SiolNET. Trendi Kulinarika
3,86

termometer

  • Messenger
  • Messenger

V Gradcu na hotel parkirali letali, v katerih so odprli restavracijo in bar #foto

3,86

termometer

Gradec, Novapark hotel
Foto: Mediaspeed

V največjem mestu avstrijske Štajerske so dobili prav posebno kulinarično izkušnjo - na streho enega od tamkajšnjih hotelov so postavili kar dve letali, v katerih so odprli restavracijo in bar.

Gradec, sicer priljubljeno nakupovalno destinacijo Slovencev, zdaj velja obiskati tudi zaradi tamkajšnjega hotela Novapark. Zgradba na desnem bregu Mure namreč na strehi nosi kar dve potniški letali, iljušin II - 62M in boeing 727-200, v katerih so minuli konec tedna odprli bar in restavracijo.

Gradec, Novapark hotel Foto: Mediaspeed

Gradec, Novapark hotel Foto: Mediaspeed

53-metrski iljušin in 46-metrski boeing sta postavljena na 22 metrih višine, v prvem so uredili bar, v drugem pa domuje restavracija Nova Air, kjer v kuhinji ustvarja Philipp Pirstinger.

Gradec, Novapark hotel Foto: Mediaspeed

Gradec, Novapark hotel Foto: Mediaspeed

Mimogrede, boeing, v katerem je restavracija, je bil nekoč klubsko letalo bejzbolskih ekip Montreal Expos in Chicago White Sox, iljušin pa je bil letalo nekdanjega češkoslovaškega predsednika Gustava Husaka.

Več fotografij:

1 / 7
2 / 7
3 / 7
4 / 7
5 / 7
6 / 7
7 / 7

Preberite še:

Ocena gostilne: Tscheppe Trendi Gostišče Tscheppe: štajerska gostilna, kjer je plesal Putin Maribor Trendi Najboljše gostilne na Štajerskem in v Prekmurju

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 413
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin