Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
9. 7. 2021,
13.27

Osveženo pred

2 meseca, 2 tedna

Vsebino omoogča BoomBox

Foto: arhiv ponudnika

Natisni članek

advertorial zdravje zdrava prehrana ovseni kosmiči hrana obrok

Petek, 9. 7. 2021, 13.27

2 meseca, 2 tedna

BOOM BOX: ADIJO, DODANI SLADKOR, DOBRODOŠEL, OVES!

Obrok, ki vam bo olajšal vsakodnevne skrbi glede prehrane

Vsebino omoogča BoomBox

Foto: arhiv ponudnika

Hiter tempo nam velikokrat povzroča preglavice, ker moramo ob vseh opravkih, ki jih imamo že tako ali tako, misliti še na to, da bomo zdravo in dobro jedli. Zato malicam, ki so veliko več kot samo hitri obroki za vmes, posvečamo premalo pozornosti. Pripravimo si jih po liniji najmanjšega odpora, vse pa so tudi prevečkrat monotone, nepolnovredne in nam dajejo premalo energije, da bi lažje premagali čas do glavnega obroka. So zdravi obroki res dolgočasni, dragi in zapleteni za pripravo? Seveda ne. Ker ni (o)vseeno, kaj dajemo v svoje telo, vam predstavljamo rešitev – izdelke z več rastlinskega izvora za več energije in boljšega počutja!

Ste za okusno potovanje okoli ovsenega sveta? Odkrijte svet noro okusnih kombinacij, ki vas bodo prepričale, da je za vaše prihodnje malice, zajtrke in večerje poskrbljeno.

BoomBox | Foto: Velikokrat lahko slišimo, kako je zdrava prehrana dolgočasna. Da je draga. Da je za pripravo treba imeti ogromno časa. Obstaja pa tudi zelo slastna in živahna alternativa. Boom Box ustvarja drugačno zgodbo o zdravi prehrani.

Če si želite v dnevno rutino že dolgo vpeljati bolj zdrave obroke, a vaše dobre namene vedno prekriža kakšen nepričakovan dogodek, potem ste vsekakor na pravem mestu. Boom, budilka, ki jo zjutraj čisto prevečkrat utišate, Boom, številni dnevni opravki, Boom, premalo časa! 

Tukaj je totalno ovseni Boom Box, ki vam pomaga, da z majhnimi in čisto enostavnimi koraki skozi uravnoteženo prehrano, ki temelji na ovsu, zlahka najdete pot do zdravih sprememb, ki si jih morda že dolgo želite.

Razvito z nutricionisti

Da bi ustvarili drugačno zgodbo o uravnoteženi prehrani, so ustvarjalci k sodelovanju povabili nutricioniste, ki so jim z veseljem posodili svoje znanje, da bi vam pomagali nadgraditi vsakdanji jedilnik. Nutricionisti so v Boom Box umestili glavno zvezdo, oves.

A zakaj je ravno oves glavna zvezda vseh Bom Box izdelkov? Odgovor je kratek in jedrnat. Ker je poln vlaknin, mineralov in beta glukana. Vklaplja se v vse diete in je blagodejen za prebavo. Da je oves res kralj, v potrditev kimajo številni – nutricionisti, športniki, vegani. Vsi, ki stavijo na zdravo prehrano, stavijo na oves. Ker oves nima glutena, ima pa vitamine, minerale, vlaknine in antioksidante, lahko postane top obrok kadarkoli v dnevu. Bolj ga poznate, raje ga imate.

Nič ne pretiravamo, ko rečemo, da je oves celovita žitarica v polnem pomenu. Ne le, da je izredno hranljiva, pomaga tudi pri gradnji in varovanju našega organizma, zato je še toliko bolj smiselno, da postane ključni del našega vsakdanjega jedilnika.

BoomBox | Foto: Oves je dragocena žitarica brez glutena, ki je za razliko od svojih "glutenskih" sorodnikov – pšenice, ječmena in riža – primerna tudi za ljudi, ki jih pestijo prebavne težave ali pa imajo intolerance oziroma alergije na specifične prehranske sestavine.

