Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
14. 6. 2024,
19.56

Osveženo pred

5 dni, 1 ura

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,79

Natisni članek

astrologija horoskop 2024 horoskop horoskop

Petek, 14. 6. 2024, 19.56

5 dni, 1 ura

Znaki horoskopa, ki jih to poletje čakajo ljubezenski pretresi

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,79
par, ljubezen | Foto Shutterstock

Foto: Shutterstock

Letošnje poletje bo za več nebesnih znamenj na področju ljubezni zelo turbulentno. Poglejte, katera znamenja v prihajajočih mesecih čakajo ljubezenski izzivi.

Oven

Ovni bodo to poletje v središču ljubezenskih viharjev, njihova prirojena strastnost in impulzivnost jih bosta privedli do intenzivnih čustvenih položajev. Sredi poletja se bodo ovni v svojih zvezah soočili z nepričakovanimi ovirami, ki bodo od njih zahtevale ogromno pozornosti in razumevanja. Možni so spori zaradi ljubosumja in potrebe po svobodi, a bo vse to mogoče rešiti z iskreno komunikacijo. Samskim ovnom pa to poletje prinaša nenadne romance, ki jih bodo presenetile s svojo intenzivnostjo.

Dvojčka

Dvojčki se bodo morali spopasti z izzivi v komunikaciji s partnerjem. Ker imajo radi spremembe in ves čas potrebujejo miselno stimulacijo, bi lahko naleteli na nesporazume in nesoglasja. To poletje se bodo morali naučiti, kako svoje želje uskladiti s partnerjevimi potrebami. Možne so burne razprave in tudi trenutki sprave, ki bodo okrepili zvezo. Samskim dvojčkom poletje prinaša možnosti novih poznanstev, a se bodo pri teh srečali z izzivi pri ohranjanju zanimanja in povezanosti.

Rak

Raki bodo to poletje doživljali čustvene vzpone in padce. Njihova občutljiva duša bo na preizkušnji zaradi negotovosti in strahov glede zveze. Sredi poletja bodo začutili potrebo po postavljanju novih meja in prioritet v ljubezni, možni so spori zaradi prevelikih pričakovanj in potrebe po varnosti. Samski raki bi se lahko znašli v položajih, v katerih bodo morali izbirati med varnostjo in strastjo, zaradi česar bodo globoko razmišljali o lastnih željah in potrebah.

Lev

Levi bodo to poletje ljubezenske turbulence doživljali zaradi svoje potrebe po pozornosti in priznanju. Neprestana želja, da bi bili v središču pozornosti, bi lahko pri njihovem partnerju privedla do ljubosumja in negotovosti. Sredi poletja se bodo soočili z izzivom, kako svoje osebne ambicije uravnotežiti s potrebami odnosa. Samski levi bi lahko doživeli romantično avanturo, ki bo preizkušala njihovo sposobnost iskanja ravnotežja med lastnimi željami in potrebami drugih.

Škorpijon

Škorpijoni bodo to poletje kot na ljubezenskem vlaku smrti, kar bosta povzročila njihova strastnost in potreba po nadzoru. Njihova intenzivnost bi lahko privedla do izbruhov ljubosumja in prepirov zaradi nezaupanja. Sredi poletja se bodo škorpijoni morali naučiti, kako odkrito govoriti o svojih čustvih, ne da bi pri tem manipulirali. Samski škorpijoni bi se lahko znašli v intenzivnih, a kratkotrajnih romancah, ki bodo v njih vzbudile občutek nezadovoljstva in potrebo po globlji čustveni povezanosti.

Strelec

Strelci se bodo soočili s težavo, kako v zvezi ohraniti svobodo. Njihova potreba po pustolovščinah in neodvisnosti bi lahko pri partnerju povzročila negotovost. Sredi poletja bodo morali najti ravnotežje med svojimi osebnimi željami in obvezami do partnerja, zato so možni spori zaradi različnih pogledov na življenje in ljubezen. Samske strelce čakajo vznemirljive avanture, ob katerih bodo začeli razmišljati o dolgoročnejših obvezah in željah.

Preverite svoj dnevni horoskop.

odpoved, služba, pisarna
Trendi Znaki horoskopa, ki bodo verjetno še letos dali odpoved
romantika ljubezen
Trendi Moške, rojene v teh astroloških znamenjih, privlačijo starejše ženske
ljubezen, par, partner
Trendi Ta znaka horoskopa se vedno zaljubljata v napačne osebe
Ne spreglejte