SiolNET. Trendi Film in TV
1,14

termometer

  • Messenger
  • Messenger

To je osem polfinalistov šova Nova zvezda Slovenije #video

1,14

termometer

V četrtfinalu Nove zvezde Slovenije se je s skladbami, ki si jih prvič niso izbrali sami, ampak so jim bile dodeljene, predstavilo 12 tekmovalcev. A štirje so izpadli; to so bili Urban Pfeiler, Kaja Rušnov, Maki Teodorović in Matic Dokler.

Osem polfinalistov šova Nova zvezda Slovenije Osem polfinalistov šova Nova zvezda Slovenije Foto: Planet TV Bitko za novo pevsko zvezdo Slovenije bodo čez teden dni na velikem polfinalnem odru torej bili: Arijana Lucas, Tatjana Mihelj, Viviana Kukar, Tina Drnovšček, Taja Šviligoj, Urban Vidmar, Lara Žgajnar in Elizabeta Lebar – Betka.

Goran Lisica Fox Trendi Fox, kaj pa je to? #video

Četrtfinalna oddaja je s seboj prinesla poseben izziv, tekmovalcem so bile dodeljene skladbe, ki so drugačne od tistega, kar so si doslej izbirali sami. Da bi se z izzivom lažje spopadli, so v tednu pred četrtfinalnim nastopim dobili tudi malce pomoči – pesem so vadili skupaj z glasbenico in učiteljico petja Evo Hren.

Eva Hren Trendi Pevka Eva Hren: Nekomu reči, da mu petje ne gre, ni lahko

Drugačen je bil tudi sistem glasovanja. Žiranti so ves čas nastopov sedeli dvignjeni na višino odra in od začetka do konca spremljali nastope, vsakemu nastopajočemu pa so dodelili ocene od ena do deset. A da je bilo vse skupaj bolj napeto, so po vsakem nastopu le trije člani žirije povedali, kaj mislijo, ter dodelili svojo oceno, druga dva sta to naredila na koncu, tik pred razglasitvijo.

Spodaj si oglejte četrtfinalne nastope tistih osmih tekmovalcev, ki se jim je uspelo prebiti naprej v polfinale.

To pa so nastopi tistih štirih, ki se jim je polfinale izmuznilo iz rok.

Polfinala šova Nova zvezda Slovenije ne zamudite že v soboto ob 21. uri na Planet TV!
Šov Nova zvezda Slovenije lahko podprete tudi na strani na Facebooku in se pridružite debati z uporabo ključne besede #NovaZvezda.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 484
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin