Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
6. 8. 2024,
19.34

Osveženo pred

5 ur, 58 minut

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,27
nebesna znamenja astrologija horoskop bik horoskop škorpijon horoskop rak horoskop devica horoskop kozorog horoskop horoskop

Natisni članek

Torek, 6. 8. 2024, 19.34

5 ur, 58 minut

Nebesna znamenja, ki nikoli ne varajo partnerjev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,27
ljubezen, par, partnerja | Foto Unsplash

Foto: Unsplash

Ne glede na vse izzive in ovire, na katere naletijo v razmerju, nekateri ljudje nikoli ne bi izdali zaupanja svojih partnerjev. "Zvestoba do groba" velja predvsem za teh pet znakov horoskopa.

Rak

Ko se zaljubijo, raki v razmerje dajo celotno srce in dušo. Njihova privrženost partnerju je neuklonljiva, nezvestoba pa zanje preprosto ni možna. Raki ne bi nikoli zavestno prizadeli osebe, ki jo ljubijo. Njihova zvestoba izvira iz globoke ljubezni in potrebe po varnosti, ki jim jo nudi stabilna zveza.

Bik

Biki so izjemno predani in zanesljivi partnerji, v zvezah so zvesti, ker jih k temu vodi njihov stabilen in prizemljen duh. V življenju si želijo stabilnosti in varnosti, varanje pa bi porušilo harmonijo, ki jo tako zelo cenijo. Njihova ljubezen je trdna kot skala, tudi v primeru težav bodo stali ob partnerju in rešitev poiskali skupaj.

Devica

Device se ljubezenski zvezi povsem posvetijo in predajo, to pa izvira iz njihove potrebe po popolnosti in skladju. Ogromno truda vložijo v to, da bi njihova zveza ostala zdrava in stabilna. Nezvestoba je za device znak neuspeha, medtem ko so odločne, da bodo uspešne v vsem, kar počnejo, vključno z ljubeznijo.

Škorpijon

Škorpijoni so v ljubezni strastni in intenzivni. Partnerju so povsem predani, saj so z njim globoko čustveno povezani, izdaja tega zaupanja pa preprosto ni v njihovi naravi. Strast, ki je pogosto zelo intenzivna, je vedno usmerjena k partnerju, zaradi česar so škorpijoni eno najzvestejših znamenj zodiaka.

Kozorog

Kozorogi so resni in odgovorni tudi v ljubezenskih odnosih. Na ljubezen gledajo praktično in realno, a to ne pomeni, da niso strastni in predani. Želijo si dolgotrajne zveze, ki bo zdržala preizkušnje časa, in zato ostanejo zvesti tudi v težkih trenutkih. Ker so odločni in predani, veljajo za izjemno zanesljive partnerje.

Preverite svoj dnevni horoskop.

prijateljici
Trendi Nebesna znamenja, ki so uspešna v vsem, česar se lotijo
voznik, šofer, avto
Trendi Ta znaka horoskopa sta najslabša voznika
ženska, dogodek, event
Trendi Astrološki znaki, ki radi ukazujejo vsem okoli sebe
Ne spreglejte