v modi! V darilnih kompletih boste letos poleg preverjenih kombinacij najboljših šamponov, balzamov in mask za lase našli še druge zaklade.

Ljubiteljice metode curly hair se boste zagotovo razveselile svilene prevleke za blazino, elastik iz svile v vseh barvah mavrice in satenastega naglavnega traku za spanje, ki preprečuje lomljenje las.

Notino | Foto:

Medtem ko se vi sproščate, lahko komplet za kodranje las iz ravnih las pričara bogate kodre, in to popolnoma brez uporabe toplote! Darilni komplet je navdihnila priljubljena metoda kodranja las s trakom za kopalni plašč, ki je pred kratkim povzročila revolucijo pri oblikovanju kodrov. Seveda lahko posežete po klasičnih samostoječih navijalkah, ki so jih oboževale že naše babice, prav tako pa jih bodo tudi naše hčerke.

Po drugi strani pa želi vaša druga polovica neukrotljive kodre ukrotiti? Popolnoma ravne lase skoraj brez dela lahko pričara le kakovosten likalnik za lase! Sedaj ga, pakiranega v čudoviti vrečki, skupaj s praktičnim glavnikom in elegantnimi sponkami dobite v darilnem kompletu.

Notino | Foto:

Sijoča ​​koža pri katerikoli starosti

Najnovejši pomočniki za nego kože niso več prednost kozmetičnih salonov! Skoraj vsaka ženska uživa v lepotnih ritualih. Zakaj si torej ne bi privoščili sodobnega lepotnega rituala v udobju doma?

V svetu lepote so letos zavladali kozmetični pripomočki, kot so ledene maske, ultrazvočne spatule za akne, sonične ščetke za kožo in masažne naprave za obraz. Vaša druga polovica se bo tako vsak dan počutila, kot da je v zdravilišču! Tukaj so naši nasveti.

Notino | Foto:

Kozmetični seti z aplikatorji z mikroiglami lahko s kožo naredijo prave čudeže, zato z izbiro zagotovo ne boste zgrešili. Aplikator z mikroiglicami pomaga učvrstiti kožo, spodbuja boljšo prekrvavitev in igrivo gladi gube. Poleg zamenljivih glav so derma valjčki na voljo tudi s kakovostnimi izdelki, kot so denimo serumi proti gubam. Vse je varno shranjeno v darilni škatli, ki jo lahko preprosto postavite pod drevesce.

Pot do popolne kože se vedno začne s popolnim čiščenjem. Kozmetični komplet s čistilno krtačko in obraznim epilatorjem v enem so sanje vsake ljubiteljice tekočega pudra! Čistilna krtačka vsak večer poskrbi za popolno očiščeno kožo, medtem ko edinstven obrazni epilator vsake štiri tedne opravi tudi z najtanjšimi dlačicami neposredno pri koreninah – na bradi, nad zgornjo ustnico ali celo pri oblikovanju obrvi!

Notino | Foto:

Ni treba, da so darila za najstnice cela znanost! Čistilni komplet s krtačko, blazinico in masažnim valjčkom spodbuja dobre navade za negovanje kože, posvetli kožo in jo očisti odmrlih kožnih celic, nečistoč in ličil.

Dišeča opojnost

Razkošen parfum je vedno varna izbira, zato zagotovo ne bomo izpustili priložnosti za nekaj nasvetov za najbolj dišeče darilne komplete za ženske, ki bodo hit tega božiča.

Darilni komplet Thierry Mugler Angel je božična stalnica. Parfum Mugler Angel je na trgu namreč že od leta 1992, ko je povzročil revolucijo v svetu parfumov. Ta gurmanska dišava, polna pralin, karamele in vanilje, je vedno na lovu za novimi oboževalci, zato bi moral biti stalnica v kolekciji parfumov vsake samozavestne ženske. Za podaljšanje parfumske omame je v kompletu poleg dišave tudi parfumirani losjon za telo!

Še ena izmed dišav, ki razkriva žensko edinstvenost in moč, je Paco Rabanne Fame. Dobite jo v darilnem kompletu skupaj z losjonom za telo, ki kar najbolj pomaga podaljšati obstojnost parfuma. Dišava Fame, ki je luč sveta ugledala leta 2022, je utelešenje šarma pariških dam. In katera ženska ne bi želela odkriti skrivnosti neustavljivega šarma Francozinj?

Izbirate lahko med številnimi darilnimi paketi:

Fotogalerija
1 / 5
Ne spreglejte