Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
19. 7. 2024,
4.00

Osveženo pred

1 dan, 21 ur

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,11
dnevni horoskop nebesna znamenja astrologija horoskop danes horoskop julij 2024 horoskop 2024 horoskop horoskop

Natisni članek

Petek, 19. 7. 2024, 4.00

1 dan, 21 ur

Dnevni horoskop: pred dvojčki so pomembni dnevi, levi si zatiskate oči

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,11
prijateljstvo, pomlad, poletje, mladi | Foto Shutterstock

Foto: Shutterstock

Dnevni horoskop za 19. julij. Preverite, kaj vam piše v zvezdah.

Oven

Bodite odprti za vse možnosti. Naleteli boste na nekoga, ki vam bo posredoval uporabne informacije. Ne boste se še takoj zavedli, kako pomembne so za vas, a bodo imele dramatičen vpliv na vaše življenje. Pripravite se na vse. Za vas bo lahko bil današnji dan zelo zanimiv.

Bik

Danes se vam bo zgodilo nekaj nepričakovanega na finančnem področju, kar vam bo vzelo nekaj časa, saj se boste morali prilagoditi. Dan bo pravi za velike spremembe, saj se boste odločili, da boste pridobljeni denar zapravili za prilagoditev vašega življenjskega stila. Vsekakor pa zaupajte svojemu občutku.

Dvojčka

Pred vami so pomembni dnevi. Na področjih, kamor ste v zadnjem času vlagali veliko truda, bodo lahko že danes vidni pomembni premiki. Prav lahko, da boste prijetno presenečeni. Kljub temu pa dobro premislite preden boste naredili naslednji korak. Glede dela boste danes in v prihajajočih dneh pričeli razčiščevati vprašanja, ki vam kratijo spanec. Domislili se boste alternativnih idej, kako oplemenititi svoje premoženje. Bravo! 

Rak

Še vedno boste pod vplivom včerajšnjega dne. Novica, ki ste jo prejeli, vas je presenetila, toda v pozitivnem smislu. Danes jo proslavite. Delite svoje veselje tudi z družinskimi člani in videli boste, da vas čaka prav zanimiv dan. Bodite pozorni na svoje počutje. Tisti, ki imate težave s telesno težo, vzemite stvari v svoje roke. Čas bo primeren za dieto.

Lev

Pred nečim si boste zatiskali oči. Resnico boste imeli pred nosom, vendar določenih dejstev kar ne boste želeli sprejeti, to pa bo ljudi v vaši bližini spravljalo ob živce. Pazite, da boste imeli finance povsem pod kontrolo in se ne spuščajte v nepotrebne izdatke. Zdravstvene težave boste imeli tisti, ki ste občutljivi na spremembe vremena.

Devica

Danes ne pozabite razveseliti vseh vaših bližnjih z majhnimi pozornostmi. Sorodniki in prijatelji se bodo razveselil že samo vašega klica. Ne bodite slabe volje. Finančne razmere se bodo danes še izboljšale, a predvsem zato, ker ne boste zapravljali. Zdravje bo dobro, le pri prazničnih pojedinah ne pretiravajte.

Tehtnica

Sreča vam danes ne bo naklonjena. Čeprav se boste gnali, vam bo lahko spodletelo. Vsak padec pa naj vas okrepi. Po napornem delovniku si vzemite čas za počitek, saj ga boste potrebovali. Zatecite se v partnerjev objem; tako si boste pričarali občutek pomirjenosti. Finance bodo stabilne, saj boste končno razumeli, da z njimi ne smemo ravnati nepremišljeno.

Škorpijon

Planeti tudi danes ne bodo naklonjeni prijateljskim in družinskim odnosom. Prepiri so vidni tako v partnerstvu kot pri delu. Osredotočite se na obveznosti. Razum bo na vaši strani, zato se boste kljub zapletom uspešno lotevali novih izzivov. Ne pozabite na načrtovanje porabe vaših sredstev. Sprejmite trenutne finančne omejitve, saj se vam drugače ne piše dobro!

Strelec

Napolnite telo z energijo, prav tako pa poskrbite tudi za veselje in dobro počutje. Danes se odločite za nov začetek. Pripravljeni boste na akcijo, ki pa je ne boste dočakali, če sami ne boste naredili nič za premik naprej. Doma bo mirno, zato se boste morda celo rahlo dolgočasili. Zdravje: odlično!

Kozorog

Tudi danes boste pri delu zelo zagnani. Pričakujete lahko klice nadrejenih, ki vas bodo spodbujali k večji storilnosti, vi pa jim boste brez ugovarjanja le prikimali. Ker niste stroj, bodite pazljivi, da se ne bo vaše počutje obrnilo na slabše. Konflikti v službi bodo mimo, zato bo vzdušje prijetnejše. Pazite na zdravje!

Vodnar

Pazite nase in na svoje telo, prav tako premislite o telesni dejavnosti. Loteva se vas prehlad, ki bi vas lahko za nekaj dni položil v posteljo. Na področju dela se bodo lahko prav danes pojavijo spori. Nesoglasja med delavci so vsakdanja stvar, zato poskušajte uveljaviti svojo vlogo popolnega diplomata. Finančne težave vam bodo še vedno kratile spanec. Previdno!

Ribi

Danes boste precej zmedeni. Sami boste morali poskrbeti za urejenost dogajanja okoli sebe, še posebno ko bo šlo za vprašanje odnosov. Delovne naloge boste opravljali res predano. Trud bodo opazili tudi nadrejeni, zato bodite danes v službi kar se da samozavestni. Končno bo za vas posijalo sonce in tudi na vsa preostala področja bo to prineslo pozitivno energijo. Finance: zelo dobro.

Ne spreglejte