Tisti, ki zvesto prisegajo na oves, imajo po raziskavah celo zmanjšano tveganje za nastanek srčno-žilnih bolezni. Kako čudovita motivacija, da že danes spremenite svoje prehranske navade in ovsu najdete zasluženo mesto na vašem jedilniku.

Oves pa se tudi dobro meša. Boom Box kombinacije potrjujejo, da ima oves lahko veliko prijateljev, nutricionisti pa predlagajo še kozarec pomarančnega soka ob naslednji ovseni malici, ker vitamin C potem pomaga pri absorpciji železa v ovsu.

Ko zdrava prehrana dobi barvo in okus!

Z izdelki Boom Box se vam ni treba odreči okusu, popolnoma spremeniti življenjskega sloga ali žrtvovati ogromno časa, da jeste zdravo. Če želite narediti dobre spremembe, so dovolj tudi majhni in preprosti koraki. Ko postane Boom Box vaš vsakodnevni spremljevalec, dobi "zdravje" odličen okus in privlačen vonj.

Z nutricionisti so razvili točno to, kar potrebujete, na način, da v tem tudi uživate. V izdelke so vključili čisto vse, kar potrebujete, primerni so tako za odrasle kot otroke, najlepše pa je, da se med seboj odlično kombinirajo in dopolnjujejo. 

Vsi si prizadevamo biti srečnejši in bolj zdravi. Boom Box je bil ustvarjen z mislijo na to – da z majhnimi koraki z uravnoteženo prehrano na osnovi ovsa začnemo uvajati spremembe, ki bodo izboljšale kakovost našega življenja. Izdelki Boom Box vam resda ne bodo dali supermoči, še zmeraj bo treba v službo z avtom, se zbujati z budilko in se stuširati vsak dan. Bo pa vsakodnevna rutina (o)vseeno boljša!

Boom Box nudi vse prednosti zdravega ovsa v raznolikih slastnih razvadah za vsak okus.

Več kot le še en obrok

Nudi kombinacijo vseh hranljivih snovi, ki jih potrebuješ – zajemi z žlico in akcija!

V tvojem ritmu

Z visoko vsebnostjo proteinov je vesten spremljevalec na vaši fitnes poti.

Za vso družino

Tudi tisti z najbolj izbirčnim okusom bodo enostavno našli svojega favorita.

100-odstotno rastlinskega izvora

100-odstotno rastlinskega izvora, prijazno do ljudi in živali, izpod rok nutricionistov.

Hitro pripravljeni, praktični in zdravi obroki vas lahko spremljajo vsepovsod

Boom Box ovsene granole, kaše, napitki in keksi imajo poln okus, čeprav nimajo čisto nič dodanega sladkorja. Pa tudi umetnih arom ne. Pokajo od ovsa, bogate so z vlakninami in primerne za vegane, saj 100-odstotno temeljijo na rastlinskih sestavinah. Namen ustvarjalcev produkta je, da vam dokažejo, da je lahko tudi obrok brez dodanega sladkorja resnično okusen. In če to ni totalno ovseno, ne vemo, kaj je.

Zdravi in srečni si želimo biti vsi, Boom Box pa je tu, da ti pri tem cilju pomaga tudi takrat, ko nimaš časa – torej vsak dan. Hitro pripravljeni, praktični in zdravi obroki te lahko spremljajo povsod. Zjutraj, ko z eno roko polniš torbo in z drugo zajemaš žlico fine kremaste kaše; opoldan, ko ni časa za dolgo kosilo in postaviš na delovno mizo sladico slastne granole; popoldan, ko v avtu začutiš, da nujno potrebuješ nekaj sladkega in v hipu izprazniš vrečko – zdravih! – ovsenih piškotov, ali pa zvečer, ko potrebuješ kozarec kremastega napitka polnega okusa.

BOOM BOX OVSENE KAŠE

BoomBox | Foto: Ovsene kaše vas popeljejo v deželo, kjer so jutra počasna in kjer kave nikoli ne zmanjka. Vse, kar potrebujete, je velika žlica, ovseni napitek in prazna skleda.

