Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
3. 5. 2013,
16.30

Osveženo pred

5 let, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

filmi astrologija

Petek, 3. 5. 2013, 16.30

5 let, 1 mesec

Filmska noč v znamenju astrologije

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Astrološko znamenje ima lahko vpliv tudi na izbiro tako preproste stvari, kot je film. Ovni ljubijo akcijo, ribe ne prenesejo nasilja, tehtnice ... Kaj pa vam namenja vaše astrološko znamenje?

Ovni so za akcijo Če izbiro filma prepustite ovnom, se bodo zagotovo odločili za takšne, ki vsebujejo veliko akcije in borilnih veščin, kamor spada tudi James Bond. Ovnice so vedno razpoložene za romantično komedijo, čeprav se tudi akciji ne bodo upirale. Izjemno radi imajo tudi znanstveno fantastiko.

Bik išče močna čustva Biki obožujejo filme, ki v njih prebujajo močna čustva, tudi kadar gre za nasilje in črni humor, prav tako pa ljubijo večne klasike in muzikale. Dokler so mlajši, izbirajo Tarantinove filme, ko si ustvarijo družino, se navdušijo nad animiranimi risankami, kot je Nemo.

Dvojčki in psihološke drame Ker so dvojčki izjemno radovednega duha, jih najbolj pritegnejo psihološke drame, med katerimi lahko napenjajo možgane, hkrati pa gojijo tudi zelo ležeren okus, ljubijo komedije in filme z lahkotno erotično vsebino. Ob akcijskih filmih zehajo.

Raki ostajajo sentimentalni Raki so izjemno čustveno znamenje, zato ni čudno, da najbolj uživajo, ko gledajo ljubezenske drame ali komedije, ki se jih zares dotaknejo. Iz istega razloga imajo radi tudi zgodovinske in dokumentarne filme, ki si jih za vedno zapomnijo, sploh če je bila rdeča nit zgodbe ljubezen.

Levi slavijo ljubezen Čeprav tega nočejo priznati, so levi globoko v sebi največji sentimentalneži, kar jih obstaja, in nič jih ne gane bolj kot dobra ljubezenska zgodba, tudi če ima tragičen konec. Pogledali si bodo tudi klasike in občasno kakšno akcijo, vsekakor pa vse filme, nagrajene z oskarjem.

Device niso izbirčne Device so zelo prilagodljive in si lahko z užitkom ogledajo skoraj vsak film, posebej pa jih prepričajo tisti, ki so narejeni po resničnih zgodbah, in dokumentarni filmi. Če ima v njih glavno vlogo še živalca, imajo pri devicah že vnaprej velik plus.

Tehtnica ljubi romantiko Kot znamenje, ki najbolje deluje v paru, tehtnice najbolj uživajo v ogledu romantičnih filmov, ki imajo kljub morebitnim zapletom srečen konec. Nasploh imajo rade komedijo, z veseljem si ogledajo tudi kakšno celovečerno risanko, najstniški ali znanstvenofantastični film.

Škorpijon hoče vznemirjenje Škorpijoni želijo, da jih film prepriča z močno in vznemirljivo tematiko, zato ljubijo mafijske filme, še posebej, kadar so v obliki komedij, pa tudi kriminalke, trilerje, grozljivke in seveda erotične filme. Včasih si zavrtijo kakšen vestern ali drugo klasiko.

Strelci so za pustolovščino Strelci imajo radi filme, ki dišijo po pustolovščini, naj gre za Indiano Jonesa ali za Oceanovih 11, lahko pa tudi za dokumentarne filme o daljnih krajih in potovanjih. Obožujejo komedije, težje pa jih boste pripravili, da si ogledajo film z zamorjeno vsebino.

Kozorogi gledajo filme s težo Kozorogi gledajo film zato, da bodo ob njem nekaj spoznali, se česa naučili, skratka imeli nekaj od tega, zato si izbirajo filme z bogato vsebino, ki je lahko tudi zgodovinsko obarvana. Prav tako pa ljubijo črni humor, zato jih dobra črna komedija vedno pritegne.

Vodnarska eksotika Vodnarji si znajo še tako nenavaden film razložiti po svoje in v njem uživati, zato ni čudno, da imajo radi futuristične in ZF-filme, pa tudi grozljivke in filme, ki govorijo o naravnih katastrofah. Še politični dokumentarci jih večkrat pritegnejo in nanje naredijo vtis.

Ribe zaplavajo z glavnim junakom Ribe so astrološko najbolj povezane s filmsko umetnostjo, zato ni čudno, da filme preprosto obožujejo in se vanje zelo vživijo. Najbolj so jim pri srcu romantični filmi, v katerih ne manjka ljubezenskih muk in hrepenenja, pogosto trpijo skupaj z glavnimi junaki, rade pa si ogledajo tudi risane in domišljijske filme. Ne prenesejo nasilnih prizorov.

Ne spreglejte