Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
4. 11. 2017,
13.29

Osveženo pred

6 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 5,10

5

Natisni članek

Tony Cetinski Rovinj prometna nesreča smrt policija

Sobota, 4. 11. 2017, 13.29

6 let, 5 mesecev

Cetinski: Policija bo potrdila, da nisem kriv za smrt 62-letnika

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 5,10

5

Tony Cetinski | Foto Zaklop

Foto: Zaklop

Hrvaško javnost še vedno pretresa prometna nesreča, v kateri je bil v petek popoldne udeležen priljubljeni hrvaški pevec Tony Cetinski. Glasbenik je v Rovinju s svojim vozilom povozil starejšega moškega, ki naj bi obležal na pločniku. Krivdo za dogodek pevec zavrača, hrvaška policija pa še ni sporočila, ali je omenjeni moški dejansko umrl pod pevčevim vozilom.

Po poročanju Glasa Istre so bili hrvaški policisti v petek okoli 14. ure obveščeni o prometni nesreči v središču Rovinja. Po prihodu na kraj dogodka so ugotovili, da je pod vozilom 48-letnega hrvaškega glasbenika Tonyja Cetinskega umrl 62-letni moški, ki je prej ležal na pločniku.

Policija preiskuje, ali je moški umrl v prometni nesreči

Po ogledu kraja dogodka so policisti sporočili, da je Cetinski s svojim mercedesom v ostrem in nepreglednem zavoju povozil moškega.

Ta naj bi po besedah očividcev pred nesrečo zapustil lokal, nato pa obležal na bližnjem pločniku. Na tleh naj bi ležal tudi v trenutku, ko je mimo pripeljal Cetinski.

Ali je omenjeni moški umrl v prometni nesreči ali pa je bil vzrok njegove smrti kakšen drug, policija še ni sporočila. Truplo so po poročanju Večernjega lista sicer že včeraj poslali na sodno obdukcijo v Pulj.

Cetinski: Za nesrečo nisem odgovoren

Cetinski krivdo za smrt moškega zavrača z besedami, da za nesrečo ni odgovoren. "Udeležen sem bil v prometni nesreči, za katero nisem odgovoren, to bo potrdila tudi policija. Nimam besed, s katerimi bi opisal najhujši dan, ki ga lahko doživi človek v svojem življenju," je za 24sata povedal Cetinski.

Omenjena enosmerna ulica, v kateri se je zgodila nesreča, je po poročanju Večernjega lista zelo ozka, zato je hitra vožnja tam skoraj nemogoča. 

Preizkus alkoholiziranosti, ki so ga policisti na kraju nesreče odredili pevcu, je pokazal, da Cetinski ni vozil pod vplivom alkohola. Kljub temu bo moral pevec opraviti dodatne krvne preiskave, policija pa bo ugotovila tudi to, ali je med vožnjo uporabljal mobilni telefon.

Ne spreglejte