Fine ovsene kaše razveseljujejo s kar štirimi različnimi okusi. Razvajajte se s kombinacijo banane, čokolade in lešnikov, jabolka in cimeta, gozdnih sadežev in mandljev ter jagod in chia semen. Ko pa se srečajo čokolada, banana in lešnik ter ovseni rastlinski napitek, dodanega sladkorja in dodanih umetnih arom sploh ne potrebujete. 

Boom Box ovsene kaše se odlično vklapljajo v vsak vaš urnik, saj je priprava popolnoma enostavna. Skupaj z ovsenimi napitki poskrbi za Boombastičen uvod v dan in že zjutraj napolni baterije ali pa poskrbi za zdravo malico. Proizvajalci so imeli v mislih obe priložnosti: za uvod v dan so kašo zapakirali v veliko 300-gramsko pastelno embalažo, ki vas bo počakala v domači kuhinjski omarici, na delo ali potep pa lahko vzamete priročno 60-gramsko pakiranje, ki gre v katerikoli nahrbtnik ali torbo in zadostuje ravno za okusen obrok. Mmmm, kako je fino, ko zajemate življenje in kašo z veliko žlico!

BOOM BOX OVSENI NAPITKI

BoomBox | Foto: Vedno je dober čas tudi za slastne ovsene napitke, ki so topli za pocrkljati in ohlajeni za osvežiti. Okusite pravo ovseno harmonijo in ustvarjajte slastne kombinacije tudi z drugimi Boom Box izdelki. V kavici, kaši, sladicah, z granolo ali pa čisto brez vsega v tvojem najljubšem kozarcu in tvoji najlepši skodelici. 

Ovseni napitki so narejeni na 100-odstotno rastlinski osnovi. Ustvarjalci so krave pustili čisto pri miru in skrenili z mlečne ceste na prvo polico vašega hladilnika. Izberete lahko svoj najljubši okus – lešnike, mandlje, eksotični kokos ali ovseno klasiko z dodatkom kalcija – in se pripravite na ljubezen na prvi požirek.

BOOM BOX OVSENI PIŠKOTI

BoomBox | Foto: Bi kdo piškote? Sladke, a brez dodanega sladkorja, polne vlaknin, a dovolj majhne za vsako torbico in žep.

Vas kdaj sredi dneva zagrabi neustavljiva lakota ali želja po sladkem? Spoznajte vašega novega zaveznika v obliki slastnih keksov, ki najdejo prostor v šolskih torbah, elegantnih torbicah in poslovnih kovčkih. Ovseni keksi preženejo volčjo lakoto in izpolnijo potrebe po zdravi in kakovostni malici tudi takrat, ko zanjo zares nimate časa. Ker so zapakirani v ne le priročne, ampak tudi lepe pastelne embalaže, bodo hoteli enega tudi vaši prijatelji – a prepričani smo, da ne bo ostalo le pri enem.

Pa okusi? Za prste obliznit! Keksi z brusnicami, kakavom, kokosom ali navadni ovseni keksi so polni vlaknin in narejeni za slasten užitek! Ko vam naslednjič "pade sladkor", sezite po njih in v trenutku ustavite željo po sladkem z grižljajčki brez dodanega sladkorja.

P. S.: Neprestano seganje v vrečko po repete je tukaj popolnoma upravičeno.

BOOM BOX GRANOLA

BoomBox | Foto: Spoznajte še totalno ovsene granole, ki obogatene z izbranimi dodatki poskrbijo za vnos pozitivne energije in popolno doživetje okusov. Granola se lahko na vašem jedilniku znajde tako za zajtrk kot kosilo ali večerjo: je odličen slasten prigrizek, ki ga lahko v svoji skledici uživate samostojno ali pa z dodatkom Boom Box napitkov. Vaše brbončice bodo vesele boombastičnih kombinacij: eksotičnega kokosa in svežih gozdnih sadežev, izbrane mešanice mandljev in čokolade ter oreščkov, kjer se bahajo lešniki, indijski oreščki, mandlji in ameriški pekani. Tudi granola je na voljo v dveh praktičnih pakiranjih za vse priložnosti – 300 g in 60 g.

Ni vam treba začeti jutri; Boom Box je tu že danes. Hitro, okusno in zdravo.
Ne spreglejte