Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Branka Grbin

Petek,
31. 1. 2020,
16.36

Osveženo pred

4 leta, 3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,13

1

Natisni članek

Taylor Swift Grammyji

Petek, 31. 1. 2020, 16.36

4 leta, 3 mesece

Taylor Swift izpustila Grammyje zaradi užaljenosti? #video

Branka Grbin

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,13

1

Taylor Swift | Taylor je udeležbo na letošnjih Grammyjih odpovedala tik pred zdajci. | Foto Getty Images

Taylor je udeležbo na letošnjih Grammyjih odpovedala tik pred zdajci.

Foto: Getty Images

Dobro obveščeni glasbeni viri trdijo, da se Taylor Swift nedeljske podelitve grammyjev ni udeležila zaradi užaljenosti. Niso ji namreč hoteli zagotoviti, da bo osvojila eno od pomembnejših nagrad.

Trendi 18-letna Billie Eilish velika zmagovalka letošnjih Grammyjev #video

Page Six poroča, da se je ekipa superzvezdnice Taylor Swift nekaj dni pred podelitvijo glasbenih nagrad grammy "na vse pretege trudila izvedeti", ali bo Taylor prejela nagrado za pesem leta ali ne. Od tega naj bi bilo odvisno, ali se bo sploh prikazala na prireditvi in tam nastopila.

Ker jim odgovora niso hoteli dati in ker so dejali, da za Taylor ne bodo spreminjali pravil, je 30-letna glasbenica ostala doma.

"Njena ekipa je klicala in hotela izvedeti, ali bo dobila grammyja. Čeprav niso bili neposredni, so dali vedeti, da ne bo prišla, če ne dobi nagrade," so razkrili dobro obveščeni glasbeni viri. Ob tem so še dodali, da takšna praksa ni tako redka in da si to vnaprej želi vedeti veliko zvezdnikov ter da "poleg tega vsi vedo, da Taylor obožuje zmagovati."

Taylorin tiskovni predstavnik je te govorice seveda ostro zanikal, češ da so "100-odstotno lažne in smešne". "Pač ni šla na Grammyje. Pomirite se."

V svoji zbirki ima sicer že deset grammyjev. | Foto: Getty Images V svoji zbirki ima sicer že deset grammyjev. Foto: Getty Images

Ni šla iz solidarnosti do odpuščene predsednice akademije

Priljubljena glasbenica naj bi nastop in udeležbo na Grammyjih uradno odpovedala zaradi solidarnosti do nedavno odpuščene prve predsednice Ameriške diskografske akademije, ki podeljuje grammyje, Deborah Dugan. Ta je ravno v tednu pred podelitvijo proti akademiji vložila prijavo zaradi diskriminacije.

Nek drugi vir pa poroča, da je prireditev izpustila zato, da bi lahko več časa preživela z družino in svojo mamo, ki so ji pred kratkim diagnosticirali možganski tumor. Raka je nekoč že prebolela, a se je ponovil.

Sicer pa Taylor ni nič zamudila, saj letos ni osvojila nobenega zlatega gramofončka. Nagrado za pesem leta, ki bi ji pomenila največ, ji je s skladbo Bad Guy izmaknila Billie Eilish, ki jo je premagala tudi v kategoriji za najboljši pop album. V kategoriji najboljši pop nastop pa je bila s pesmijo Truth Hurts boljša Lizzo.

Utrinki z letošnje podelitve grammyjev:

Preverite tudi:

Aerosmith
Trendi Rockersko tožarjenje: Aerosmith nočejo svojega dolgoletnega bobnarja #video
Ne spreglejte