Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
27. 7. 2018,
11.20

Osveženo pred

4 leta, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,03

Natisni članek

TV Telekoma Slovenije HBO HBO GO film TV-serija

Petek, 27. 7. 2018, 11.20

4 leta, 6 mesecev

TV Telekoma Slovenije

HBO GO – najboljše serije in filmi vedno in povsod, tudi ko ste na dopustu #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,03
HBO GO na televiziji Telekoma Slovenije

Bi si na dopustu želeli ogledati kakšen dober film ali svojo najljubšo serijo? Videoteka HBO GO na televiziji Telekoma Slovenije vam omogoča, da si HBO-jeve vsebine ogledate kadarkoli, kjerkoli in tolikokrat, kolikorkrat si to zaželite.

Zaslužen dopust ali preživljanje konca tedna v počitniški hišici nam hitro lahko pokvari slabo vreme. V tem primeru se še toliko bolj prileže kakšen razvedrilen film ali epizoda, če ne kar sezona, kakšne vrhunske serije.

Toda kako do njih v trenutku, ko si to zaželimo?

SK Poletni oddih
Trendi Preživite poletni oddih v družbi filmskih zvezd #foto #video

5.000 ur vsebin na petih različnih napravah

Na HBO GO – spletni storitvi videa na zahtevo (SVOD), ki jo televizija Telekoma Slovenije omogoča naročnikom programske opcije HBO – vas bo vedno pričakalo več kot pet tisoč ur kakovostnih vsebin, do njih pa lahko brez dodatnih doplačil dostopate kar na petih različnih napravah.

Svojo najljubšo serijo ali film si tako lahko ogledate na svojem prenosnem računalniku, pametnem telefonu ali tablici, kar je v današnjem mobilnem svetu velika prednost.

HBO GO na televiziji Telekoma Slovenije | Foto:

Do vsebin lahko dostopate na spletni strani HBO GO, na voljo sta tudi mobilni aplikaciji za operacijska sistema Android in iOS, Telekom Slovenije pa je edini slovenski ponudnik televizijskih storitev, ki omogoča dostop do HBO GO prek BOX-a, kar pomeni, da si lahko vse vsebine ogledate tudi na velikih zaslonih.

Pokliči me po svojem imenu
Trendi Pokliči me po svojem imenu (Call Me by Your Name)

Bogata videoteka kadarkoli in kjerkoli v Evropi

Z HBO GO ne boste nikoli zamudili najnovejše epizode svoje priljubljene serije ali oddaje, kot je Prejšnji teden: Nocoj z Johnom Oliverjem (na fotografiji), tam pa vas čakajo tudi vse pretekle epizode teh vsebin. | © 2018 Home Box Office, Inc. All rights reserved. | Foto: Z HBO GO ne boste nikoli zamudili najnovejše epizode svoje priljubljene serije ali oddaje, kot je Prejšnji teden: Nocoj z Johnom Oliverjem (na fotografiji), tam pa vas čakajo tudi vse pretekle epizode teh vsebin. | © 2018 Home Box Office, Inc. All rights reserved. Kaj pa, če si boste zaželeli ogledati Igro prestolov, medtem ko bodo vaši otroci navijali za Disneyjevo risanko?

Brez skrbi, storitev HBO GO omogoča dve pretočni predvajanji hkrati, kar pomeni, da boste oboji prišli na svoj račun – vi se boste lahko zabavali za računalnikom, vaši otroci pa na tablici.

Ne le, da se bogat nabor vsebin, med katerimi boste našli tako najnovejše hollywoodske uspešnice kot serije, ki so ali pa še vedno pišejo zgodovino, večkrat na teden osvežuje, te so vam na voljo 24 ur na dan, sedem dni v tednu, ne glede na to, ali ste v Sloveniji ali pa dopustujete v državah Evropske unije (EU), Evropskega gospodarskega prostora (EGP/EEA) ali regije Adria.

Videoteka HBO GO je na televiziji Telekoma Slovenije na programskem mestu 240, dostopna pa je vsem naročnikom programske opcije HBO s širokopasovnim dostopom do interneta.

Nevarno morje
Trendi Pozor, nevarno morje! #foto #video

Kaj vse ponuja videoteka HBO GO?

Kot smo že omenili, je v videoteki HBO GO vedno na voljo več kot pet tisoč ur kakovostnih vsebin. Te so primerne za vse okuse in različne starostne skupine, ker se večkrat na teden osvežujejo, pa ni nevarnosti, da bi si kadarkoli vse ogledali.

Na HBO GO so vam vedno na voljo:


NAJNOVEJŠE HOLLYWOODSKE USPEŠNICE

HBO GO na televiziji Telekoma Slovenije | Foto:

Na HBO GO so julija prispeli filmi Čudežna ženska, Kong: Otok lobanj, Thor: Ragnarok, že prihodnji teden si boste lahko ogledali Iztrebljevalca 2049, v avgustu pa bodo videoteko obogatili še filmi Kingsman: Zlati krog, Očka proti fotru 2 in Vojna zvezd: Poslednji Jedi.


NOVE SERIJE TER NOVE EPIZODE IN SEZONE PRILJUBLJENIH SERIJ

Z HBO GO nikoli ne boste zamudili premier novih serij, ki jim je usojeno, da bodo postale uspešnice, niti novih sezon in epizod serij, ki so to že.

