Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
9. 7. 2018,
15.23

Osveženo pred

4 leta, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,05

Natisni članek

Gillian Flynn TV Telekoma Slovenije HBO TV-serija Amy Adams

Ponedeljek, 9. 7. 2018, 15.23

4 leta, 6 mesecev

TV Telekoma Slovenije

Amy Adams v temačni priredbi knjižnega prvenca Gillian Flynn #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,05
Ostrina

Na programu HBO ne spreglejte premiere osemdelne dramske miniserije Ostrina. Ta temelji na istoimenskem debitantskem romanu avtorice knjižne uspešnice Ni je več Gillian Flynn, glavno vlogo v temačni zgodbi o umorih pa je odigrala petkratna nominiranka za oskarja Amy Adams.

TV Znanstvena fantastika
Trendi ZF-TV ali vsa ta fantastična znanstvena fantastika #foto #video

Miniserija Ostrina (Sharp Objects) spremlja novinarko Camille Preaker (Amy Adams), ki se vrne v domači kraj, da bi poročala o tamkajšnjem umoru dveh mladih deklet.

Ko poskuša rešiti psihološko uganko iz svoje preteklosti, ugotovi, da se je malce preveč poistovetila z nesrečnima žrtvama.

Hkrati ima Camille številna nesoglasja s svojo mamo Adoro (Patricia Clarkson), kar jo počasi pahne nazaj k samopoškodovalnemu vedenju. Dodaten razlog za skrbi pa predstavlja njena mlajša polsestra Amma, ki živi dvojno življenje.

Moč S5
Trendi Moč denarja, seksa in mamil v svetu 50 Centa #video

Amy Adams je odigrala že veliko filmskih vlog, Ostrina pa je njen prvi večji televizijski projekt. | Foto: HBO | Foto: Amy Adams je odigrala že veliko filmskih vlog, Ostrina pa je njen prvi večji televizijski projekt. | Foto: HBO Serijska nominiranka za oskarja Amy

Za Amy Adams je to prva glavna vloga v seriji, se pa lahko igralka pohvali že s petimi nominacijami za oskarje – za stranske vloge v filmih Gospodar, Borec, Dvom in Junebug ter za glavno v Ameriških prevarah –, osvojila pa je tudi zlata globusa za glavni vlogi v filmih Ameriške prevare in Velike oči.

Bleščeča imena tudi za kamero

Scenarij je priredila ustvarjalka serije Marti Noxon, za režijo pa je poskrbel Jean-Marc Vallée, ki je za HBO režiral večkrat nagrajeno serijo Majhne laži, proslavil pa se je tudi z režijo filma Klub zdravja Dallas.

Jean-Marc Vallée, Gillian Flynn in Amy Adams so tudi izvršni producenti serije Ostrina.

Premiera serije Ostrina bo v ponedeljek, 9. 7., ob 20.00 uri na programu HBO, prvi del pa si lahko že zdaj ogledate prek storitev videa na zahtevo HBO On Demand in HBO GO.

Oblika vode
Trendi Oblika vode (The Shape of Water)

Programska opcija HBO na televiziji Telekoma Slovenije

Programska opcija HBO vam ponuja pet kakovostnih filmskih programov (HBO, HBO 2, HBO 3, Cinemax in Cinemax2), ki so dostopni tudi v visoki ločljivosti (HD).

Poleg petih programov sta brezplačno na voljo tudi spletna videoteka HBO GO in klasična televizijska videoteka HBO On Demand, kjer si lahko vse vsebine ogledate brez dodatnega plačila.

HBO in Cinemax v vaše domove prinašata največje filmske uspešnice, nagrajevane serije iz izvirne produkcije, filmske klasike, festivalske filme, evropske in svetovne filme, prenose posebnih dogodkov in največje zvezde.

Programska mesta na televiziji Telekoma Slovenije

PROGRAM: PROGRAMSKO MESTO:
HBO/HBO HD 6 in 201/202
HBO 2/HBO 2 HD 204/205
HBO 3/HBO 3 HD 206/207
HBO On Demand 203
HBO GO 240
Cinemax/Cinemax HD 208/234
Cinemax 2/Cinemax 2 HD 209/235
Ne spreglejte