Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
8. 3. 2024,
12.49

Osveženo pred

1 mesec, 2 tedna

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Netflix A1 Slovenija PR članek

Petek, 8. 3. 2024, 12.49

1 mesec, 2 tedna

A1 Slovenija je prvi telekomunikacijski ponudnik na trgu z Netflixom v svoji ponudbi

Oglasno sporočilo
A1_Netflix_KV_1200x800 | Foto A1 Slovenija

Foto: A1 Slovenija

Pretakanje videovsebin je dandanes nepogrešljiva in za nekatere celo najpomembnejša dejavnost na svetovnem spletu. Zato je A1 Slovenija kot prvi ponudnik telekomunikacijskih storitev v Sloveniji v svojo ponudbo vključil Netflix. S tem A1 bogati ponudbo za svoje uporabnike in jim prinaša še lažji dostop do Netflixovih filmov, oddaj in iger iz udobja njihovih domov in naprav.

Od marca lahko uporabniki A1 Slovenija neposredno dostopajo do storitev Netflix. Vsebine najbolj priljubljenega pretočnika lahko spremljajo na podprtih pametnih televizorjih, telefonih, tablicah, na spletni strani netflix.com ali namenski aplikaciji. Široka knjižnica kakovostnih serij in filmov za različne okuse, kot so Stranger Things, The Witcher, Leo, Bridgerton in Wednesday, je uporabnikom na voljo neposredno brez dodatnega sklepanja naročnine. A1 Slovenija je tako prvi ponudnik telekomunikacijskih storitev, ki je v svojo ponudbo vključil Netflix, strateško partnerstvo z velikanom zabavne industrije pa utrjuje položaj ponudnika z najboljšim naborom zabavnih vsebin.

A1_Netflix_A1si_1270x506px-2 | Foto: A1 Slovenija Foto: A1 Slovenija

A1 Slovenija podarja Netflix za šest mesecev!

A1 Slovenija je ob razširitvi ponudbe za nove uporabnike mobilnih in fiksnih paketov pripravil izjemno ponudbo. Mobilni paketi (miniMIO, midiMIO, maksiMIO, A1 Vajb) so na voljo po znižani ceni 11,99 evra na mesec za obdobje enega leta, hkrati pa je v vse pakete vključen tudi brezplačen dostop do Netflixa za šest mesecev. Enaka ugodnost, torej brezplačen polletni dostop do pretočnih vsebin Netflix, velja tudi za vse nove uporabnike fiksnih paketov A1 Net+TV in A1 Ultra paketov, in sicer po enotni ceni 22,98 evra za 12 mesecev. Pri podjetju pa seveda niso pozabili niti na obstoječe uporabnike mobilnih in fiksnih paketov. Ti se za vklop opcije Netflix lahko oglasijo na najbližjem prodajnem mestu ali pokličejo prodajnega svetovalca na številko 040 40 40 45.

A1-Netflix-1920x1080px-SCREENSAVER-FINAL-9 | Foto: A1 Slovenija Foto: A1 Slovenija

V promocijo je vključena opcija Netflix Basic, ki stane 4,99 evra na mesec. Uporabniki, ki si želijo polnejše izkušnje, lahko vključijo Netflix Standard (7,99 evra na mesec) ali Netflix Premium (9,99 evra na mesec) in na mesečnem računu doplačajo razliko do polne cene opcije.

Več informacij najdete na https://www.a1.si/netflix.


A1_Netflix_A1si_1200x628px | Foto: A1 Slovenija Foto: A1 Slovenija

Naročnik oglasnega sporočila je A1 SLOVENIJA, D. D.

Ne spreglejte