Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
7. 1. 2021,
9.52

Osveženo pred

3 leta, 3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,87

1

Natisni članek

Netflix James Bond Regé-Jean Page Bridgerton

Četrtek, 7. 1. 2021, 9.52

3 leta, 3 mesece

Z vlogo postavnega vojvode je obnorel svet: bo prav on naslednji Bond?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,87

1

Regé-Jean Page, Bridgerton | Regé-Jean Page kot vojvoda Hastinški v Netflixovi novi uspešnici Bridgerton | Foto IMDb/Netflix

Regé-Jean Page kot vojvoda Hastinški v Netflixovi novi uspešnici Bridgerton

Foto: IMDb/Netflix

Glavna vloga v novi Netflixovi seriji je 31-letnega igralca nemudoma izstrelila med najbolj vroče zvezdnike, zdaj pa so vse glasnejše govorice, da bi lahko bil prav on naslednji obraz Jamesa Bonda.

Za božič je na Netflixu premiero doživela serija Bridgerton, lahkotna zgodovinska drama, ki je nastala pod produkcijskim okriljem Shonde Rhimes, avtorice nekaterih največjih TV-uspešnic zadnjega časa, kot so Talenti v belem (Grey's Anatomy) in Škandal (Scandal).

Nova Netflixova takojšnja uspešnica

Serija Bridgerton je z razkošno scenografijo in kostumi, dramatičnimi zapleti in seksi prizori takoj obnorela gledalce, iz glavnih igralcev pa naredila zvezde. Med njimi še posebej izstopa 31-letni Regé-Jean Page, britansko-zimbabvejski igralec, ki je bil še do pred kratkim bolj ali manj neznano ime, v Netflixovi seriji pa igra Simona Basseta, vojvodo Hastinškega.

S Phoebe Dynevor, ki v seriji Bridgerton igra glavno junakinjo. | Foto: IMDb/Netflix S Phoebe Dynevor, ki v seriji Bridgerton igra glavno junakinjo. Foto: IMDb/Netflix

Z glavno vlogo v seriji Bridgerton je Page nenadoma postal tudi eden od vidnejših kandidatov za naslednika Daniela Craiga v vlogi Jamesa Bonda, poroča Variety. Pri tem se sklicujejo na britansko stavnico Ladbrokes, ki je razmerje možnosti, da bo Page dobil to vlogo, z ena proti dvajset spremenila na ena proti pet. Ob tem so poudarili, da favoritov še ni premagal - to sta še vedno Tom Hardy in James Norton.

Govorice sproža tudi sam

Govorice o tem, da bi lahko prav on bil novi Bond, je Page sicer podžgal tudi sam, ko je 16. decembra na družbenih omrežjih objavil napovednik za Bridgerton in ob njem zapisal "Shaken and stirred" (pretresen in premešan), kar nedvoumno spominja na način, na katerega je treba Bondu pripraviti martini - "shaken, not stirred" (pretresen, ne premešan).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Regé-Jean Page (@regejean)

Po drugi strani pa Page ni prvi, ki je na krilih uspeha serije nenadoma postal neuradni favorit za vlogo Jamesa Bonda. Kot so opozorili pri stavnici Ladbrokes, sta zaradi priljubljenosti serij, v katerih sta igrala, v preteklosti na stavnicah enako zrasla Cillian Murphy, ko je igral v seriji Birminghamske tolpe (Peaky Blinders), in Richard Madden s serijo Telesni stražar (Bodyguard).

Je ujel ravno pravi trenutek?

"Takoj ko se je pomp okoli teh serij polegel, so njune možnosti na stavnicah padle," je za Variety poudaril predstavnik stavnice Ladbrokes, "toda glede na to, da je za razglasitev novega Jamesa Bonda vse manj časa, ima Regé-Jean Page vendarle prednost. Da je serija Bridgerton tako priljubljena prav zdaj, bi lahko bilo odločilnega pomena."

Lashana Lynch
Trendi Lashana Lynch prejema grožnje, ker je postala prva agentka 007 #video
Daniel Craig, James Bond, Spectre
Trendi Letos ne bomo dočakali novega filma o Jamesu Bondu #video
Ne spreglejte