Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
20. 10. 2024,
18.00

Osveženo pred

4 ure, 11 minut

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1,13

Natisni članek

Natisni članek

nebesna znamenja astrologija horoskop kozorog horoskop škorpijon horoskop vodnar horoskop oven horoskop devica horoskop horoskop

Nedelja, 20. 10. 2024, 18.00

4 ure, 11 minut

Znaki horoskopa, ki težko najdejo pravo ljubezen

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1,13
ljubezen, prijateljstvo, par, zveza | Foto Shutterstock

Foto: Shutterstock

Za pet nebesnih znamenj velja, da imajo pogosto nesrečo v ljubezni. Razlogi so pri vsakemu drugačni, vsem pa je skupno, da težko najdejo osebo, s katero bi se zares povezali.

Oven

Ljudje, rojeni v znamenju ovna, so zelo strastni, a jih njihova potreba po neodvisnosti lahko oddalji od potencialnih partnerjev. Težko se prilagajajo drugim, težave v odnosih pa pogosto povzroči tudi njihova impulzivnost.

Devica

Device so perfekcionistke, zato tudi težko najdejo pravo ljubezen. Tako sebi kot drugim postavljajo visoke standarde, zato pogosto ne dajo priložnosti komu, ki bi lahko bil dober partner, a jim na prvi pogled ne deluje popolno.

Vodnar

Vodnarji ljubijo svobodo, njihova čustvena distanciranost pa jim pogosto prepreči, da bi spletli globok odnos. Čeprav so izvrstni prijatelji, pa se v ljubezni zdijo zadržani in hladni, zaradi česar se jim ljudje ne upajo približati.

Škorpijon

Čeprav imajo škorpijoni močno karizmo, pa v ljubezenskih odnosih pogosto povzročajo konflikte s svojo intenzivnostjo in posesivnostjo. V zvezi pričakujejo popolno predanost in nadzor, kar morebitne partnerje hitro prestraši.

Kozorog

Kozorogi so pogosto povsem osredotočeni na kariero in uspeh, ljubezen pa postavljajo na stranski tir. Le redko se prepustijo spontanosti in s svojimi čustvi nočejo tvegati, kar lahko močno oteži spletanje ljubezenskih odnosov.

Preverite svoj dnevni horoskop.

služba, pisarna, sodelavci
Trendi Ti znaki horoskopa le redko menjajo službo
ljubezen, par, zveza, odnos
Trendi Ljudje, rojeni v teh znakih, ne varajo svojih partnerjev
burger, neroda
Trendi To so najbolj nerodni znaki horoskopa

Ne spreglejte