Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
1. 10. 2024,
11.19

Osveženo pred

4 ure, 51 minut

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,45

Natisni članek

Natisni članek

nebesna znamenja astrologija horoskop rak horoskop ribi horoskop devica horoskop horoskop

Torek, 1. 10. 2024, 11.19

4 ure, 51 minut

Največji hipohondri se rojevajo v teh znamenjih

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,45
hipohonder | Foto Shutterstock

Foto: Shutterstock

Prav je, da skrbimo za svoje zdravje, toda nekateri ljudje gredo pri tem čez mejo. Ob vsakem nelagodju zaženejo paniko, pomislijo na najhujše bolezni in so neprestano pri zdravniku. Astrologi pravijo, da to velja predvsem za tri znake horoskopa.

Devica

Če je kdo rojen za vlogo hipohondra, so to zagotovo device. To znamenje slovi po svojem analitičnem umu in pozornosti do podrobnosti zato vsakič, ko začuti najmanjšo, skoraj neopazno bolečino, nemudoma zažene obsežno analizo. Za kaj gre? Je to morda zgodnji znak neke neznane bolezni, ki jo je še treba raziskati? Ne glede na dejansko diagnozo bodo device raziskale vse možne scenarije, ker ničesar ne prepuščajo naključju.

Rak

Raki so občutljive narave, kar pogosto pripelje tudi do hipohondrije. Sprememb v svojem telesu preprosto ne morejo ignorirati, saj vsaka, četudi minimalna, v njih vzbudi vihar čustev. Če rak občuti rahlo vrtoglavico, bo takoj pomislil, da gre za nekaj resnega, in bo to nemudoma delil s svojimi bližnjimi. Na svetovnem spletu bo raziskal vse simptome ter ob tem od svoje okolice zahteval sočutje in ustvaril pravi čustveni vrtinec.

Ribi

Ribe so sanjači zodiaka, a ko gre za zdravje, se njihova domišljija odpelje v neslutene višave. Ker radi pretiravajo v vsem, lahko tudi preprost glavobol v njihovih mislih preraste v nekaj veliko večjega in bolj groznega. V svojih mislih bodo ribe ustvarile cel bolezenski scenarij in si včasih že zamislile tudi pot do okrevanja, z vsemi dramatičnimi preobrati vred. Čeprav ne visijo pri zdravniku toliko kot device, lahko cele ure razmišljajo o vseh boleznih, ki bi jih lahko doletele.

Preverite svoj dnevni horoskop.

prijateljici, smeh, zabava, pivo
Trendi Nebesni znamenji, ki imata najboljši smisel za humor
soseda, ograja, sosedje
Trendi Ti znaki horoskopa se najpogosteje prepirajo s sosedi
partnerstvo, zveza
Trendi Najslabši pari horoskopa: te kombinacije znakov so katastrofalne
Ne spreglejte