Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
25. 7. 2017,
12.50

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Natisni članek

televizija TV-serija Pickbox Telekom Slovenije

Torek, 25. 7. 2017, 12.50

6 let, 6 mesecev

Televizija Telekoma Slovenije

Izkoristite Pickboxovo akcijsko ponudbo in si oglejte 10 najbolj vročih serij ta hip

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0
Pickbox Telekom Slovenije akcijska ponudba

Če še niste uživali v prednostih spletne televizije, kakršne ponuja videoteka Pickbox na televiziji Telekoma Slovenije, vas bo morda k temu spodbudil ta poletni seznam.

Gledanje televizije postaja vedno naprednejše, saj nam prinaša vedno več možnosti, užitka in svobode. V trenutku, ko se je televizija preselila na splet, ko je virtualno v naših življenjih postalo bolj pristno od resničnega, je tudi televizija pokazala svoje najboljše adute prav na spletu.

Glavni aduti videoteke Pickbox

Največja prednost spletne televizije je, da nam omogoča, da razpolagamo s tistim, česar vsem najbolj primanjkuje – časom. Tej sledita še mobilnost in možnost ogleda vsebin kjerkoli na spletu, tudi na plaži, zadnja prednost, ki bi morala zadovoljiti še tako različne okuse, pa je možnost izbire vsebin.

Da bi vam olajšali izbiro, smo sestavili seznam najzanimivejših serij, ki si jih trenutno lahko ogledate v videoteki Pickbox.


10. Na dolžnosti (Line of Duty)

10 najbolj vročih serij v videoteki Pickbox | Foto:

Igrajo: Martin Compston, Vicky McClure, Adrian Dunbar, Craig Parkinson
Dostopno: 1., 2. in 3. sezona.

Ta inteligentna BBC-jeva serija se vsako sezono posveti drugemu protikorupcijskemu primeru. Igralska zasedba ostaja enaka, primeri, ki jih rešujejo, pa nikoli niso pozabljeni.

Ena najboljših policijskih dram, kar so jih kdaj posneli, je polna napetosti in za razliko od drugih policijskih serij ne temelji toliko na iskanju sledi, temveč na zasliševanjih. │Foto: World Productions


9. Nashville

10 najbolj vročih serij v videoteki Pickbox | Foto:

Igrajo: Hayden Panettiere, Clare Bowen, Charles Esten, Jonathan Jackson
Dostopno: celotna serija.

Country drama Nashville je glasbeni spektakel, v katerem so se zbrala zanimiva igralska imena. Trenutno predvajajo peto sezono in glede na to, da so oboževalci serijo enkrat že rešili pred odpovedjo, je zelo verjetno, da boste ob njej uživali, če imate radi glasbo, zanimive medčloveške odnose, nepredvidljive zaplete in vse, kar je povezano z odrskimi žarometi. │Foto: Lions Gate Television Inc. in ABC Studios.


8. Moč (Power)

10 najbolj vročih serij v videoteki Pickbox | Foto:

Igrajo: Omari Hardwick, Lela Loren, Naturi Naughton, Joseph Sikora
Dostopno: celotna serija.

Kriminalistična drama, ki jo je produciral 50 Cent, je trenutno ena najbolj gledanih TV-uspešnic ta hip, trenutno pa predvajajo 4. sezono serije. Ta sledi Ghostu (Omari Hardwick) – človeku, ki se ne more sprijazniti z življenjem, ki ga živi.

Kriminal mu omogoča lagodno življenje, a se ne more izvleči iz tega. Rad ima svojo družino, a se ne more upreti čarom bivšega dekleta in sedanje ljubice Angele Valdes. │Foto: Starz Entertainment, LLC.


7. Mladi in lačni (Young & Hungry)

10 najbolj vročih serij v videoteki Pickbox | Foto:

Igrajo: Rex Lee, Emily Osment, Jonathan Sadowski, Kym Whitley
Dostopno: 1. in 2. sezona.

Vsako poletje si moramo privoščiti tudi malo smeha, kar vam ta komedija nedvomno ponuja. Ko mladi podjetnik zaposli živahno Gabi kot svojo kuharico, trčita dva povsem različna svetova.

Če ste radi gledali Varuško, bi vam morala biti všeč tudi ta serija, saj nam postreže s podobnim humorjem. │Foto: Disney Media Distribution


6. Temnejši (Blackish)

10 najbolj vročih serij v videoteki Pickbox | Foto:

Igrajo: Anthony Anderson, Tracee Ellis Ross, Marcus Scribner
Dostopno: od 15. 7. bosta na voljo prvi dve sezoni.

Komedija, ki se poigrava s problematiko rasizma na zabaven način, ki je všeč celo Baracku Obami. Ta temnopolta družina živi v uglednem delu Los Angelesa in ker živi v četrti, v kateri živijo belci, se boji, da bo izgubila del svoje rasne identitete.

