Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
7. 8. 2017,
14.02

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Natisni članek

televizija TV-serija Kerry Washington Škandal Telekom Slovenije Pickbox

Ponedeljek, 7. 8. 2017, 14.02

6 let, 6 mesecev

Videoteka Pickbox

Kdo je navdihnil serijo Škandal in zakaj je ta tako aktualna?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0
Škandal

V videoteki Pickbox na televiziji Telekoma Slovenije si lahko ogledate vseh pet sezon napete dramatične serije, ki združuje visoko politiko, blišč in krizni menedžment.

Če vam je pri srcu politika in vse, kar je povezano z njo, ne smete zamuditi serije Škandal (Scandal), v kateri Kerry Washington (Django brez okovov, Gospod in gospa Smith, Ray) upodablja strokovnjakinjo za odnose za javnostmi Olivio Pope.

Olivia je specializirana za reševanje vseh mogočih in nemogočih kriznih situacij, njen lik pa še najbolj povzema Judy Smith – krizno menedžerko iz administracije Georgea Busha starejšega.

Vse se je začelo s sestankom

Producentka Shonda Rhimes je zamisel za snemanje Škandala dobila na sestanku s krizno menedžerko Judy Smith.

Ta naj bi trajal 15 minut, a se je zavlekel na nekaj ur. Preden je Judy sedla v avto in se odpeljala domov, jo je Shonda osupnila z izjavo: "Moram posneti serijo o tvojem življenju!"

Serijo, ki jo je navdahnila kariera krizne menedžerke Judy Smith, obožuje tudi 41. predsednik ZDA George Bush starejši.│Foto: ABC Network | Foto: Serijo, ki jo je navdahnila kariera krizne menedžerke Judy Smith, obožuje tudi 41. predsednik ZDA George Bush starejši.│Foto: ABC Network

Tako je nastala serija, ki ohlapno temelji na življenju Smithove, gledalcem pa prinaša precej širšo sliko kriznih komunikacij.

Resnična spin doktorica ni spala s predsednikom ZDA

"Želim, da vaši gledalci vedo, da nisem spala s predsednikom," je Judy Smith izjavila o razmerju med Olivio Pope in predsednikom Fitzem. "V moji pisarni v Washingtonu ni bilo niti premikanja trupel."


Preberite še:

Izkoristite Pickboxovo akcijsko ponudbo in si oglejte 10 najbolj vročih serij ta hip


Judy Smith označujejo kot eno najboljših "spin doktoric", saj je 20 let popravljala nemogoče situacije in reševala okrnjene uglede znanih politikov, od začetka snemanja serije pa ima vlogo koproducentke.

Znana je tudi po tem, da jo je Angelina Jolie pred kratkim najela za upravljanje lastne krizne situacije po ločitvi od Brada Pitta.

Serijo obožuje tudi George Bush starejši

Olivia sebi in drugim članom svoje ekipe pravi gladiatorji, saj se ti kljub medijem, ki poskušajo razkriti grehe politične elite, trudijo prikriti vse, kar ni za oči javnosti.

Mednje spadajo spolni škandali, goljufije na volitvah in celo umori. Vse to se lahko znajde na dnevnem redu ekipe, ki nima težav s stresom in izjemno dinamičnim delom.

Dejstvo, da je tudi 41. predsednik ZDA, 93-letni George Bush starejši, oboževalec te serije, je dokaz, da ustvarjalci Škandala dobro opravljajo svoje delo.


Kako gledati Pickbox?

Vseh pet sezon serije Škandal in druge vsebine Pickboxa so na televiziji Telekoma Slovenije na voljo na programskem mestu 242*, do njih pa lahko dostopate tudi prek tipke Meni na daljinskem upravljalniku.

*Velja za komunikator BOX.


Napovednik serije Škandal:


Akcijska ponudba Telekoma Slovenije za nove naročnike programske opcije Pickbox

Telekom Slovenije ponuja 50-odstotni popust za nove naročnike programske opcije Pickbox oziroma tiste uporabnike televizije Telekoma Slovenije, ki zadnjih šest mesecev niso bili naročeni na omenjeno opcijo.

Akcijska cena 3,5 evra na mesec velja tri mesece od sklenitve naročnine na programsko opcijo Pickbox, do nje pa so upravičeni vsi, ki se bodo nanjo naročili do 10. 10. 2017.

Ne spreglejte