SiolNET. Trendi TV Telekoma Slovenije
0,07

termometer

  • Messenger
  • Messenger
TV Telekoma Slovenije

Na programu Discovery se začenja 30. izdaja tedna morskih psov #video

0,07

termometer

30. teden morskih psov na Discovery Channel

Morski psi so na programu Discovery Channel glavne zvezde poletnega sporeda že 30. leto zapored. Teden morskih psov vsak večer prinaša nove zanimivosti iz sveta morskih psov, vse pa je posneto z napredno tehnologijo, ki nam omogoča še bolj neposreden vpogled v to edinstveno živalsko vrsto.

SK Poletni oddih Trendi Preživite poletni oddih v družbi filmskih zvezd #foto #video

Na programu Discovery Channel se v ponedeljek, 23. 7., začenja že jubilejna 30. izdaja tedna morskih psov. V tem tednu si bomo lahko ogledali več ur zanimivih dokumentarnih vsebin, v katerih imajo osrednjo vlogo te mogočne živali, program pa bodo zaznamovali tudi nekateri zvezdniški obrazi.

Preverite, katere oddaje si bomo lahko ogledali v letošnjem jubilejnem tednu morskega psa.

30. teden morskih psov na Discovery Channel


Bear proti morskim psom (Bear Vs Shark)

Bearu Gryllsu je do zdaj uspelo preživeti v najekstremnejših okoljih, tokrat pa se bo družil z morskimi psi. Kaj se bo zgodilo, ko se bo iz oči v oči srečal z morskimi psi na njihovem domačem igrišču? • V ponedeljek, 23. 7., ob 22. uri.


Zakon morskega psa (Laws of Jaws)

Število napadov morskih psov narašča. Ekipa prekaljenih potapljačev bo proučila pet resničnih srečanj med ljudmi in morskimi psi ter skušala ugotoviti, ali smo za to krivi mi ali živali. • V torek, 24. 7., ob 22. uri.


30 let v družbi morskih psov (Shark Week's 50 Best Bites)

Poklon trem desetletjem izjemno bližnjih srečanj, smrtonosnih napadov in neverjetnih podvodnih posnetkov z zvezdniško zasedbo gostov. • V sredo, 25. 7., ob 22. uri.


Izven kletke (Ronda Rousey Uncaged)

Profesionalna rokoborka in borka Ronda Rousey se pripravlja na svoj največji in najsrhljivejši izziv do zdaj. Rondo tokrat čaka potop z belimi morskimi volkovi brez zaščitne kletke. • V četrtek, 26. 7., ob 22. uri.


Najboljši posnetki morskih psov (Shark Cams Strikes)

Poklonimo se izjemnim odkritjem ekipe SharkCam iz zadnjih šestih let in si oglejmo nekaj nesreč, od dremajočih belih morskih volkov do napadov na ekipo. • V petek, 27. 7., ob 22. uri.


Milijarder in morski psi (Shark Tank Meets Shark Week)

Milijarder Mark Cuban želi najti in finančno podpreti visokotehnološka podjetja, ki se ukvarjajo z reševanjem morskih psov. Ob tem se z izjemnim plenilcem tudi sreča iz oči v oči. • V soboto, 28. 7., ob 22. uri.


Promocijski video 30. tedna morskih psov:

Discovery Channel je na televiziji Telekoma Slovenije na programskem mestu 90.

Program omogoča tudi funkcijo sedemdnevnega ogleda za nazaj.

TV-priporočila: DC vs Marvel Trendi Spopad velikih: DC proti Marvelu #foto #video Klub žena astronavtov Trendi Resnična zgodba o življenju žena prvih Američanov v vesolju #video

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 8
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin