SiolNET. Trendi Film in TV
4

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Serija Priskledniki se bo zaključila septembra

4

termometer

Televizijska serija Priskledniki se bo s končano osmo sezono poslovila od malih televizijskih ekranov. Televizijska mreža HBO pa je objavila napovednik osme in hkrati zadnje sezone.

Glavna oseba v tej humoristični seriji je igralec Vince Chase, ki živi s svojimi prijatelji iz otroštva. Vince, ki ga igra Adrian Grenier, ne zapusti svojih prijateljev četudi to pomeni, da jih mora vzdrževati. V preteklih sezonah se je štirim najboljšim prijateljem zgodilo marsikaj.

Mark Wahlberg, producent serije, je jasno povedal, da liki iz te serije ne bodo umrli, ampak želi serijo spremeniti še v film. Sicer pa je v seriji nastopilo veliko znanih oseb, vključno z Mandy Moore, Jamie-Lynn Sigler, Edwardom Burnsom, Bobom Sagetom, Anno Farris, Petrom Bergom in mnogimi drugimi.

Televizijska hiša HBO pa je pred kratkim objavila napovednik še zadnje sezone te priljubljene ameriške serije. Sedma sezona se konča, ko je Vince popolnoma odvisen od drog, po sporu z Eminemom pa pristane celo v zaporu. Johnny Drama, njegov brat, se bori za obstoj svoje igralske kariere.

Osma sezona se začne tri mesece naprej, ko je Vince trezen in se odvaja od odvisnosti od drog. Številna vprašanja pa se že pojavljajo – ali bo kariera Drame napredovala in ali bo zakon Arija Golda preživel? Več si oglejte v spodnjem videu.

Prva epizoda osme sezone se bo v Združenih državah Amerike predvajala 24. julija.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin