Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
12. 9. 2017,
9.00

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Natisni članek

Poldark Telekom Slovenije TV-serija Pickbox televizija

Torek, 12. 9. 2017, 9.00

6 let, 6 mesecev

Poldark v videoteki Pickbox

Spoznajte seksi plemiča, ki se ne boji umazati svojih rok #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0
Poldark

V videoteko Pickbox na televiziji Telekoma Slovenije prihaja romantična zgodovinska drama, ki bo poskrbela, da bo romantičnim dušam toplo pri srcu tudi v jesenskih mesecih.

Serija Poldark se začne, ko se vojak Ross Poldark (Aidan Turner) po več letih vojskovanja vrne na svojo posest. Oče je umrl, sorodniki so ga odpisali, njegova posest razpada, najpomembneje pa je to, da je Elizabeth (Heida Reed), s katero bi se moral poročiti, zaročena z njegovim bratrancem.


Preberite še:

Čudežna ženska med čednimi (in čudnimi) moškimi #foto

Vse, kar ste želeli videti o seksu in pornografiji #video


Poldark se v obupu obrne na drugo dekle, Demelzo (Eleanor Tomilson), ki jo je v hišo pripeljal kot služkinjo. Toda njegova ljubezen do Elizabeth vseeno ne zbledi in tu se začnejo intrige, ki bodo tudi največje sovražnike romantike prikovale pred zaslon.

Z umazanimi rokami do družbene pravice

Poldarka boste pogosto videli, kako brez srajce jaha na svojem konju po privlačni cornwallski pokrajini. Morda boste zato vzdihnili ali pa se vam bo na obrazu zarisal nasmešek, toda veste, kaj je res seksi? To, da se ta čedni plemič ne boji umazati svojih rok pri delu na polju ali v rudniku.

Glavna lika v seriji, Poldarka (Aidan Turner) in Demelzo (Eleanor Tomilson), sta navdahnili resnični osebi. │Foto: PBS/Masterpiece | Foto: Glavna lika v seriji, Poldarka (Aidan Turner) in Demelzo (Eleanor Tomilson), sta navdahnili resnični osebi. │Foto: PBS/Masterpiece

Ross Poldark se na začetku trudi, da bi posest izvlekel iz dolgov in se postavil na noge, a tudi ko to doseže, skupaj s svojimi delavci še naprej trdo dela in tako podira mite o razvajenem plemstvu.

Popolna kombinacija resničnosti in domišljije

Romantična zgodovinska drama Poldark temelji na romanu Winstona Grahama. Ta je lik rdečelase Demelze ustvaril na podlagi svoje žene, Rossa pa na podlagi ranjenega vojaka, ki ga je srečal med drugo svetovno vojno.


To so serije, ob katerih bomo uživali to jesen


Graham je napisal 12 romanov, ki so umeščeni v britansko pokrajino Cornwall v 18. stoletju in predstavljajo življenje Rossa Poldarka. Glede na količino gradiva in priljubljenost serije se zdi, da bo seksi plemič srca romantičnih duš grel še vrsto let.

Prva sezona serije Poldark bo v videoteki Pickbox na televiziji Telekoma Slovenije dostopna od srede, 13. 9., druga in tretja sezona pa bosta tja prispeli v sredo, 20. septembra.

Napovednik TV-serije Poldark:


Kako gledati Pickbox?

Vsebine Pickboxa so na televiziji Telekoma Slovenije na voljo na programskem mestu 242*, do njih pa lahko dostopate tudi prek tipke Meni na daljinskem upravljalniku.

*Velja za komunikator BOX.


Akcijska ponudba Telekoma Slovenije za nove naročnike programske opcije Pickbox

Telekom Slovenije ponuja 50-odstotni popust za nove naročnike programske opcije Pickbox oziroma tiste uporabnike televizije Telekoma Slovenije, ki zadnjih šest mesecev niso bili naročeni na omenjeno opcijo.

Akcijska cena 3,5 evra na mesec velja tri mesece od sklenitve naročnine na programsko opcijo Pickbox, do nje pa so upravičeni vsi, ki se bodo nanjo naročili do 10. 10. 2017.

Ne spreglejte