Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
25. 8. 2016,
14.02

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Natisni članek

serija SiOL TV Pickbox

Četrtek, 25. 8. 2016, 14.02

6 let, 7 mesecev

Odkrijte nove skrivnosti na Pickboxu

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0
Skrivnostne poti

Nove serije in filmi kar naprej prihajajo v videoteko Pickbox na SiOL TV, ta mesec pa je še posebej veliko novosti.

Poleg serije Moč, katere nove epizode premierno predvajajo vsak ponedeljek le 24 ur po ameriški premieri, so prišle tudi tri nove serije, ki se poigravajo s skrivnostmi, neznanim in nadnaravnim v naših življenjih: Pasadena, katere izvršna producentka je Diane Keaton, Joan iz Arcadie Barbare Hall in Skrivnostne poti, ki spominjajo na Dosjeje X.

Družinski okostnjaki v Pasadeni

Pasadena – serija, ki bi morala biti uspešna naslednica Melrose Placea in Beverly Hilllsa – je imela to smolo, da so jo začeli predvajati le nekaj tednov po 11. septembru 2001 in preprosto ji ni uspelo pritegniti pozornosti javnosti.

Izvršna producentka serije Pasadena je oskarjevka Diane Keaton. | Foto: Izvršna producentka serije Pasadena je oskarjevka Diane Keaton.

Poleg odličnih kritik se lahko serija Pasadena pohvali tudi z oskarjevko, ki je režirala pilota in bila njena izvršna producentka. Gre za Diane Keaton, ta je nekatere slike in pohištvo, ki ga vidimo v Pasadeni, pravzaprav prispevala kar sama.

Zanimiva serija že v prvih minutah predstavi premožno družino in njihovo popolnost. Da pa ni vse tako popolno, bo dokazala najstnica Lily, ki bo priča samomoru neznanca v svoji hiši. Po tem usodnem dogodku začnejo iz omare padati družinski okostnjaki.


Ko se Bog pogovarja z najstniki

Barbara Hall, ženska, ki stoji za serijama Gospa ministrica in Naša sodnica, je na začetku 21. stoletja ustvarjala serijo, ki je ena od začetnic današnjih fantazijskih serij. Gre za dramo Joan iz Arcadie (Joan of Arcadia), ki se dogaja v izmišljenem mestu s simboličnim imenom Arcadia.

Serija je bila nekoč zelo priljubljena, saj si je vsako epizodo ogledalo deset milijonov ljudi, prejela pa je tudi štiri nominacije za emmyja in eno za zlati globus.

Vsako epizodo serije Joan iz Arcadie si je v povprečju ogledalo 10 milijonov ljudi. | Foto: Vsako epizodo serije Joan iz Arcadie si je v povprečju ogledalo 10 milijonov ljudi.

V njej spremljamo najstnico Joan Girardi (Amber Tamblyn), ki se je z družino šele preselila v novo mesto. Joan ni običajno dekle, saj se ji začnejo dogajati neverjetne stvari. Na primer to, da se ji bo prek običajnih ljudi začel oglašati Bog in ji puščati sporočila. Zakaj ni pospravila sobe, se več učila in ni nehala biti brezobzirna, kot mu je obljubila? Bog včasih nosi obraz prijetne mestne gospe, včasih pa je njegovo sporočilo težko prepoznati, saj prevzame obraz srčkanega fanta iz šole.

To serijo odlično opisuje pesem What If God Was One Of Us (Kaj če je Bog nekdo med nami), saj je Bog včasih res tujec na avtobusu.


Serija z dušo, ki jo privlači neznano

Nadnaravno, družinske teme in skrivnosti – s temi besedami bi lahko opisali serijo Skrivnostne poti (Mysterious Ways).

V seriji Skrivnostne poti se boste srečali z nepojasnjenimi pojavi, nenavadnimi naključji, glasovi in čudežnimi dogodki, ki se odvijajo v usodnih okoliščinah. | Foto: V seriji Skrivnostne poti se boste srečali z nepojasnjenimi pojavi, nenavadnimi naključji, glasovi in čudežnimi dogodki, ki se odvijajo v usodnih okoliščinah.

V njej boste spoznali univerzitetnega profesorja antropologije (Aidan Pasdar), klinično psihologinjo (Rae Down Chong) in njeno "odbito" prijateljico (Alisen Down) ter se srečali z nepojasnjenimi pojavi, nenavadnimi naključji, glasovi in čudežnimi dogodki, ki se odvijajo v usodnih okoliščinah.

Če so vam bili všeč Dosjeji X in njihovo raziskovanje neznanega in nadnaravnega, vam bo všeč tudi ta serija, ki postavlja veliko vprašanj, išče odgovore in neredko šokira s svojimi ugotovitvami.


Kako gledati Pickbox?

Vsebine Pickboxa so na voljo na programskem mestu 242* na SiOL TV, do njih pa lahko dostopate tudi prek tipke Meni na daljinskem upravljalniku.

*Velja za komunikator BOX. 

Ne spreglejte