Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
2. 7. 2018,
10.30

Osveženo pred

5 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,99

Natisni članek

Tolgahan Sayışman Amine Gülşe Ne izpusti me Planet TV turške serije

Ponedeljek, 2. 7. 2018, 10.30

5 let, 6 mesecev

Je to novi Christian Grey?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,99
Tolgahan Sayışman | Foto Instagram

Foto: Instagram

Zagotovo se še spomnite evforije, ki je zajela svet ob erotični sagi 50 odtenkov sive. Strastna ljubezen med oblastnim Christianom in trmasto Anastasio je osvojila mnoge. Podobni značaji in zgodbe pa se odvijajo tudi v novi turški seriji Ne izpusti me, ki jo lahko vsak dan spremljate na Planet TV.

Lepega turškega igralca Tolgahana Sayışmana in privlačno Amine Gülşe lahko v novi seriji Ne izpusti me spremljate vsak dan na Planet TV, in sicer od ponedeljka do petka ob 18.30 in ob sobotah ter nedeljah ob 19. uri.

Postavni turški igralec Tolgahan Sayışman v novi seriji na Planet TV Ne izpusti me igra oblastnega, ukazovalnega in čustveno nedostopnega Yigita Kozana, ki ne verjame v ljubezen. Vse življenje je posvetil delu in si sam iz nič ustvaril avtomobilistični imperij, ki mu je prinesel tudi ogromno bogastvo. Njegov zakon z Iclal, ki je po prometni nesreči pristala v komi, je bil dogovorjen in soproge nikoli ni ljubil, čeprav se jima je v zakonu rodil sinček Mert.

36-letni zvezdnik je v Turčiji nadvse priljubljen. | Foto: Instagram & Imdb 36-letni zvezdnik je v Turčiji nadvse priljubljen. Foto: Instagram & Imdb

Ko se na njegovo posestvo priseli lepa Nur - igra jo miss Turčije 2014 Amine Gülşe - nečakinja njegove gospodinje, pa se v hladnem in oblastnem poslovnežu nekaj premakne. A Nur je vse prej kot ponižna in poslušna mlada ženska. Je svojeglava in iskrena, ne pusti si ukazovati in ne boji se povedati svojega mnenja. Med njima se takoj vname močna ljubezen, ki obema spodnese tla pod nogami.

Planet TV Kdo je kdo v seriji Ne izpusti me

Nekako gre torej za zgodbo in osebnosti, ki na prvi pogled spominjajo na priljubljeno erotično franšizo 50 odtenkov sive, kjer se je podobna dinamika zaradi značajev glavnih likov vzpostavila tudi med Christianom Greyem in njegovo Anastasio Steele.

Tolgahan Sayışman je igralec in model, ki ga lahko spremljate v novi seriji na Planet TV Ne izpusti me. | Foto: Planet TV Tolgahan Sayışman je igralec in model, ki ga lahko spremljate v novi seriji na Planet TV Ne izpusti me. Foto: Planet TV

Temnolasi igralec Tolgahan Sayışman je sicer v Turčiji sploh med ženskim občinstvom nadvse priljubljen. Preden se je lotil igranja, je bil model – nastopil je na več lepotnih tekmovanjih, pozneje pa se preizkusil tudi kot voditelj tovrstnih prireditev. Na svojem profilu na Intagramu, kjer ima milijon in pol sledilcev, pogosto objavlja fotografije, ki ogrejejo srca predvsem njegovih ženskih sledilk.

Amine Gülşe
Trendi To je lepotica, ki greje posteljo znanemu nemškemu nogometašu #video #foto

S svojim videzom in karizmo 36-letni zvezdnik navdušuje tudi v seriji Ne izpusti me, ki jo lahko vsak dan spremljate na Planet TV, kjer pa se že v prvih delih močno zaplete. Ravno na dan Yigitove in Nurine poroke se namreč zgodi nekaj nepričakovanega. Po treh letih se iz kome zbudi Yigitova prva žena Iclal, ki jo je lepi Yigit pred Nur ves čas skrival. Kdo bo zdaj tista, ki bo ostala v njegovem srcu? In kaj dejstvo, da je Iclal budna, pomeni za mlado Nur?

Napeto dogajanje v novi turški seriji Ne izpusti me lahko na Planet TV spremljate od ponedeljka do petka ob 18.30 in ob vikendih ob 19. uri.
Ne spreglejte