SiolNET. Trendi Film in TV
1

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Prizore s Paulom Walkerjem bodo dokončali računalniško

1

termometer

Po številnih ugibanjih, kaj bodo storili z Brianom O'Connerjem, likom, ki ga je v franšizi Hitri in drzni igral pokojni Paul Walker, so se ustvarjalci odločili, da lik v sedmem delu upokojijo.

Še vedno pa so se številni spraševali, kako bodo še neposnete prizore z Walkerjem pravzaprav posneli. In zdaj imamo odgovor na to vprašanje: z uporabo računalniške tehnologije in dvojnikov.

The New York Daily News je razkril, da je studio Universal Pictures najel štiri igralce s podobnim telesom, kot ga je imel Walker, in njih bodo uporabili za snemanje gibanja. Walkerjev glas in obraz bodo nato dodali računalniško.

S produkcijo Hitrih in drznih 7 bodo nadaljevali prihodnji mesec, potem ko so jo ustavili po tragični smrti igralca 30. novembra lani. Do smrti je Walker posnel polovico prizorov in ustvarjalci so morali natančno premisliti, kako bodo snemanje nadaljevali.

Najprej so poročali, da je studio razmišljal o tem, da prekine produkcijo in začne snemati od začetka, brez Walkerjevega lika. Nato so nekateri spletni mediji poročali, da bo namesto Paula nastopil njegov mlajši brat Cody Walker.

No, na koncu so se le odločili, da Walkerjev lik upokojijo, da torej ne bo umrl, kot so sprva mislili. Preostanek scenarija so spisali na novo, za dokončanje prizorov pa bodo, kot rečeno, uporabili dvojnike in računalniško tehnologijo.

Premiera film je načrtovana za 10. april 2015.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin