Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
5. 11. 2017,
9.34

Osveženo pred

6 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Red 10

10

Natisni članek

Tony Cetinski Rovinj prometna nesreča YouTube smrt

Nedelja, 5. 11. 2017, 9.34

6 let, 5 mesecev

Na snemanju TV-oddaje divjal po ulici, v kateri je nato povozil človeka #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Red 10

10

Prometna nesreča, v kateri je priljubljeni hrvaški pevec Tony Cetinski v petek popoldne v Rovinju povozil starejšega moškega, dobiva nove razsežnosti. Hrvaški mediji so na YouTubu odkrili posnetek, v katerem Cetinski za potrebe snemanja televizijske oddaje z avtomobilom divja po isti ulici, v kateri je pred dnevi povozil moškega. Pevec krivdo za smrt 62-letnika zavrača.

Video: YouTube (Bralce opominjamo, da je videoposnetek v hrvaškem jeziku.)


Po poročanju Indexa je priljubljeni hrvaški glasbenik Tony Cetinski pred pol leta za potrebe snemanja televizijske oddaje Star in the car (Zvezda v avtu) vozil novinarko po Rovinju, pri tem pa je s hitro vožnjo prevozil tudi ozko uličico, v kateri je v petek okoli 14. ure povozil moškega. Ta naj bi na pločniku v omenjeni ulici domnevno obležal potem, ko je zapustil enega od lokalov.


Preberite še:

-> Cetinski: Policija bo potrdila, da nisem kriv za smrt 62-letnika


Cetinski divjal, novinarka na sovoznikovem sedežu cvilila od strahu

Tony Cetinski krivdo za smrt 62-letnika zavrača in vztraja, da je nedolžen. | Foto: Zaklop Tony Cetinski krivdo za smrt 62-letnika zavrača in vztraja, da je nedolžen. Foto: Zaklop

Cetinski na posnetku novinarki pripoveduje, da se ljudje bojijo voziti po tej ulici, a da sam z njo lahko opravi z eno roko na volanu. "To je ta ulica, znana je po tem, da je zelo ozka, vendar pa jo zlahka prevozite z eno roko. Ne razumem, zakaj se ljudje bojijo te ulice," je novinarki v vozilu samozavestno pripovedal Cetinski.

Novinarka na sovoznikovem sedežu je ob njegovi hitri vožnji cvilila, iz posnetka je razvidno, da se počuti precej nelagodno. "Ojoj, kako drvimo. O moj, bog," je ob vratolomni vožnji pevca po Pusti ulici vpila novinarka.

Na omenjeni posnetek so se že odzvali na hrvaški policiji. Predstavniki policije so pojasnili, da niso vedeli, da omenjeni posnetek obstaja. "Uslužbenci policije bodo pregledali posnetek, da bi ugotovili, ali obstaja podlaga za nadaljnji postopek," so sporočili z istrske policijske uprave.

Odvetnica Cetinskega: Posnetek z YouTuba ne dokazuje ničesar

Pevčeva odvetnica Gordana Grubeša je medtem sporočila, da videoposnetek, ki je nastal v okviru snemanja televizijske oddaje, ni nikakršen dokaz o domnevno neprimerni vožnji Cetinskega v petek.

"Uslužbenci policije so na ogledu kraja dogodka preverili, da širina ulice in ostrina zavoja ne dopuščata hitre in neprevidne vožnje. Petkova nesreča je splet nesrečnih okoliščin za družino pokojnika in za vso družino Cetinski. Gospod Tony Cetinski izraža globoko sožalje sorodnikom pokojnika, medije pa prosi, da ne objavljajo neresničnih in nepreverjenih informacij," je sporočila Gordana Grubeša.

Omejitev hitrosti v omenjeni ulici po podatkih policije znaša 50 kilometrov na uro. Ali je Cetinski v petek prekoračil omenjeno hitrost in je kriv za smrt 62-letnika, policija še preiskuje. Prav tako bodo policisti preverili, ali je bil povoženi moški ob nesreči pod vplivom alkohola.

Ne spreglejte