SiolNET. Trendi Film in TV
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

Tomb Raider: Njena legenda se pričenja

Oglasno sporočilo

V novi upodobitvi kultnega filma Tomb Raider nasledstvo Angeline Jolie prevzema Alicia Vikander. V vlogi Lare Croft, ikone poznane iz video igric, se tokrat znajde sredi razburljive pustolovščine na mitološkem otoku.

Laro Croft (Alicio Vikander) spoznamo kot mlado žensko, ki kot kolesarski kurir kraljuje ulicam East Londona. Stara je 21 let, zanemarja študij in se brani, da bi prevzela podjetje svojega očeta, ki je pred sedmimi leti izginil brez vsakršne sledi. Vendar Lara vseeno noče verjeti, da je mrtev.

Ravno nasprotno, ko ves svet izhaja iz dejstva, da Lord Richard Croft (Dominic West), svoj čas ekscentričen pustolovec, ni več med živimi, se Lara odpravi po njegovih zadnjih sledeh, da ga najde. Tudi, če njen oče tega nikoli ne bi dovolil.

TOMB RAIDER

Lara se tako s pomočjo kapitana Lu Ren (Daniel Wu) odpravi k zadnjemu kraju, kjer so videli njenega očeta, skrivnostni grobnici sredi ničesar nekje pred japonsko obalo. In kmalu za tem ugotovi, da ni edina, ki išče svojega očeta.

Tudi dvomljivi Mathias Volgel (Walton Goggins) raziskuje otok in vse kaže na to, da je v povezavi z skrivnostno organizacijo Trinity. Režiser filma je Roar Uthaug, scenarij za novo upodobitev filma pa sta napisala Geneva Robertson-Dworet in Alastair Siddons. Poleg odlične Alicie Vikander v filmu še nastopijo Hannah John-Kamen, Walton Goggins, Kristin Scott Thomas, Dominic West, Nick Frost, Daniel Wu in drugi.

TOMB RAIDER

Novo Laro Croft si boste v filmu TOMB RAIDER na velikih platnih lahko ogledali od 15. marca. Tudi v 3D.

Distributer filma je BLITZ Film & Video Distribution.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin