Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Boštjan Boh

Ponedeljek,
8. 2. 2021,
13.33

Osveženo pred

3 leta, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,05

Natisni članek

Novak Đoković

Ponedeljek, 8. 2. 2021, 13.33

3 leta, 2 meseca

Nick Kyrgios odgovarja Novaku Đokoviću

Odgovarja Đokoviču: Sredi pandemije hodi na "žurke" in se zabava brez majice

Boštjan Boh

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,05
Nick Kyrgios | Foto Guliverimage

Foto: Guliverimage

Nick Kyrgios je po zmagi v prvem krogu v svojem slogu odgovoril Novaku Đokoviću, potem ko je ta v nedeljo izjavil, da Avstralca zunaj igrišča ne spoštuje. Kyrgios mu ni ostal dolžan. Samo vprašanje je, koliko časa bomo še spremljali njun besedni dvoboj.

Novak Đoković | Foto: Guliverimage/Vladimir Fedorenko Foto: Guliverimage/Vladimir Fedorenko

Đoković v nedeljo: Resnično nimam več nobenih dodatnih komentarjev

Novak Đoković, prvi igralec sveta, je v nedeljo s svojo izjavo dvignil kar nekaj prahu. Srbski teniški zvezdnik se po navadi ni odzival na provokacije Nicka Kyrgiosa. Ta je nazadnje Đokovića celo označil za bedaka. Beograjčan je v nedeljo novinarjem na to temo povedal, da je Kyrgios sicer zelo dober igralec, a zunaj igrišča, da ga ne spoštuje.

"Nicka Kyrgiosa zunaj igrišča, če sem iskren, ne spoštujem. In tukaj bom končal. Resnično nimam več nobenih dodatnih komentarjev o njem, njegovih komentarjih ali o čemerkoli drugem, kar skuša narediti," je bil jasen 17-kratni zmagovalec turnirjev za grand slam.

Novak Đoković
Sportal Đoković je odprl dušo: Če sem iskren, ga ne spoštujem

Nick Kyrgios | Foto: Guliverimage/Vladimir Fedorenko Foto: Guliverimage/Vladimir Fedorenko

Kyrgios meni, da je vse jasno

Na novinarski konferenci se Nick Kyrgios ni mogel izogniti vprašanju na to temo in je odgovoril: "Večji smisel bi imelo, če me nima rad na igrišču. Mislim, da se zunaj igrišč obnašam normalno in primerno temu, glede na to, da smo sredi pandemije. Zelo sem previden in odgovoren," je uvodoma povedal trenutno 47. igralec sveta.

Novak Đoković
Sportal Skesan Novak Đoković in kaj se dogaja z mamo Dražena Petrovića #video

"Zelo čuden je Novak. Je izjemen teniški igralec, ampak ne morem dobivati kritik od nekoga, ki sredi pandemije hodi na "žurke" in se zabava brez majice. Mislim, da je vse jasno," je še povedal 25-letni Avstralec in s tem mislil na zloglasno ekshibicijsko turnejo Adria Tour. Tam se je namreč okužilo kar nekaj igralcev in drugega osebja, med njim tudi Novak Đoković.

Oba v drugi krog, zanimiva je njuna medsebojna statistika Nick Kyrgios, Novak Đoković | Foto: Guliverimage/Vladimir Fedorenko Foto: Guliverimage/Vladimir Fedorenko

Oba glavna igralca sta se prvi dan OP Avstralije brez težav prebila v drugi krog. Đoković, ki lovi že deveto zmago v Melbournu, je v uvodnem krogu z igrišča odpihnil Francoza Jeremyja Chardyja (6:3, 6:1, 6:2). Kyrgios pa je prav tako po treh nizih (6:4, 6:4, 6:4) premagal Portugalca Frederica Ferreira Silvo. Zanimiva pa je njuna medsebojna statistika. Srb in Avstralec sta se do zdaj pomerila dvakrat in oba dvoboja je dobil slednji.

Novak Đoković
Sportal Đoković zanesljivo številka 1, Bedene 57.
Ne spreglejte