Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
29. 3. 2023,
13.29

Osveženo pred

1 leto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,93

3

Natisni članek

teniški globus Miami Bianca Andreescu

Sreda, 29. 3. 2023, 13.29

1 leto

Kako resna je poškodba Kanadčanke?

Pretresljiv prizor: še nikoli ni čutila take bolečine #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,93

3

Bianca Andreescu | Bianca Andreescu ima v svoji karieri veliko smole s poškodbami. Za zdaj še ni jasno, kako hudo je z njeno zadnjo poškodbo. | Foto Guliverimage

Bianca Andreescu ima v svoji karieri veliko smole s poškodbami. Za zdaj še ni jasno, kako hudo je z njeno zadnjo poškodbo.

Foto: Guliverimage

V noči na torek smo na teniškem turnirju v Miamiju lahko videli pretresljiv prizor, ko je kanadska igralka Bianca Andreescu ob hudih bolečinah obležala na igrišču. Oglasila se je na družbenih omrežjih.

Emma Raducanu
Sportal Kakšno je nočno življenje mlade zvezdnice? #video

Kot se je že takoj videlo, si je Bianca Andreescu poškodovala nogo, saj se je ob padcu prijela za gleženj leve noge. Za tem ni mogla več stopiti nanj. Z igrišča so jo morali odpeljati z vozičkom. 

V preteklosti je imela veliko težav s poškodbami

Bianca se je v svoji karieri pogosto ubadala z resnimi poškodbami. Že kmalu po njenem vrhuncu, ko je leta 2019 zmagala na OP ZDA. Imela je težave z meniskusom, tako da ni igrala cele sezone v letu 2020. Težave so jo spremljale leta 2021 in tudi leta 2022, ko je spustila uvodne tri mesece sezone.

Še nedavno je šele 22-letna teniška igralka razlagala, da je resno razmišljala, ali si sploh še želi igrati vrhunski tenis, saj leta 2021 ni čutila nobenega zadovoljstva pri igranju. Mislila je, da bo šlo vse skupaj samo še navzdol. V letošnji sezoni se je zdelo, da končno prihaja na stare tirnice in da je njena igra vse boljša.

Še vedno ne ve, kaj točno se je zgodilo

To je pokazala tudi na turnirju v Miamiju. Do trenutka, ko si je proti Rusinji Jekaterini Aleksandrovi poškodovala nogo. Kmalu po nesrečnem dogodku se je že oglasila in razkrila, da ji še ni vse jasno.

"Zbudila sem se z opornico na nogi. Še vedno ne vem, kaj točno se je zgodilo. Še nikoli v življenju nisem začutila takšne bolečine. Molim, da ni nič resnega, in še vedno čakam na rezultate. Vsem hvala za dobre misli in prijazne besede," je zapisala nekdaj 4. igralka sveta.

Preberite še:

Varvara Gračeva
Sportal Rusinja Varvara Gračeva si želi zamenjat državljanstvo
Carlos Alcaraz
Sportal Carlos Alcaraz se počuti kot doma

 

 

Ne spreglejte