Če ste spremljali Cosbyjeve, vas bo ta serija spomnila na uspešnico, ki je bila priljubljena v 80. in 90. letih prejšnjega stoletja. │Foto: ABC Studios


5. Fosterjevi (The Fosters)

10 najbolj vročih serij v videoteki Pickbox | Foto:

Igrajo Maia Mitchell, David Lambert, Danny Nucci
Dostopno: prve tri sezone.

Fosterjevi so zelo nenavadna družina, a jim z veliko truda in muk nekako uspe funkcionirati. Stef Adams Foster je policistka, njena žena Lena Adams Foster pa namestnica ravnatelja.

Njuno družino sestavljajo Stefin sin iz prejšnjega zakona Brandon, posvojena dvojčka Mariana in Jesus, pred kratkim pa sta se jima pridružila še Jude in njegova sestra Callie, katerih posvojitev je bila zelo težavna. │Foto: ABC Family


4. Milijarde (Billions)

10 najbolj vročih serij v videoteki Pickbox | Foto:

Igrajo: Paul Giamatti, Damian Lewis, Maggie Siff, Malin Akerman
Dostopno: celotna serija.

Redko se v eni seriji sreča tako močna igralska zasedba, psihološka vojna obeh glavnih likov pa vas bo presenetila in držala v pesti skozi obe sezoni. Prvi je poslovni človek, ki pleše na robu zakona, čeprav je simpatičen in dostopen.

Drugi pa je odvetnik, ki poskuša prvemu dokazati krivdo, a tudi sam ni prav nedolžen. Eden od njiju bi lahko v tej igri živcev izgubil vse, a kdo bo to? │Foto: Showtime Networks Inc.


3. Bull

10 najbolj vročih serij v videoteki Pickbox | Foto:

Igrajo: Michael Weatherly, Freddy Rodriguez, Geneva Carr, Chris Jackson, Annabelle Attanasio
Dostopno: 1. sezona.

Serijo je navdihnila kariera dr. Phila McGrowa, ki smo ga dolgo gledali kot gostujočega psihologa v Oprah Showu. Michael Weatherly igra očarljivega, briljantnega in drznega strokovnjaka za človeško vedenje, ki dominira v sodni dvorani.

Dr. Jason Bull zelo dobro bere ljudi, za sabo pa ima ekipo pomočnikov, ki so mu desna roka pri branju porotnikov, odvetnikov, prič in obtožencev. │Foto: CBS Broadcasting, Inc.


2. Razočarane gospodinje (Desperate Housewives)

10 najbolj vročih serij v videoteki Pickbox | Foto:

Igrajo: Marcia Cross, Felicity Huffman, Teri Hatcher, Eva Longoria
Dostopno: 8. sezona.

Serija je premiero doživela leta 2004, takrat si jo je ogledalo več kot 20 milijonov ljudi, skozi leta pa je ostala ena najbolj gledanih TV-vsebin. Gre za zgodbo o petih ženskah iz predmestja, katerih življenja za zaprtimi vrati se zelo razlikujejo od podobe, ki jo kažejo v javnosti.

Tu so spletke, laži, varanje in govorice, vsaka epizoda pa je narejena tako, da boste preprosto hoteli še več. │Foto: American Broadcasting Companies, Inc.


1. Kraljeva družina (The Royals)

10 najbolj vročih serij v videoteki Pickbox | Foto:

Igrajo: Joan Collins, Alexandra Park, William Moseley, Elizabeth Hurley
Dostopno: prve tri sezone.

Če vam je zanimivo spremljati življenje današnje kraljeve družine, komaj čakate, da vidite nove fotografije princa Georgea in princese Charlotte, potem je to serija za vas. Prikazuje britansko kraljevo družino, ki je hkrati izjemno dekadentna.

V njej ne manjka spletk, zabadanja nožev v hrbet, romanc in napetih družinski odnosi, vse to pa je predstavljeno na izjemno komičen način. Čeprav je kraljeva družina zelo razvajena, ne dvomimo, da vas bodo njeni člani zabavali in nasmejali. │Foto: Lions Gate Entertainment Inc.


Akcijska ponudba Telekoma Slovenije za nove naročnike programske opcije Pickbox

Telekom Slovenije ponuja 50 odstotni popust za nove naročnike programske opcije Pickbox oziroma tiste uporabnike televizije Telekoma Slovenije, ki zadnjih 6 mesecev niso bili naročeni na omenjeno opcijo.

Akcijska cena 3,5 evra na mesec velja tri mesece od sklenitve naročnine na programsko opcijo Pickbox, do nje pa so upravičeni vsi, ki se bodo nanjo naročili do 10. 10. 2017.


Promocijski video Pickboxove akcijske ponudbe na televiziji Telekoma Slovenije:


Kako gledati Pickbox?

Vsebine Pickboxa so na televiziji Telekoma Slovenije na voljo na programskem mestu 242*, do njih pa lahko dostopate tudi prek tipke Meni na daljinskem upravljalniku.

*Velja za komunikator BOX.

Ne spreglejte