Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
21. 10. 2024,
19.38

Osveženo pred

1 dan, 11 ur

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3,52

Natisni članek

Natisni članek

astrološke zanimivosti astrološke zanimivosti nebesna znamenja astrologija horoskop tehtnica horoskop bik horoskop ribi horoskop rak horoskop horoskop

Ponedeljek, 21. 10. 2024, 19.38

1 dan, 11 ur

Največje moške copate se rodijo v teh znakih horoskopa

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3,52
zakonca, par, ljubezen, odnos, zveza | Foto Shutterstock

Foto: Shutterstock

Za moške, rojene v štirih nebesnih znamenjih, velja, da naredijo prav vse, kar jim žena naroči – in to s ponosom!

Rak

Moški, rojeni v znamenju raka, svojo partnerko vedno postavijo na prvo mesto. So rojeni družinski ljudje, in ko se zaljubijo, so najsrečnejši, ko je srečna njihova družica. Ponosni so na to, da v njihovem domu vladata mir in zadovoljstvo, so predani, nežni in popolnoma posvečeni družinski sreči. Morda jih kdo okliče za copate, oni pa vedo, da so kralji nežnosti.

Tehtnica

Moškim, rojenim v znamenju tehtnice, je najpomembnejše, da doma vladajo skladni odnosi. So rojeni mirovniki, sovražijo spore in razprave, zato se hitro strinjajo z vsem, kar želi njihova partnerka. So strokovnjaki za kompromise in hitro najdejo način, kako partnerkine želje uskladiti s svojimi. Če pa morajo izbirati med svojim mnenjem in mirom v hiši, bodo vedno izbrali slednjega.

Bik

Moški, rojeni v znamenju bika, so najvztrajnejše copate, a to na najboljši možni način. Znani so po svoji trmi, a se v družbi svoje partnerke povsem omehčajo. Njihova trma se spremeni v predanost in storili bi vse, da bi njihova draga dobila to, kar si je zaželela. Biki radi ugodijo svoji partnerki, ker jim to daje občutek varnosti in stabilnosti v zvezi.

Ribi

Moški, rojeni v znamenju rib, so večni romantiki in sanjači, njihova največja želja pa je, da bi njihova partnerka živela v pravi pravljici. Obsipajo jo z ljubeznijo in jo radi razveselijo z majhnimi gestami, kot so šopki rož in skupni pobegi v neznano. Brez težav odpovejo svoje načrte, če je imela njihova partnerka v mislih nekaj drugega. Zanje je to najlepši način, da pokažejo, kako jo imajo radi.

Preverite svoj dnevni horoskop.

pisarna, prenosnik
Trendi Teh znakov horoskopa si ne želite za sodelavce
ženska, dekle, žalost
Trendi Znaka horoskopa, ki se vedno zaljubita v napačno osebo
ženska, dekle
Trendi Nebesna znamenja, ki ne prenesejo nobene kritike
Ne spreglejte