Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
14. 8. 2024,
13.18

Osveženo pred

4 ure, 36 minut

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,15
nebesna znamenja astrologija horoskop oven horoskop rak horoskop dvojčka horoskop devica horoskop škorpijon horoskop lev horoskop 2024 horoskop horoskop

Natisni članek

Sreda, 14. 8. 2024, 13.18

4 ure, 36 minut

Najslabši pari horoskopa: te kombinacije znakov so katastrofalne

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,15
partnerstvo, zveza | Foto Shutterstock

Foto: Shutterstock

Vsako nebesno znamenje ima svoje edinstvene lastnosti. Nekateri znaki se zato naravno privlačijo, drugi pa nikakor ne morejo najti skupnega jezika. Pri slednjem izstopajo tri kombinacije, v katerih je uspešna zveza praktično nemogoča.

Oven in rak

Ovni so neustrašni, energični in impulzivni, obožujejo izzive in se ne bojijo prevzeti pobude. Po drugi strani pa raki cenijo varnost, stabilnost in čustveno globino, so občutljivi, skrbni in si v odnosu želijo predvsem čustvene varnosti.

Osnovne potrebe in življenjski principi ovnov ter rakov so preprosto preveč različni. Ovnova impulzivnost in naklonjenost tveganju sta pogosto preveč zahtevni za občutljivega raka, ki se vsakič, ko se počuti čustveno ogroženega, skrije v svoj oklep. Oven raka pogosto vidi kot preobčutljivega in negotovega, rak pa se ob ovnu počuti zanemarjenega in nerazumljenega. Njuna dinamika pogosto sproža spore, saj oven sili naprej, rak pa želi graditi varno zatočišče.

Dvojčka in devica

Dvojčki obožujejo svobodo, raznolikost in interakcije, skozi življenje jih vodi radovednost, prilagodljivost pa jim omogoča, da se znajdejo v najrazličnejših situacijah. Device so po drugi strani perfekcionistke, osredotočajo se na podrobnosti in v življenju potrebujejo organizacijo ter red.

Dvojček pogosto živi v trenutku, uživa v spremembah in nepredvidljivih situacijah, medtem ko devica želi svoje življenje načrtovati in strukturirati. Ob devičini potrebi po redu in analizi dvojček hitro izgubi živce, saj se začne dolgočasiti. Dvojček bo devico pogosto doživljal kot preveč kritično in osredotočeno na podrobnosti, devica pa bo dvojčka videla kot neodgovornega in nesposobnega za resno predanost. Njuna različna pogleda na življenje prineseta le frustracije in nerazumevanje, to pa onemogoča dolgotrajno zvezo.

Lev in škorpijon

Levi potrebujejo neprestana priznanja, pozornost in oboževanje, so rojeni vodje, polni samozavesti in strasti. Močno osebnost imajo tudi škorpijoni, a se od levov razlikujejo po svoji intenzivni čustvenosti, skrivnostnosti in potrebi po globoki povezanosti. Obe znamenji sta zelo strastni, a na različne načine.

Zveza leva in škorpijona se praviloma sprevrže v boj za prevlado. Lev si želi nedvoumne in bleščeče pozornosti, medtem ko škorpijon stvari rad nadzoruje iz ozadja. Lev lahko škorpijona vidi kot preveč posesivnega in skrivnostnega, medtem ko škorpijon levu zameri površnost in potrebo po neprestanih priznanjih iz okolice. Oba želita nadzor, a na različne načine, kar pogosto privede v konflikte in borbe za premoč. Njuna zveza je lahko strastna, a zelo izčrpavajoča, saj težko sprejemata kompromise.

Preverite svoj dnevni horoskop.

pogovor
Trendi Trije znaki horoskopa, ki radi pametujejo
zabava, prijatelji, alkohol
Trendi Astrološki znaki, ki premalo skrbijo za svoje zdravje
poletje, zmenek, par, ljubezen
Trendi Nebesna znamenja, ki jih je najtežje osvojiti
Ne spreglejte