Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
5. 7. 2023,
8.00

Osveženo pred

9 mesecev, 4 tedne

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,16

Natisni članek

filmi Mark Wahlberg Planet TV

Sreda, 5. 7. 2023, 8.00

9 mesecev, 4 tedne

Premiera meseca je filmska uspešnica, posneta po resničnih dogodkih

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,16

V nedeljo ob 20. uri si boste na Planetu lahko ogledali film Katastrofa na horizontu (Deepwater Horizon), ki osvetljuje ozadje okoljske katastrofe, ki se je zgodila 20. aprila 2010 v Mehiškem zalivu. Filmsko bogat vikend bodo na Planetu dopolnili še z dvema oskarjema nagrajena komična drama Naša mala mis, komedija Takšna pač je in akcija z Jean-Claudom Van Damom Do smrti in nazaj.

V komični drami Naša mala mis (Little Miss Sunshine), ki bo na sporedu v soboto ob 20. uri, spremljamo Hooverjeve, ki so zelo nenavadna družina: oče Richard (Greg Kinnear) vodi tečaje, na katerih uči, kako postati uspešen, a njemu to nikakor ne uspeva, žena Sheryl (Toni Collette) je ves čas prezaposlena, njen homoseksualni brat Frank je pred kratkim poskušal storiti samomor, dedek Edwin (Alan Arkin) je zasvojen z mamili, uporniški sin Dwayne (Paul Dano) noče govoriti, dokler ne bo postal pilot, sedemletna hčerka Olive (Abigail Breslin) pa si želi zmagati na lepotnem tekmovanju.

Ko je Olive povabljena na lepotni izbor mladih deklic, se skupaj odpravijo na neobičajno popotovanje. Ob obilici slabih in dobrih dogodivščin se počasi znova zbližajo ter spoznajo pravi smisel in lepote življenja.

Gordon Ramsay
Planet TV Preprost Ramsayjev trik, ki bo vaš hamburger dvignil na višjo raven #video

V soboto ob 22. uri sledi komedija Takšna pač je (She's Funny That Way). Film govori o Izz, mladi brezposelni igralki, ki se občasno preživlja tudi kot spremljevalka. Klic na broadwaysko avdicijo ji popolnoma spremeni življenje, posebej ko se izkaže, da je ena od njenih strank ravno režiser, ki išče glavno igralko.

Takšna pač je | Foto: promocijsko gradivo Foto: promocijsko gradivo

Da je zgodba še zanimivejša, je on poročen, ona pa blesti pred ostalo ekipo. V filmu med drugim nastopajo Jennifer AnistonOwen Wilson in Imogen Poots.

Jutro na Planetu
Planet TV Voditeljica sredi oddaje pojedla mokarja #video

Nedeljski večer bo v znamenju premiere meseca Katastrofa na horizontu (Deepwater Horizon). 20. aprila 2010 se je v Mehiškem zalivu zgodila ena največjih katastrof, kar jih je povzročil človek. Film sledi odločilnemu dogajanju, ki ga mnogi morda niso zaznali: zgodbi 126 članov moštva na naftni ploščadi Deepwater Horizon, ki so tisti dan opravljali delo in tam ostali ujeti v najgrozovitejših okoliščinah.

Katastrofa na Horizontu | Foto: promocijsko gradivo Foto: promocijsko gradivo

Izkušeni in izurjeni delavci in delavke, ki so prišli na naporno delo v upanju, da se po koncu vrnejo k svojim družinam, so se v trenutku morali soočiti z najbolj viharno uro v svojem življenju. Zbrati so morali ves pogum in se spopasti z neustavljivim ognjenim peklom sredi oceana ter – ko se je zdelo že vse izgubljeno – reševati eden drugega. V filmu igrajo Mark Wahlberg, Kurt Russell, John Malkovich in Kate Hudson.

Zapeljivec
Planet TV Priljubljena igralka prvič komentirala romantično zvezo s soigralcem

Konec tedna bo zaključila akcijska kriminalka z Jean-Claudom Van Damom Do smrti in nazaj (Until Death), ki bo na sporedu v nedeljo ob 22.20. Anthony Stowe (Jean-Claude  Van Damme) je detektiv in heroinski odvisnik, ki se spopada z zasebnimi in poklicnimi težavami. Žena mu pove, da je noseča z drugim, za nameček pa jo ob neuspešni mamilarski kupčiji skupita njegova policijska kolega, medtem ko prekupčevalci pobegnejo.

Do smrti in nazaj | Foto: promocijsko gradivo Foto: promocijsko gradivo

Ranjeni Stowe tako pristane v bolnišnici, kjer njegovo življenje visi na nitki. Ko po čudežu preživi in izve, da so prekupčevalci mamil ugrabili njegovo ženo, je odločen, da jo bo rešil in njih spravil za zapahe.

Premiero meseca Katastrofa na horizontu (Deepwater Horizon) si na Planetu lahko ogledate v nedeljo ob 20. uri.

Kuharski mojster: Naslednja stopnja
Planet TV Kuharski mojster priporoča: Ta izziv bi morali doma vsi poskusiti
Jutro na Planetu
Planet TV Exatlonovca skupaj posnela duet #video
 
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.  
Ne spreglejte