Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
11. 1. 2018,
12.21

Osveženo pred

6 let, 3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Natisni članek

#zanaše #zanase Peter Kauzer

Četrtek, 11. 1. 2018, 12.21

6 let, 3 mesece

Srebrni olimpijec sporoča iz Avstralije: Skupaj navijajmo #zanaše! #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Peter Kauzer, srebrni olimpijec iz Ria de Janeira, je trenutno na pripravah v Avstraliji, natančneje v Penrithu, kjer se vneto pripravlja na novo sezono. Kljub veliki razdalji Kauzer v Avstraliji stiska pesti za naše športnike.

Peter Kauzer, najboljši slovenski kajakaš na divjih vodah, se je že večkrat izkazal ne samo kot velik športnik, ampak tudi kot velik navijač slovenskih športnikov. Čeprav je Hrastničan trenutno v Avstraliji in se posveča svojim treningom, dnevno spremlja, kaj se dogaja v Sloveniji. Seveda je na tekočem tudi na športnem področju.

Peter Kauzer je na zadnjem svetovnem prvenstvu zasedel tretje mesto. | Foto: Nina Jelenc Peter Kauzer je na zadnjem svetovnem prvenstvu zasedel tretje mesto. Foto: Nina Jelenc Spremljal bo tudi rokomet in olimpijske igre

Ravno zdaj se bo začelo evropsko prvenstvo v rokometu. Ali bo Kauzer lahko spremljal naše rokometaše tudi v daljni Avstraliji? "Mislim, da si bom večerne tekme po slovenskem času lahko pogledal. Pravzaprav bi si lahko tekmo pogledal ob zajtrku, vedno vse preverim po treningu, sicer že sam spremljam, kaj se dogaja v Sloveniji … Najbolj me je skrbelo, da tukaj ne bom mogel spremljati olimpijskih iger, ampak sem se že pozanimal, ali bo avstralska televizija spremljala olimpijske igre," je povedal 34-letni kajakaš.

Vsak se lahko hitro nauči

Kauzer že zelo dobro pozna tudi navijaške gibe, ki se jih je naučil s svojimi reprezentančnimi kolegi v Tacnu. "Mislim, da je zelo prijetna navijaška koreografija. Vsak so je lahko zelo hitro nauči. Skratka, zanimivo je, da se tudi malo drugače navija za slovenske športnike in se jim s tem izkaže spoštovanje. Predlagam, da si navijaške gibe ogleda čim več naših navijačev in se jih nauči. Skupaj navijajmo za naše #zanaše!

Ne spreglejte