Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
24. 7. 2024,
17.43

Osveženo pred

19 ur, 14 minut

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,15
nebesna znamenja astrologija horoskop škorpijon horoskop rak horoskop ribi horoskop tehtnica horoskop 2024 horoskop horoskop

Natisni članek

Sreda, 24. 7. 2024, 17.43

19 ur, 14 minut

Ti znaki horoskopa se ves čas bojijo, da jih bo partner zapustil

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,15
par, ljubezen, zmenek | Foto Shutterstock

Foto: Shutterstock

Negotovost v ljubezni občasno doživimo vsi, za štiri astrološka znamenja pa velja, da se jim to dogaja ves čas.

Rak

Raki so znani po občutljivosti in čustveni globini, njihov strah, da jih bo ljubljena oseba zapustila, pa izhaja iz globoke potrebe po varnosti in stabilnosti. Ker so zelo navezani na družino in dom, jih vse, kar bi to lahko ogrozilo, močno vznemiri. Raki želijo ves čas čutiti, da so ljubljeni in zaščiteni, najmanjši znak negotovosti v zvezi pa v njih sproži strah.

Škorpijon

Čeprav se škorpijoni zdijo močni in neodvisni, globoko v sebi nosijo strah, da jih bo nekdo izdal ali zapustil. Njihov intenzivni duh in strastna ljubezen pogosto vodita v ljubosumje in sumničavost. Analizirajo vsako podrobnost svoje ljubezenske zveze in iščejo znake potencialnih groženj za ta odnos.

Ribi

Ribe so izjemno intuitivne in občutljive osebe, ki čustva drugih ljudi pogosto doživljajo kot lastna. Ker so tako empatične, se v njih pogosto vzbudi strah, da jih bo partner zapustil. Ribe si želijo globoke čustvene povezanosti, če pa izgubijo varnost, ki jim jo nudi stabilna zveza, se počutijo povsem izgubljene.

Tehtnica

Tehtnice cenijo ravnotežje in harmonijo v svojih zvezah. Strah, da jih bo partner zapustil, je pogosto povezan s potrebo, da v zvezi obdržijo mir in zadovoljstvo. Če začutijo, da se je v odnosu nekaj spremenilo ali da partner ni zadovoljen, postanejo zelo negotove. Ker se izogibajo konfliktom, skrivajo svoja čustva, stiska v njih pa postane še hujša.

Preverite svoj dnevni horoskop.

poletje, ženska, dekle
Trendi To so najbolj domišljavi znaki horoskopa
ljubezen, poletje, par, zveza
Trendi Najbolj zvesti moški se rojevajo v teh znamenjih
laž, resnica, iskrenost
Trendi Katero nebesno znamenje je najbolj iskreno in katero najmanj?
Ne spreglejte