Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
3. 5. 2018,
14.55

Osveženo pred

3 leta, 10 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,19

Natisni članek

turške serije Ženska turška serija Seray Kaya

Četrtek, 3. 5. 2018, 14.55

3 leta, 10 mesecev

Zaradi vloge v seriji Ženska so ji grozili

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,19
ženska seray kaya | Foto Instagram

Foto: Instagram

Na Planet TV se je začela predvajati nova turška uspešnica Ženska, pod katero se podpisujejo ustvarjalci nadaljevanke Mama. Serija prinaša zgodbo mlade vdove Bahar, katere življenje so zaznamovale izgube. Ena izmed glavnih oseb v nadaljevanki je skrivnostno dekle Širin Sarikadi, ki jo je upodobila mlada igralka Seray Kaya.

Seray Kaya, ki se z igranjem ukvarja slabih šest let, pravi, da so bili njeni prvi koraki v svet igralstva tihi, vendar odločni. Njena prepoznavnost je strmo narasla z vlogo v seriji Ženska, ki je ena izmed najbolj gledanih serij na turški televiziji.

Širin je bila od nekdaj problematičen otrok. Zaradi psihičnih težav se ji po maturi ne uspe vpisati na univerzo, kjer bi rada študirala slikarstvo. Je sramežljivo in osamljeno dekle.    | Foto: Širin je bila od nekdaj problematičen otrok. Zaradi psihičnih težav se ji po maturi ne uspe vpisati na univerzo, kjer bi rada študirala slikarstvo. Je sramežljivo in osamljeno dekle.

27-letno turško igralko, ki v seriji Ženska igra Širin, samotno dekle s psihičnimi težavami, je reakcija ljudi na njeno vlogo močno šokirala. O Šerin je namreč slišala že vse mogoče. "Radi bi te ubili in zadavili," so mi rekli ljudje in potem v istem dihu: "Ampak si pa zelo prijetna."

O njej še nihče ni rekel nič lepega

Neki dogodek se je Seray še posebej vtisnil v spomin. Na snemanju serije je do nje pristopila gospa in jo vprašala, ali si je resnično sama izbrala to vlogo. "Nisem je izbrala, sprejela sem jo," ji je odgovorila Seray. "Ampak Širin ti je všeč, je tako?" je bila vztrajna neznanka, Seray pa pravi, da je njeno obnašanje presenetilo celo njene soigralce. Na koncu ji je gospa zabrusila: "Poskušaj se malo poboljšati," in odšla.

"Nič dobrega še nisem slišala o Širin," pravi mlada igralka, rojena v Istanbulu, ki jo številni primerjajo s slavnim turškim igralcem Erolom Taşom.

 

A post shared by Seray Kaya (@seraykaya) on

Za mlado igralko pa Širin ni slaba oseba, temveč nekdo, ki je bolan. "Mislim, da je odstotek ljudi, ki so povsem zdravi in brez kakršnihkoli težav in ki bi jih lahko oklicali za 'normalne', zelo majhen."


Preberite še: 


Seray je pozornost pritegnila tudi s svojim slogom, ki je preprost vendar, edinstven. "Rada imam preprostost in minimalizem. Pri ličenju pa je rdeča šminka zame vedno prva izbira." Priznava pa tudi, da njeni lasje niso naravno kodrasti. "O tej temi zmeraj dobim toliko vprašanj … Moji lasje so v resnici povsem ravni."

 

A post shared by Seray Kaya (@seraykaya) on

Serija Ženska je na sporedu od torka do petka ob 20. uri na Planet TV.

 

Ne spreglejte