Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
25. 10. 2013,
9.24

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Saša Lendero Jure Štekar

Petek, 25. 10. 2013, 9.24

8 let

Med dekleti vre. Katera bo osvojila Jureta?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Konkurenca med tekmovalkami je vedno večja in dekleta se že parčkajo ter si izmenjujejo svoja mnenja, katera je prava za Jureta.

Iva je svoje misli zaupala Magdaleni: "Ti si moja favoritinja. Ti si ustvarjena za življenje tukaj." Magdalena se ji je zahvalila za podporo in žalostni Ivi obrisala solze: "Ne nabirati solz, ne nabirati," hkrati pa je tudi sama priznala, da bi uživala v Brdih, a dodala: "O tem odločajo drugi."

Iva in Magdalena pa nista edini, ki preučujeta dogajanje prejšnje noči. Maja je prepričana, da je Katja na Jureta pustila najboljši vtis, in ji zleknjena na posteljo to pojasnjuje: "Ti si nanj naredila najboljši vtis. Ko sem vas zvečer opazovala pri bazenu, se je na začetku z njim največ pogovarjala Megi, potem je šla pa gor na stranišče, in ko je prišla nazaj ob bazen in videla, da ti govoriš z njim, se je usedla kar na drugo stran bazena. Potem je pa rekla, če greste vsi spat." Tako je Maja opisala svoja opažanja Katji, ki je bila zgrožena nad Magdaleninim obnašanjem, saj je prepričana, da je Magdalena želela Jureta in Katjo spraviti narazen. "Ko ji je zmanjkalo besed, pa je želela, da se razidete. Od Megi tega res nisem pričakovala," je še nadaljevala Maja, Katja pa je ob teh besedah samo zamahnila z rokami.

Jure domov poslal Anjo in Lidijo Spet je prišel večer, ko se je moral Jure posloviti od dveh deklet. Tokrat je domov poslal Lidijo in Anjo. Jure je najprej povedal imena deklet, ki so dobila nov rdeči cvet in ostajajo v igri za njegovo srce. Maji je rekel, da se je imel z njo lepo v mlinu. Andrejo je pohvalil, da bi v vinogradu pogrešali njen prečudovit nasmeh, če bi odšla. Ilki je poklonil komentar o njenih sinje modrih očeh. A potem je pohval skoraj zmanjkalo, saj so ostala tri dekleta, a le en cvet. Tega je podaril Ivi, ki si jo želi bolje spoznati.

Z razlogom, da je videl, da imata dekleti pozitivne lastnosti, a se jim ni uspelo dovolj spoznati, je domov poslal Anjo. Lidiji pa je odkrito priznal, da je videti, kot da ni zainteresirana za ta okoliš. "Za to posestvo sem primerna, zato sem se tudi prijavila, a očitno ni bilo iskrice," je odhod ocenila Lidija. Tudi Anja, ki je v preteklih oddajah odkrito gojila čustva do Jureta, je povedala, da pač ni bilo energije.

Ne spreglejte