Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Boštjan Boh

Torek,
11. 6. 2019,
10.14

Osveženo pred

4 leta, 10 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,08

Natisni članek

Kristina Mladenovic OP Francije teniški globus

Torek, 11. 6. 2019, 10.14

4 leta, 10 mesecev

Rekli so ji, da je nora, ker je pet ur sedela na tribunah

Boštjan Boh

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,08
Kristina Mladenovic | Foto Gulliver/Getty Images

Foto: Gulliver/Getty Images

Kristina Mladenovic, francoska teniška igralka, je imela na OP Francije precej pester urnik. Nekateri so ji celo dejali, da je nora, da pet ur spremlja Dominica Thiema, svojega izbranca, potem ko jo je naslednji dan čakal dvoboj.

Roger Federer, Rafael Nadal
Sportal Rafael Nadal je razkril, kaj je Federerju povedal na mreži

"Nora si, da si pet ur na tribunah"

Kristino smo letos na OP Francije veliko videli na igrišču in na tribunah, ko je spremljala svojega fanta Dominica Thiema. Ta se je prebil vse do finala, tam pa izgubil proti Rafaelu Nadalu. Ogledala si je tudi celoten dvoboj med Novakom Đokovićem in Dominicom Thiemom, ki je zaradi prekinitev trajal kar dva dneva. "Nekdo mi je rekel: 'Nora si, da si pet ur na tribunah in gledaš Dominica, potem ko te jutri čaka dvoboj'," je povedala po nedeljski turnirski zmagi v ženskih dvojicah skupaj s Timeo Babos.

Kristina Mladenovic je želela biti poleg, ko je igral Dominic Thiem. | Foto: Gulliver/Getty Images Kristina Mladenovic je želela biti poleg, ko je igral Dominic Thiem. Foto: Gulliver/Getty Images Želela je posnemati svojega fanta

"Čutim, da so to trenutki, ki jih želim živeti na polno. To mi je dalo še dodatni adrenalin in me naslednji dan še dodatno spodbudilo, potem ko je Domi odigral odličen dvoboj. Želela sem ga posnemati," je po zmagi v dvojicah povedala trenutno 48. igralka sveta, ki še vedno prednost daje posamičnim nastopom. Tam je nastope končala že v drugem krogu, potem ko jo je z igrišča odpihnila  (6:2, 6:1) Hrvatica Petra Martić.

"Pred turnirjem sem se dobro počutila, vendar me je premagala zelo kakovostna nasprotnica, ki je dokazala, da je lahko zelo nevarna in da lahko pride zelo daleč. Toda takšen je šport. Veliko je odvisno od žreba in kako se počutiš tisti trenutek."

"Izkoristiti želim izkušnje v dvojicah, v posamičnih dvobojih in izkoristiti izkušnje ljudi, ki jih imam okrog sebe." | Foto: Gulliver/Getty Images "Izkoristiti želim izkušnje v dvojicah, v posamičnih dvobojih in izkoristiti izkušnje ljudi, ki jih imam okrog sebe." Foto: Gulliver/Getty Images

Enkrat si želi priti do konca

"Ko govorimo o dvojicah … To ne pomeni, da ne bom nadaljevala treninga in da se ne bom vrnila še močnejša. V preteklosti sem se enkrat že prebila v drugi teden in tukaj se ne mislim ustaviti. Izkoristiti želim izkušnje v dvojicah, v posamičnih dvobojih in izkoristiti izkušnje ljudi, ki jih imam okrog sebe. Želim si, da na največjih turnirjih pridem vse do konca.

Kristina Mladenovic, ki je bila nekdaj že deseta igralka sveta, se je letos na turnirjih serije WTA najdlje prebila do četrtfinala, v svoji vitrini pa ima dve turnirski zmagi.

Timea Babos Kristina Mladenović
Sportal Baboseva in Mladenovićeva zmagovalki med ženskimi dvojicami
Ne spreglejte