Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
8. 8. 2016,
15.57

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Natisni članek

Pickbox SiOL TV serija

Ponedeljek, 8. 8. 2016, 15.57

6 let, 7 mesecev

Pickbox bogatejši za pet novih serij

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0
Newyorški gasilci

Odlični ponudbi, ki je že na voljo v videoteki Pickbox na SiOL TV, se bo pridružilo še pet izvrstnih serij.

Od 8. 8. boste lahko na Pickboxu spremljali Newyorške gasilce, ki so zaznamovali zgodnja leta prejšnjega desetletja, novo adrenalinsko komedijo Pobesneli psi, ki se dogaja v Belizeju, psihološki triler Izbran z Milom Ventimigliom v glavni vlogi, fantazijsko serijo Izgubljeno dekle, Odvetnika z ulice v podobi Simona Bakerja in novo epizodo serije Moč, v kateri blesti 50 Cent.


Newyorški gasilci (Rescue me)

Fotogalerija
1 / 4

Newyorški gasilci niso goli mladeniči z naslovnic revij, temveč pogumni fantje, ki se borijo z ognjem. Vsak, ki obračunava z ognjenimi pošastmi in vsakodnevno tvega svoje življenje, si zasluži spoštovanje.

Tommyja Gavina (Denis Leary) pa poleg težke vsakodnevne službe v gasilskem domu muči še marsikaj drugega, na primer moški, s katerimi se druži njegova bivša, in trije otroci, ki morajo odraščati ob vsem tem. Da bi imel čim boljši nadzor nad položajem, nima druge izbire, kot da se preseli v hišo nasproti bivše in nadzira situacijo.

Tragikomedija s pametnim scenarijem, pri kateri se zdi, kot da gledamo resnične ljudi v resničnih situacijah in ne serije, ki jo je nekdo skrbno pripravil in režiral. Čista petica!


Pobesneli psi (Mad Dogs)

Fotogalerija
1 / 4

Skupine prijateljev v Srednji Ameriki ne čakajo sanjske počitnice, temveč pekel. Spopadati se morajo z dirko s časom, veliko umazanega denarja in ljudmi z nevarnimi nameni. Tu so še mamila, ukradene jahte, umori in toliko različnih kriminalcev, kot jih ne bi našli niti na Balkanu.

Kako se bodo ti povprečni liki, vajeni prijetnega in rutinskega življenja, znašli, ko bodo prepuščeni sami sebi, boste izvedeli v črni komediji, ki vas bo presenetila na številne načine. Pobegniti morajo le človeku, preoblečenem v mačko, in vse bo v redu. Pa jim bo uspelo? Priporočamo ogled v temi.


Izbran (Chosen)

Fotogalerija
1 / 4

Biti izbran za nekaj je lahko super. Na primer, ko vas izžrebajo na loteriji. Ali ko vas izberejo za neko super potovanje. Vseeno pa gre tu za drugačno vrsto izbire in naš izbrani (Milo Ventimiglia) ni vesel, ko se pred njegovimi vrati pojavita škatla s pištolo in navodila, koga mora ubiti v treh dneh, če hoče rešiti sebe in svojo družino.

Če se vam to ne zdi dovolj izprijeno, potem si morate ogledati vso serijo, saj se zgodba nadaljuje in razkriva še bolj nore podrobnosti. Odlično igralsko zasebno tega dinamičnega trilerja dopolnjuje še Chad Michael Murray, ki smo ga radi gledali v najstniški seriji One Tree Hill. To je pravzaprav nora serija, ki stopnjuje napetost na vse mogoče strani.


Izgubljeno dekle (Lost Girl)

Fotogalerija
1 / 4

Morda še ne veste, kaj je to sukuba, po tej seriji pa boste povsem obveščeni o teh nadnaravnih bitjih z neko določeno močjo. Ali šibkostjo, odvisno, kako to razumete. Sukubi radi izsesajo življenje iz svojih spolnih partnerjev. Dobesedno. Bo (Anna Silk) pa je dekle, ki je obiskovalo srednjo šolo, imelo starše (ki so jo posvojili) in ni imelo pojma, da pravzaprav ni človek. Ko izve, sledi veliko spolnih partnerjev, bežanja in napetosti.

Če bi morali fantazijsko serijo opisati z eno besedo, bi izbrali besedo seksi. Druga beseda pa bi bila lahko zabavno. Seksi in zabavno – povsem dovolj za večer, poln zadovoljstva.


Odvetnik z ulice (The Guardian)

Fotogalerija
1 / 4

Kokain ni vedno dobra zamisel. Prav, nikoli ni, še posebej pa ne, ko ste perspektivni odvetnik, ki bi mu to lahko uničilo kariero. To je približen zaplet drame, v kateri glavno vlogo igra Simon Baker, zvezdnik serije Mentalist.

Tu Baker igra težavnega sina, ki mora zaradi škandala opraviti 1.500 ur družbenokoristnega dela. Toda domišljavi odvetnik Nick Fallin na sodišču ne bo branil zločincev, temveč zapuščene in zanemarjene otroke.

Nicka bodo novi primeri pripeljali na zanimive kraje, spoznal bo zanimive zgodbe in se spremenil. Ta povsem izmišljena drama pa vključuje tudi veliko grozljivih trenutkov, ki vam sežejo globoko v srce.


Moč (Power)

Fotogalerija
1 / 4

Nick Fallin ni edini, ki ima težave z mamili. Tu je še Ghost, človek, ki se je več let ukvarjal s preprodajo mamil, kar mu je omogočalo razkošno življenje. Trenutek, ko se odloči spremeniti svoje življenje, je trenutek, ko se zave, da se težave zgrinjajo z vseh strani.

Nekatere težave se pojavljajo v obliki nekdanjih partnerjev, žen, šefov in nasprotnikov, ki jim je stopil na žulj.

Serijo Moč je produciral 50 Cent, druga odlična stvar v zvezi z njo pa je, da na Pickbox pride le 24 ur po ameriški premieri. To pomeni, da si jo lahko v Sloveniji ogledate ekskluzivno in prvi. (Več o seriji Moč si preberite tukaj.)


Pickboxova avgustovska priporočila:

Kako gledati Pickbox?

Vsebine Pickboxa so na voljo na programskem mestu 242* na SiOL TV, do njih pa lahko dostopate tudi prek tipke Meni na daljinskem upravljalniku.

*Velja za komunikator BOX.

Ne spreglejte