Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
20. 6. 2024,
14.59

Osveženo pred

2 tedna, 5 dni

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0

Natisni članek

nebesna znamenja astrologija horoskop 2024 horoskop horoskop

Četrtek, 20. 6. 2024, 14.59

2 tedna, 5 dni

Astrološki znaki, ki radi ukazujejo vsem okoli sebe

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0
ženska, dogodek, event | Foto Shutterstock

Foto: Shutterstock

Nekateri ljudje preprosto uživajo v tem, da v vsakem položaju prevladajo. Takšna potreba po dominaciji je še posebej izražena pri štirih znakih horoskopa.

Lev

Ljudje, rojeni v znamenju leva, imajo pogosto izražen občutek lastne večvrednosti in zato radi prevzamejo vodstveno vlogo. Njihova potreba po nadzoru in prevladi izvira iz želje, da bi bili v središču pozornosti in bi jih vsi občudovali. Levi odgovornosti in položaja vodje ne prevzemajo le zato, ker so prepričani, da se bodo v tem najbolje odrezali, temveč tudi zato, ker uživajo v občutku moči in vpliva na druge.

Kozorog

Kozorogi so osredotočeni na svoje cilje in so pripravljeni trdo delati, da jih dosežejo. Pri tem, ko se trudijo za uspeh, pogosto prevzamejo nadzor nad položaji in ljudmi okoli sebe. Njihova potreba po ukazovanju izvira iz občutka odgovornosti in prepričanja, da poznajo najboljšo pot do uspeha. Čeprav včasih delujejo strogo, je njihova ukazovalnost običajno posledica želje po doseganju skupnega cilja.

Oven

Ljudje, rojeni v znamenju ovna, radi prevzamejo iniciativo in hitro ukrepajo. Njihova potreba po ukazovanju izvira iz prirojene želje, da so v vsem prvi. Pogosto so zelo samozavestni in prepričani v svoje sposobnosti, zaradi česar veljajo za rojene voditelje. Njihova dominantna nrav je lahko pogosto izziv za vse okoli njih, a ljudi okoli sebe obenem navdihujejo s svojo strastjo in odločnostjo.

Škorpijon

Škorpijoni imajo izjemno močno voljo in globoko potrebo po nadzoru. Vedno hočejo prevladati, a to izvira iz njihove želje po varnosti in zaščiti. Ljudje, rojeni v tem znamenju, so zelo dojemljivi in nadzor nad položaji pogosto prevzamejo zato, da bi zagotovili, da se bodo stvari odvijale tako, kot so si oni zamislili. Ker so sposobni prodreti do bistva težav, veljajo za izjemne vodje.

Preverite svoj dnevni horoskop.

laž, resnica, iskrenost
Trendi Katero nebesno znamenje je najbolj iskreno in katero najmanj?
odpoved, služba, pisarna
Trendi Znaki horoskopa, ki bodo verjetno še letos dali odpoved
romantika ljubezen
Trendi Moške, rojene v teh astroloških znamenjih, privlačijo starejše ženske

 

Ne spreglejte