SiolNET. Trendi Film in TV
3,98

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Ena žlahtna štorija se jeseni vrača v preteklost in prinaša tri nove igralke

3,98

termometer

Ena žlahtna štorija

Priljubljena serija Ena žlahtna štorija jeseni ne bo prinesla le novih prigod in dram, temveč tudi (vsaj) tri nove like, tri igralke, če smo natančnejši.

Kot smo že poročali, se bo ekipi Ene žlahtne štorije pridružila mlada manekenka in igralka Lea Mihevc, ki smo jo pred leti lahko videli tudi v svetovno znanem šovu Modni oblikovalci Heidi Klum. Lea se bo prelevila v Lauro, očarljivo mlado fotografinjo, ki bo v Štorije prišla iskat svoje korenine, vaščani pa bodo prepričani, da je tesno povezana z bogatim prišlekom.

Lei se bosta pridružili še stari znani gledaliških odrskih desk, Tanja Dimitrievska in Urška Hlebec. Tanjo bomo v Štoriji poznali kot Cvetko, vdovo, odločno in svobodno osebo odprtega duha, ki usodo jemlje v svoje roke, Urško pa kot Lučko, Cvetkino prijateljico. Zanjo bo veljalo, da ima jezik, hitrejši od misli, a je šaljivka in dobrega srca. Lauro pozna od rojstva in ji predstavlja nekakšno teto.

Prizorišče prvega snemalnega dne. Prizorišče prvega snemalnega dne.

Pogled skozi režiserjevo oko. Pogled skozi režiserjevo oko.

Igralke bodo Štorije popeljale v preteklost

Tanja, Lea in Urška bodo zavrtele časovni stroj Štorije in nas popeljale v preteklost ...

Vse tri igralke so se že sestale na prvem snemalnem dnevu, kjer smo izza vogala spremljali prepletanje njihovih likov in prve iskrice med igralkami, ki jih bomo spremljali jeseni.

Prvi vtisi novih igralk na prvem snemalnem dnevu:

[video: 63790 / ]

Čeprav je bilo to njihovo prvo snemanje z ekipo, so se na terenu odlično ujele. Vzdušje je bilo sproščeno, dekleta so se zabavala, kljub temu pa je bilo prisotno tudi malo treme.

Laura, Lučka in Cvetka pa niso edini novi liki, ki se bodo pridružili starim likom Ene žlahtne štorije. Kdo bo še prevetril dogajanje v Goriških brdih, boste izvedeli že čez nekaj tednov na Planet TV.

Save

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 464
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin