Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
28. 8. 2018,
10.44

Osveženo pred

5 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,21

1

Natisni članek

Istanbulska nevesta Ozcan Deniz turške serije

Torek, 28. 8. 2018, 10.44

5 let, 6 mesecev

Priljubljeni igralec nekoč navduševal kot pevec #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,21

1

Ste vedeli, da je bil zvezdnik nove turške serije Istanbulska nevesta nekoč uspešen pevec in glasbenik?

Özcan Deniz, glavni igralec nove turške serije na Planetu Istanbulska nevesta, je bil včasih priznan in uveljavljen glasbenik. Od začetka svojega delovanja pa do danes je izdal kar 11 studijskih albumov in bil na turški glasbeni sceni dejaven več kot 20 let. 

Čustveno turško seriji Istanbulska nevesta, ki je navdušila že mnoge gledalce po vsem svetu, lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do petka ob 21. uri. Ne zamudite!

Družina 46-letnega igralca se je iz njegove rodne Ankare kmalu preselila v turško provinco Aydin, kjer je preživel otroštvo in najstniška leta. V tem času je mladenič pisal amaterske igre, ki jih je uprizarjal s svojimi prijatelji, s katerimi je pozneje tudi ustanovil majhen igralski klub. V tem obdobju je Özcan tudi prvič odkril ljubezen do glasbe, s katero se je začel ukvarjati pri dvanajstih letih.

Planet TV Velika uspešnica Istanbulska nevesta

Zvezdnik, ki je svojo pot začel v orkestru, je svoji strasti leta 1988 sledil v Istanbul, leto pozneje pa še v Nemčijo, kjer ga je odkrila skupina producentov iz Münchna. Svoj prvi album je izdal leta 1992, med zvezde pa ga je izstrelil drugi album z naslovom Meleğim, ki ga je izdal leto pozneje.

Svoj zadnji album je izdal leta 2012, ko se je odločil, da se bo posvetil igralski in režijski karieri. V svoji dolgi glasbeni karieri je posnel 18 videospotov, zadnji izmed njih iz leta 2015 pa je hkrati še reklama za znamko Coca Cola. Njegovi videi imajo na YouTubu po več milijon ogledov, najnovejši izmed njih, izpred treh let, pa kar 11 milijonov. 

Trendi Letošnje leto prelomno za karizmatičnega igralca

Priljubljenega turškega igralca lahko spremljate na Planetu v novi turški seriji Istanbulska nevesta vsak delavnik ob 21. uri.

 

Ne spreglejte