Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
20. 10. 2017,
18.48

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,60

Natisni članek

Gianni Versace Donatella Versace Ricky Martin Penelope Cruz TV-serija

Petek, 20. 10. 2017, 18.48

6 let, 6 mesecev

Umor Giannija Versaceja: naslednja TV-uspešnica? #foto #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,60
Penelope Cruz, Donatella Versace | Foto YouTube

Foto: YouTube

Po uspehu prve sezone antologijske serije Ameriška zločinska zgodba, ki je govorila o sojenju O. J. Simpsonu, so se ustvarjalci v naslednji zgodbi lotili umora modnega oblikovalca Giannija Versaceja.

Serija Ljudstvo proti O. J. Simpsonu: Ameriška zločinska zgodba, ki jo je ameriška TV-mreža FX predvajala v začetku lanskega leta, je doživela izjemen uspeh - občinstvo in kritiki so bili navdušeni nad scenarijem, režijo in večino igralcev, serija je bila tudi velika zmagovalka lanske podelitve emmyjev, kjer je odnesla največ, pet nagrad.

Prihodnje leto pa na TV-ekrane prihaja nova Ameriška zločinska zgodba, tokrat o umoru slovitega modnega oblikovalca Giannija Versaceja. Ta serija bo po besedah producenta Ryana Murphyja "povsem drugačna". Kako? Med drugim bo tekla nazaj, v preteklost. "Prva epizoda se ukvarja z umorom, nato pa bomo zgodbo povedali v obratni smeri," je za spletni portal Vulture pojasnil Murphy.

Do zdaj so luč sveta ugledali štirje tizerji, ki o zgodbi, ki je pravzaprav povsem znana, ne povedo veliko, je pa na prvi pogled jasno, da bo serija polna blišča in razkošja - prav takšna, kot je bilo Versacejevo življenje in njegove kreacije.

Igralska zasedba je vsekakor zanimiva. Oblikovalčevo sestro Donatello Versace, ki je po njegovi smrti prevzela vodenje modne hiše, igra Penelope Cruz:

Pevec Ricky Martin bo Versacejev ljubimec Antonio D’Amico:

Versaceja samega pa igra Edgar Ramirez:

Versacejevega morilca Adrewa Cunanana igra Darren Criss, ki je zaslovel s serijo Glee, vlogo oblikovalčevega starejšega brata Santa Versaceja pa je dobil Max Greenfield, ki se ga verjetno spomnite kot Schmidta iz humoristične serije Novo dekle.

Ne spreglejte