HBO GO na televiziji Telekoma Slovenije | Foto:

V prvo kategorijo lahko uvrstimo serije Ostrina, Smrtonosna igra, Who is America?, Slavna in zaljubljena, Črno jezero in Patrick Melrose, v drugo serije Deklina zgodba, Mladi Sheldon, Westworld, Prevara, Silicijeva dolina, Podpredsednica, Nogometaši in Negotova, če naštejemo samo peščico.

Na HBO GO je na voljo tudi priljubljeni šov Prejšnji teden: Nocoj z Johnom Oliverjem, prihodnje leto pa bo tja prispela tudi nova sezona paradnega konja programa HBO – Igre prestolov.


VSE PRETEKLE SEZONE KULTNIH SERIJ IZVIRNE HBO-PRODUKCIJE

HBO slovi po izjemnih in večkrat nagrajenih serijah, ki so jih posneli v izvirni produkciji. Nekatere od tistih, ki se bodo še nadaljevale, smo že omenili, z HBO GO pa boste lahko uživali tudi ob maratonskih ogledih kultnih uspešnic, ki so gledalce privabljale pred male zaslone pred leti ali celo desetletji.

HBO GO na televiziji Telekoma Slovenije | Foto:

Sopranovi, Seks v mestu, Pod rušo, Peščica izbranih, Skrivna naveza, Imperij pregrehe in Pravi detektiv so serije, h katerim se bomo brez dvoma znova vračali, mlajše generacije pa bodo prek HBO GO spoznale vsebine, ki so definirale sodobno TV-razvedrilo najvišje kakovosti.


POSEBNA KATEGORIJA ZA OTROKE, POIMENOVANA KIDS

V njej boste našli več kot 500 ur različnih animiranih in igranih vsebin, ki še posebej nagovarjajo mlade gledalce različnih starostnih skupin.

HBO GO na televiziji Telekoma Slovenije | Foto:

Najmlajše med njimi bodo med drugimi zabavali Pujsa Pepa, Mojster Miha in Kung fu panda, tam sta jim na voljo tudi izjemno priljubljeni animirani seriji Spuži Kvadratnik in Lego Ninjagomladostniki pa si bodo lahko ogledali kakšen animiran ali igran celovečerec, kot sta Lego Batman film in Dnevnik nabritega mulca.

Številne vsebine v kategoriji Kids so sinhronizirane v slovenščino, med vsebinami, ki bodo zabavale vso družino, pa si posebno pozornost zasluži izjemna zbirka Disneyjevih animiranih in igranih uspešnic, kot so Princeskin dnevnik, V višave, Wall-E in prelomna trilogija Svet igrač.


DOKUMENTARNI PROGRAM IN FILMI ZA ZAHTEVNEJŠE GLEDALCE

Z HBO GO bodo na svoj račun prišli tudi ljubitelji filmov, ki jim sodobna hollywoodska produkcija ne ustreza.

HBO GO na televiziji Telekoma Slovenije | Foto:

Ti si tam lahko ogledajo številne dokumentarce, med njimi še povsem sveža Robin Williams: V moji glavi in Nevarno popivanje ter mokumentarec slovenskega režiserja Žige Virca Houston, imamo problem!, kultne filme in filmske klasike, kot sta Trumanov šov in Pobesneli bik, bisere evropske kinematografije, kot sta filma Ona in Toni Erdmann, glasbeni sladokusci pa se bodo lahko zabavali ob gledanju in poslušanju glasbenih filmov ter posnetkov koncertov.

Igralec št. 1
Trendi Igralec št. 1 (Ready Player One)

Promocijski video izpostavljenih avgustovskih vsebin na HBO GO:

Kako lahko aktivirate HBO GO?​

Videoteka HBO GO je na televiziji Telekoma Slovenije na programskem mestu 240, dostopna pa je vsem naročnikom programske opcije HBO s širokopasovnim dostopom do interneta.

Prijavite se z Moj Telekom računom na spletni strani HBOGO.SI. Ob prvi prijavi vpišite uporabniško ime in geslo za fiksne storitve Telekoma Slovenije.

30. teden morskih psov na Discovery Channel
Trendi Na programu Discovery se začenja 30. izdaja tedna morskih psov #video

Programska opcija HBO na televiziji Telekoma Slovenije

Programska opcija HBO vam ponuja pet kakovostnih filmskih programov (HBO, HBO 2, HBO 3, Cinemax in Cinemax2), ki so dostopni tudi v visoki ločljivosti (HD).

Poleg petih programov sta brezplačno na voljo tudi spletna videoteka HBO GO in klasična televizijska videoteka HBO On Demand, kjer si lahko vse vsebine ogledate brez dodatnega plačila.

HBO in Cinemax v vaše domove prinašata največje filmske uspešnice, nagrajevane serije iz izvirne produkcije, filmske klasike, festivalske filme, evropske in svetovne filme, prenose posebnih dogodkov in največje zvezde.


Programska mesta na televiziji Telekoma Slovenije

PROGRAM: PROGRAMSKO MESTO:
HBO/HBO HD 6 in 201/202
HBO 2/HBO 2 HD 204/205
HBO 3/HBO 3 HD 206/207
HBO On Demand 203
HBO GO 240
Cinemax/Cinemax HD 208/234
Cinemax 2/Cinemax 2 HD 209/235

Opomba: Vsi programi v programski opciji HBO omogočajo storitev sedemdnevnega ogleda nazaj.

Oblika vode
Trendi Oblika vode (The Shape of Water)
Ne spreglejte